פתאום הוא נעלם

מילי1991

New member
פתאום הוא נעלם

באמצע שהתחלנו להכיר, בפייסבוק
יכול להיות שנתקע לו הפאלפון/האינטרנט/וואטבר- אבל לא נראה לי שזה הסיפור..(הרגשה)
אוף מה נסגר עם גברים? למה הם בורחים/לא רוצים אותי כשאני מעוניינת .?(ולשאלתכם- לא הראתי עניין יתר על המידה)
אני יודעת שזה יישמע קלישאתי ופאקצאתי (מלשון פקאצה) אבל..
דיייייי נמאס לי מגברים !!! :(
מבועסת.

רגע...

שניה לפני שאת נכנסת למחשבות עגומות, למה את חושבת שהוא נעלם? האם ראית אותו מחובר, שלחת לו הודעה והוא התעלם?

זכותך..

לדעתי לנו הנשים יש נטיה לכיוון דרמטי גם כשלעיתים זה באמת לא המצב, הרי אין סיבה לכאורה שבאמצע ייעלם.. לפני שאת הופכת לנזירה
תבדקי שבאמת דברים הם כמו שאת חושבת.

גברת ע

New member

אף פעם לא הבנתי את הקטע של הדרמטיזציה לכל דבר, ברור שקורים מקרים ושגורמים לנו אובר לחשוב או להגיב בצורה שלא חשבנו שנגיב, אבל יש דברים שלבנות יש נטייה להגזים.
גם אף פעם לא הבנתי את הקטע של ה'סטופר' לכמה זמן ענו לי . לפעמים בנאדם לא יכול בדיוק לענות, לפעמים נתקע המחשב/טלפון/וואטאבר, לפעמים סתם לא מתחשק לו וזה לא בהכרח קשור לצד השני.
&nbsp

FineSilverMan

New member
אולי זה הדדי?

התחלתי לדבר עם מישהי... מפה לשם, אני מרגיש שזה לא בדיוק הדדי. כלומר נראה שהיא מצפה שאני אעשה הכל, ואפשר להגיד שיש היגיון בזה...
&nbsp
מה שאני מנסה להגיד, אולי במהלך השיחה ייבשת אותו?
אני שונא לשתף דברים עם אנשים ולא לקבל תגובה.

FineSilverMan

New member
טוב, לא יודע

ממשיכים הלאה...
לא לאבד תקווה.
היכנשהו יש בחור בשבילך.
&nbsp

Shamy

New member
מבינה את התסכול שלך

אני חושבת שכדאי שתעלי את זה בפגישה הבאה עם הפסיכולוג, כי אולי אנליזה של המקרה (בהנחה שהשיטה הנבחרת שלך היא דינאמית,אין לי מושג מה השיטה הטיפולית שלכם)
כנראה תעזור להגיע לתובנות אישיות על עצמך.

בכל אופן חשוב שתזכרי כמה דברים כשאת מרגישה ייאוש :

1. את בחורה מאוד צעירה (גם אני , אני לא מתיימרת לחשוב שיש לי ניסיון חיים מי יודע מה) ואת יוצאת עם בחורים בטווח הגילאים שלך פחות או יותר (לא נראה לי שאת יוצאת עם חברה בני 30 ומעלה) ורב בחורים בגילאי האמצע 20 ומטה שלהם ,(לרב אל תתפסו אותי במילה) יהיו בד"כ כאלה שלא מחפשים להקשר, להיות במערכת יחסים רצינית ובוגרת כפי שאת רוצה ולכן יתנהגו בהתאם

2.העולם הוא לא שחור ולבן , הוא מורכב מהרבה גוונים של אפור. לכן אין צורך לצאת בהצהרות כ"כ קיצוניות כמו "אני לעולם לא ארצה לצאת עם גברים". אולי כדאי לחשוב על ביטוי קצת יותר הגיוני ופחות קיצוני ונוראי עבורך כמו "אני מיואשת/מתוסכלת מגברים שנוהגים להתעלם ללא סיבה" (ביטוי שהוא יותר "אפור", יותר נכון הגיונית ופחות בהשלכה נוראית כמו "אני לא רוצה לצאת לעולם עם אף אחד")

3. אנשים שלא מתאימים לנו מבחינה רומנטית כבני זוג יבואו וילכו כל החיים שלנו , (טוב לפחות עד שנמצא את "האחת/אחד" שלנו) וזה בסדר. אנשים באים בכל הצורות,צבעים,מינים,התנהגויות ומראות שונים.חלקם מתאימים חלקם לא וזה בסדר. לפעמים צריך לנשק הרבה צפרדעים כדי להגיע לנסיך

אז אל תתייאשי וזה בסדר גם לפרוק בשביל זה אנחנו פה,לתמוך ולהרים אם כי מעבר לזה בנוגע ללפתור בעיות ,הכושר של הגולשים מוטל בספק +++ (צר לי חבר'ה אנחנו לא אנשי מקצוע
)

Berethor

New member
רק לנשים מותר להיות לא מעוניינות? ולהיעלם בלי לומר מילה

אני מכיר גם נשים במתנהגות באופן דומה, אבל לי עדיין לא נמאס מנשים בגלל זה. עדיף שיהיה עניין הדדי, לא חד צדדי.

מילי1991

New member
אז ככה

א. תורידו את זה מהראשי בבקשה (לא, אני לא מבינה, אין לכם משהו *מוצלח* יותר?)
ב. זה כבר לא רלבנטי
ג. לא יודעת למה, אבל באופן חסר פרופורציות אני שקועה במין דיכי כזה בקטנה, אבל מרגישה כל-כך רע.. למרות שנסתיים יפה ובצורה מנומסת (שכחתי לעדכן זאת.)
ד. היו ברוכים
:)

Berethor

New member
אם את לא רוצה שנושאים שלך יגיעו לראשי

את צריכה לסמן את זה בכתיבת הודעה, בריבוע של "נא לא לפרסם את ההודעה בעמוד הראשי", במקום להתלונן את זה בהצתה מאוחרת. כן כנראה שלתפוז לא היו דברים מעניינים יותר לשים בראשי, זה קורה בתפוז הרבה, אבל את אשמה שלא סימנת מה שצריך.

עוד הצעה

אולי תחפשי מישהו מבוגר יותר מגילך
למשל 28-29
בגיל הזה הם כבר (לרוב) סיימו עם המשחקים.

superorti

New member
שום חדש תחת השמש..

להזכירך גם אני חוויתי את העניין של ההעלמויות גם לאחר קשר ממושך.מדובר בגברים פחדנים,עלובים או סתם מניאקים שלא רוצים להתמודד אז הם בורחים. אולי היכר משהי אחרת שנראה לו יותר, אולי סתם איבד עניין..בכל אופן תופעה לא מוסברת ולא מובנת שאני בחיים לא אבין איך מישהו יכול לזלזל כך בצד השני...נכון שלא הייתה פה מערכת יחסים אבל בכל זאת אפשר לכבד את האדם שמולך ולהגיד לו שזה לא מתאים, גם אם אתם לא חיבים אחד לשני שום דבר.קצת תברבות ונימוס לא תזמק...

למעלה