פתאום הדברים מקבלים פרופורציות

לפני הכל ../images/Emo49.gif../images/Emo24.gif../images/Emo20.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

ובתשובה לשאלתך: אנחנו משתדלים לצאת , אמנם זה לא תמיד מצליח כי בכל זאת בייבי סיטר לתאומים... ואני תמיד דואגת שיהיו פה שתיים בזמן שאנחנו יוצאים אז תמיד סבתא אחת בתורנות. אבל כן אנחנו יוצאים לחגוג יום הולדת ויותר מאשר בשביל החגיגה זה כדי להיות ביחד לבד וכל הזמן מזכירים לעצמנו שלא לשכוח את הזוגיות גם אם זה לשעתיים שלוש בכל יציאה , זה נותן לנו המון אוויר לנשימה... עד לפעם הבאה.

אמיר.

New member
אושרת ... לוקח זמן...

ועם קצת רצון חוזר הרזון. (רק תשמרי את המידות הגדולות לפעם הבאה
)

zimes

New member
מעולם לא אהבתי לחגוג לי ימי הולדת

אבל יום ההולדת שאחרי הלידה היה הכי עצוב. כ 10 ימים אחרי הלידה, היה יום ההולדת שלי. היה לי כ"כ עצוב. זה היה יום אחרי שהדס חזרה מהפגיה. הכל היה בבלגן. היה קשה עם ההנקה, היה לחץ מכל הכוונים, היו בלי סוף שקילות עם אחות לא כ"כ תומכת, אוף! ועכשיו, בכל הדיבור הזה, אני רק זוכרת חזק את ההרגשה מאז. ד"א - זה במשפחה - אני נולדתי 12 ימים לפני יום ההולדת של אמי. היא, משום מה, התיחסה ללידתי כאל מתנת יומהולדת (התיחסות די בריאה, לא?).

גם אני

למעשה, אני שונאת את ימי ההולדת שלי, אני מוכנה לחגוג בכל יום אחר כל ארוע אחר... אבל מאז שהילדים נולדו דווקא נהיה לי חשוב לפחות לציין את היום, לעשות משהו שונה ומיוחד, או להזמין את המשפחה לארוחה. משהו. בלונים ארוכים (שעושים מהם צורות) הפכו להיות מסורת-ימי-הולדת. (גם התחלתי לאהוב חגים פתאום) אצלנו שבתאי נולד חודש וחצי לפני קשת שנולדה חודש לפני. אז הפרופורציות משתנות, והן ימשיכו להשתנות, כי נקודת המבט שלך משתנה כל הזמן. אז עכשיו יעלי ממלאת את כל עולמך, לאט לאט יתפנה לך מקום ואז תשלימי את החסר... אוטוטו היא תהיה בת שנה, ואת תתחילי לחשוב על לחזור לעבוד, לפתח תחביבים שונים ומשונים, לצאת לערבי בנות... את מאמינה? והכי חשוב: מזל טוב, גם לך ולך ליעלי (באיחור אופנתי...)

אמיר.

New member
עם כל הכבוד - חודשיים ?

ראשית - מזל טוב. הרבה אושר. אבללללללללללל חודשיים לא נותנים פרופורציות... אם תספרי שאחרי 10 שנים אתם עדין מזניחים ימי הולדת ונישואין .. נו - יש בעיה.... אישית - שום תאריך לא נזנח !!! בשנה שעברה אפילו השקעתי והרמי מסיבת הפתעה ליומולדת של רעיתי.. (וזה כשבשטח רצו המון ילדים של כל האורחים ושלנו..).. דרך אגב.. יש לכן רעיון שפוי ומקורי כיצד לחגוג יום נישואין 10 ??? (10 תרתי משמע).

Iris-1

New member
ככה שני רעיונות לי אמיר.

כשלהורים שלי היה 25 שנות נשואין הרמתי להם ארוחת הפתעה לא נורמלית (סינית) מושקעת עד הפרט האחרון (אני בישלתי ואמא שלי וסבתא שלי עזרו ולא ידעו שהן עוזרת שף מטבח להפתעה הגדולה. הם חשבו שסתם בא לי לעשות סיני ותמיד הן עוזרות אז נו מילא שיהיה גם הפעם. זה היה מזמן אבל זה רעיון א´. רעיון ב´ - על אותו עקרון של ארוחת הפתעה - הזמן מקום במסעדה לכל המשפחה המורחבת - הווה אומר סבתא/סבא, ילדים/נכדים, דודים קרובים ואל תספר ואל תחשוף דבר. לא רק זאת אלא הגד להם בטלפון שזה אירוע מיוחד וסמוך עליהם שהם כבר יכינו לך את ארוחת המאה. הפנים של אשתך בסוף האירוע יגידו לך כבר את הכל. בהצלחה ותדווח לנו. איריס.

