פתאום החיים נראים אחרת

בוקסה

New member
פתאום החיים נראים אחרת

ביום ראשון לפנות בוקר נולדה לי בת ראשונה שמה בישראל: רותם. ישראל

מזל טוב

IאילהI

New member
מזל טוב!

איזו תינוקת יפה וחמודה! שם יפה!
(צולם לפני כשנה במכתש רמון)

בוקסה../images/Emo140.gif

עבר כמעט שבוע. תספר,תשתף איך לך ההורות החדשה. איך זה לקום בלילה, איך זה להניק
נכון שאנחנו פורום גיאוגרפי ,אך אם יש לך שאלות אשמח לענות לך . מה רק אתה תמיד תהיה המומחה
? מאמא משופשפת ל 3 בוגרים (כולל תאומים).

בוקסה

New member
אני בעננים

לאחר 24 שעות של צירים הלידה עברה בקלות (בדרך כלל כשבעל אומר דבר כזה זה עולה לו ביוקר, אבל כך אישתי מגדירה את מהלך הלידה) ללא חתך והחלמה שלה קלה. אחרי יומיים בהדסה (rooming in מומלץ בחום) חזרנו הבייתה והעולם פשוט מושלם בא לי להשאר בבית ולהמשיך את השבוע האחרון, אני ממש לא רואה איך אני יושב עכשיו וכותב הצעת מחקר. בלילה כמובן שהיא עושה שמח, אבל אלה גם השעות הכי כייפיות כי יש את חלונות הזמן שבהם היא עירנית ורגועה ואני יושב ונמס מהמבטים שלה. הייתי מספר לכם כמה היא מתוקה אבל תגידו שאני לא אובייקטיבי אז הנה עוד תמונה שתשפטו בעצמכם.

בוקסה

New member
ההרצאה

בחמדע הייתה בסדר גמור, הפתעתי את עצמי וגם התגובות היו מצויינות. אפשר לראות תמונות מההרצאה באתר של חמדע באלבומים. מאז הרצתי בשני בתי ספר תיכון מדעיים ובראשון בינואר ארצה בכנס על שם עמוס דה שליט במכון ויצמן, גם הכנס הזה נועד לתלמידי תיכון מדעיים. והנה עוד תמונה אני התרגלתי די מהר אבל תזהרו לא לחטוף הרעלת ורוד (אל דאגה תוך כמה שנים הורוד הזה יתחלף באבק של מערות) ישראל

../images/Emo24.gif

פשוט מקסימה !!! תנצור כל רגע איתה ! שמחה לשמוע שגם הצד המקצועי מתקדם יפה. לא היה לי ספק שההרצאה תהיה מוצלחת, חבל שלא הזדמן לי להגיע. מאחלת לכם רק אושר, תודה שאתה משתף אותנו ! שיהיה שבוע מקסים וד"ש לאם ולתינוקת המקסימה!

למעלה