מבינה את התסכול שלך
אני חושבת שכדאי שתעלי את זה בפגישה הבאה עם הפסיכולוג, כי אולי אנליזה של המקרה (בהנחה שהשיטה הנבחרת שלך היא דינאמית,אין לי מושג מה השיטה הטיפולית שלכם)
כנראה תעזור להגיע לתובנות אישיות על עצמך.
בכל אופן חשוב שתזכרי כמה דברים כשאת מרגישה ייאוש :
1. את בחורה מאוד צעירה (גם אני , אני לא מתיימרת לחשוב שיש לי ניסיון חיים מי יודע מה) ואת יוצאת עם בחורים בטווח הגילאים שלך פחות או יותר (לא נראה לי שאת יוצאת עם חברה בני 30 ומעלה) ורב בחורים בגילאי האמצע 20 ומטה שלהם ,(לרב אל תתפסו אותי במילה) יהיו בד"כ כאלה שלא מחפשים להקשר, להיות במערכת יחסים רצינית ובוגרת כפי שאת רוצה ולכן יתנהגו בהתאם
2.העולם הוא לא שחור ולבן , הוא מורכב מהרבה גוונים של אפור. לכן אין צורך לצאת בהצהרות כ"כ קיצוניות כמו "אני לעולם לא ארצה לצאת עם גברים". אולי כדאי לחשוב על ביטוי קצת יותר הגיוני ופחות קיצוני ונוראי עבורך כמו "אני מיואשת/מתוסכלת מגברים שנוהגים להתעלם ללא סיבה" (ביטוי שהוא יותר "אפור", יותר נכון הגיונית ופחות בהשלכה נוראית כמו "אני לא רוצה לצאת לעולם עם אף אחד")
3. אנשים שלא מתאימים לנו מבחינה רומנטית כבני זוג יבואו וילכו כל החיים שלנו , (טוב לפחות עד שנמצא את "האחת/אחד" שלנו) וזה בסדר. אנשים באים בכל הצורות,צבעים,מינים,התנהגויות ומראות שונים.חלקם מתאימים חלקם לא וזה בסדר. לפעמים צריך לנשק הרבה צפרדעים כדי להגיע לנסיך
אז אל תתייאשי וזה בסדר גם לפרוק בשביל זה אנחנו פה,לתמוך ולהרים אם כי מעבר לזה בנוגע ללפתור בעיות ,הכושר של הגולשים מוטל בספק +++ (צר לי חבר'ה אנחנו לא אנשי מקצוע
)