אמיר.

New member
תודה, אבל...

ארוחה מושקעת זה כבר די סטנדרט פה. אם רק יש אורח לשבת (ויש) כל שבת הסטנדרט עולה במשהו... ומסעדה .... לכל המשפחה - אין לי תקציב... אבל אולי לשנינו ... רעיון (אני אישית שונא אוכל של מסעדות.. אבל רעיתי אולי תאהב - רשמתי לעצמי)

Iris-1

New member
ואמיר עוד רעיון שעלה לי עכשיו ובוצע

בעלי שלח אותי ביום ההולדת האחרון שלי בתקציב משוערך יחד עם אמא שלי ליום ספא והיה אדיר. התחיל במסז´ ב-4 ידיים (זה מה שהוזמן לי) לכל הגוף. אח"כ קפה ועוגה באותו מקום וכמובן גם ארוחת צהריים. והיה גם ג´קוזי ועוד המון דברים כייפים ולסיום גם קיבלתי מתנה. וזה לא היה סוף היום בערב היה לי סרט + ארוחה במסעדה (איזה שאני אבחר). וואוו היה פשוט שגעון. ואני כבר מחכה ליום הנישואין שבקצב הזה חייב להיות עם משהו יותר רציני.

ביביסיטר ארוחה וסרט

הדייט האמריקאי הסטנדרטי למתחילים
(בד"כ בלי הביביב סיטר). הדאגה היחידה שלך צריכה להיות - שהמסעדה תמצא חן בעיניה, זה לא אומר שהיא צריכה להיות יקרה או איזוטרית (שניהם יחד או כל אחד לחוד), ושהסרט יהיה טוב. אם אתה גר באזור י-ם אני יכולה להמליץ לך על כמה מסעדות, ובסנימטק יש סרטים טובים שכבר ירדו ממבתי הקולנוע, ושם, אגב, אפשר לשתות משהו *אחרי* הסרט, כסיום מוצלח.

ביום ההולדת הראשון שלי אחרי החתונה

הזמנו מקום במסעדה הודית שאנחנו אוהבים, באחד המלונות בירושלים. מה שקרה מתחת לפני השטח: בעלי ארז לי תיק ללילה. הזמין סוויטה במלון + שמפניה + בלונים. ארגן לי יום חופש מהעבודה. ואת כל זה הוא גילה לי רק בסיום הארוחה. היה מדהים !!!! מומלץ בחום !!!

רותי&ע

New member
מה מומלץ? הבעל? ../images/Emo8.gif

הוא מעביר קורסים לבעלים בארגון ימי הולדת לנשים?

הבעל מומלץ ביותר ../images/Emo24.gif

ומושכר פעמיים בשבוע אחרי הצהריים. איפה עוד הייתי מוצאת בעל שצריך לריב איתו על מגפיים ב- 1000 שקל? הוא רוצה ואני לא מוכנה להוציא כזה סכום. בסוף, פראיירית שכמוני - לא נכנעתי לא ולא קניתי אותם.

לוקחים אותם אתכם ../images/Emo8.gif

סתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתם. זה היה בתקופה שעוד היינו בלי ילדה וספונטניים. סבא וסבתא בא בחשבון?

Iris-1

New member
לא. אני לא מסכימה.

אצלנו ימי הולדת וימי נישואין כן חוגגים. בפעם האחרונה לקחה את כולן לכמה שעות והיה לנו ערב חלומי. הלכנו לסרט + ארוחה במסעדה. אפילו לא הזעיקו אותנו בפלאפון כשרותם נפלה במדרגות וחטפה מכה כחולה ברגל. חמותי הסתדרה איתה והיה טוב לדעת שאפשר להשאיר אצלה את הילדים. אני כן חושבת שצריך את הימים האלה בשביל להרגיש שיש עוד חיים מעבר לילדים שלנו שהם מקסימים נהדרים נפלאים וכו´. בכל זאת גם אנחנו בני אדם.

ואם מדובר בפרופורציות...../images/Emo65.gif

אז הכי חשוב שבכל זאת לא תאבדי את עצמך בתוך ההורות. ההורות היא רק צד אחד באישיותך כמו עוד תכונות שיש בך. לי יש 5 ילדים ואני לא הלכתי לאיבוד בתוך המשפחה, אני עובדת ולומדת ועוסקת בתחביבים ועם זאת אני האמא הכי טובה שאני יכולה להיות. כי למדתי שקודם חשוב שאני אהיה מאושרת ואז גם ילדי יהיו מאושרים.

למעלה