פתאום הפנמתי סופית משהו מדכדך...

Q u a Q u a

New member
פתאום הפנמתי סופית משהו מדכדך...

לא משנה מי ייעלה להדחה, לא משנה מה יקרה בבית באמת, שלישיית הגמר תהיה יוסי, עינב ואשר, בשל הלובי האדיר שיש להם בחוץ, והשיטה המטופשת של הצבעות הקהל ולא הדחות שמתבססות על דיירי הבית. פתאום הבנתי שזה עלוב, שזו תהיה השלישיה שתגיע הכי רחוק. העובדה שלאף אחד אחר לא יהיה סיכוי מולם, מורידה את כל החשק לצפות, את כל העניין, את כל המתח או הכיף (מה עוד שעבורי נעשה בלתי נסבל לראות כל אחד מהשלושה, באמת). אני יודעת שאני ועוד רבים שכמוני אשמים בזה... אני לא מטריחה את עצמי לשלוח אסאמאסים. מתוך עקרון, ביזיון שלוקחים שקל על אסאמאס, כל השיטה הזו לא מוצאת חן בעיניי ועוד. ככה שאין לי ממש למי לבוא בטענות. אבל מאידך, ראיתי כבר היום, בין בני משפחתי לפחות, את הניצוצות הראשונים של חוסר העניין שהתחיל לתת אותותיו. כי אם הכל כל כך ברור, אז גם אין ממש טעם לראות, וכל הכיף יורד. חפרתי מספיק, מקווה שהנקודה הובהרה.

Jason2

New member
הכיף ירד יותר ויותר

ככל שהמתמודדים יתמעטו כך גם הכוח שלהם יעלה. בסופו של דבר נראה את ישיבת האח הגדול.

דורון

New member
יומיים שניכם רקדתם פה בפורום על השטות שההפקה

עשתה. למרות שאמרו לכם פה בפורום שהגלגל מסתובב ושזו התערבות לא הוגנת, לא חסכתם בשום מילה! צפו עכשיו כיצד שפרה וצבר מועלים שבוע אחרי שבוע להדחה

Jason2

New member
אני לא רוקד

ההתערבות היתה הוגנת לחלוטין, מה עכשיו אתה מחפש נקמה? תאמין לי שאם מחר שפרה מודחת או צבר השמש עדיין תזרח ואני אמשיך בחיי כרגיל. מבחינת התוכנית מה שרשמתי למעלה זה מה שיקרה והנה כבר עכשיו זה קורה כי עכשיו עינב אומרת בבירור לצבר שאם יחללו שבת היא תכעס ותעמיד אותו להדחה. אז מה שנראה ככל שהימים יתקדמו, קבוצה של אנשים (הרוב) שפוחדים לעשות כל דבר בשבת ולעצבן את המיעוט הדתי. ואז שיעבירו את התוכנית לערוץ הקהילתי כי כך תהיה הרמה.

אני הודתי מקרב לב להפקה

על כך שיש אלוהים. אם השארותם וכנראה גם זכייתם של אנשים כמו עינב גורמת לך לרקוד אשרייך.

Q u a Q u a

New member
רקדתי את נשמתי למוות.

שמחתי שהם נענשו. אני מקווה שלדיירים יהיה שכל להעמיד את השלישייה כל שבוע להדחה, ככה הם יהיו חייבים לעוף ויהיה עניין ומתח.

איתי בל

New member
הם לא יעלו להדחה

קרן עפה מהתוכנית אשר בחלומותיו הכי פרועים לא יעיז! על המצפון שלו! לא יעיז רק לחשוב להדיח את צבר אשר יעדיף שצבר ידיח אותו והוא לא ידיח את צבר האח הגדול יכול להראות לאשר קלטת שבה צבר מדיח את אשר גם השבוע וגם בשבוע הבא ואשר עדיין אל יצביע לו אולי לשפרה וגם זה בספק עינב אולי כן ואולי לא יוסי יש לו סיכוי להצביע לכל אחד יוסי מספיק חכם לא להיכנס לשום קבוצה לא להיות יותר מידי חבר של אף אחד וגם לא שונא מידי של אף אחד לא בטוח אבל נראה לי שעד עכשיו הוא לא היה עקביבההדחות שלו בכלל לעומת שי למשל שכל שבוע קרן ועינב קרן ועינב יוסי מדיח כמו רולטה מה שיוצא יוצא את השם שהוא זוכר באותו שבוע צבר לא יעלה בזמן הקרוב להדחה שפרה... סביר להניח שלא... סביר

ruti

New member
גם לאון יהיה שם

לאון - יוסי - עינב - אשר הם אלה שעושים את הסדרה ואת הבית. כל השאר יעופו כמו זבובים

Q u a Q u a

New member
לאון לא יהיה בשלישייה האחרונה,

כי כפי שאמרתי, אין לאף אחד סיכוי נגד הלובי הרחב של האשקלונים ואשר. עצוב זה ככה, אבל ככה גם נבחרים ראשי ציבור מזעזעים. ככה נראית המדינה שלנו, התוכנית הזו רק מזכירה לנו את זה בסופו של דבר.

santa barbara

New member
בטח שכן...

אבא שלה קנה את כל אשקלון ואני בטוחה שלא רק אותה. האנשים של יוסי פה בחוץ דואגים לעניין....

איתי בל

New member
אתם נותנים יותר מידי קרדיט לאשקלונים

כולה כמה אשקלונים מאשקלונה כל אשקלון תצביע לעינב בדיוק כמו שכל הרוסים הצביעו לג'ני ובוריס אני מניאק עם מישהו שלח אס אמ אס אחד מהסיבה של נאמנות זה מה שאתם לא מצליחים להבין אתם לא חושבים מה מביא אס אמ אסים נאמנות לא מביאה אס אמ אסים זו לא תחרות למי יש הכי הרבה משפחה או חברים או מי בא מהעיר הכי מלוקדת או למי יש את הזין הכי גדול זה אס אמ אסים וכל אשקלונה לא תעזור עינב תעוף לפני השלישיה אמרתי את דברי וזה מה שיהיה

חבל שלא מראים תוצאות מדוייקות

לדעתי לא יותר מדי אנשים הצביעו לעינב מאשקלון ז"א שלדעתי לעינב יש הרבה אנשים ששלחו sms אבל הם לא מאשקלון הם פשוט אנשים שבעד הדרך שלה זה הכל אגב אמרת שכל אשקלונה לא תעזור? אם כל אשקלונה תצביע כל פעם לעינב עינב תנצח את המשחק

איתי בל

New member
שוב.. אתה נותן יותר מידי קרדיט לאשקלונה

כל אשקלונה מצביעה לעינב כמו שכל הרוסים מצביעים לג'ני וכל הערבים לרנין וכל הדתיים לאשר וכל הגברים לשי וכל הנשים לקרן וכל ההומואים ללאון וכל הסטרייטים לצבר לא רציך תוצאות מדוייקות תשאל אותי אני אגיד לך תוצאות מדוייקות

droriko

New member
ומה עם כל הערסים והפרחות הקטנים

הם אלה שמצביעים בהמוניהם ליוסי ועינב, והם לצערנו גם אלה שמהווים את רוב המצביעים (בעיקר כשכל אחד מהם דופק עשרות אם לא מאות שקלים על חשבון אבא).

למעלה