פתאום התחשק לי להמליץ על כמה משחקים

nick fury

New member
פתאום התחשק לי להמליץ על כמה משחקים

טובים לסגה ג´נסיס. ALTERED BEAST כמובן (איך אפשר בלעדיו) GOLDEN AXE 1-2-3 (כנ"ל) THE INCREDIBLE HULK SAMURAI SHOWDOWN TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES (שלא כמו בנינטנדו נס, יש רק משחק אחד...) TETRIS (פשוט ממכר) ULTIMATE MORTAL KOMBAT 3 (מעניין אם הם יוציאו גרסא ל-MORTAL KOMBAT GOLD) BLADES OF VENGEANCE CONTRA HARD CORPS ענק! BATMAN 1-2 X-MEN 2 משחק פלטפורמה ממכר, בייחוד עם וולברין ZOOL, SONIC בגלל המהירות שהם רצים.... GODS FLINSTONES קצת מזכיר את PREHISTORIC CASTLEVANIA חמוד SPIDERMAN STRIDER 1-2 ג-ד-ו-ל!!!!!! VIRTUA FIGHTER 2

nick fury

New member
אה, ועוד משהו...

אמנם זה לא שייך למשחקי מכונות אלא ל-PC, אבל מישהו מכם מכיר קווסט ישן שנקרא ZACK M´CRACKEN? משהו עם חייזרים שפולשים לכדור הארץ וזאק מנסה לעצור אותם.

AxBattler

New member
CONTRA HARD CORPS הוא מדהים

אבל קשה נורא! היי, יכול להיות שזה המשחק הכי קשה ששיחקתי בו אי פעם.

Piccolo

New member
כי זו הגירסה האמריקאית שהיא...

יותר קשה מהגירסה היפנית. בגירסה היפנית אתה לא מת אחרי נגיעה אחת, יש לך כוח כזה של 3 מכות ורק אז מתים.. אז יותר קל ככה... בעיקר שמשחקים ל 2 והשחקן השני גונב לך פסילות
לדעתי זה אחד המשחקים הטובים ביותר שיש למגה דרייב בעיקר בגלל העובדה שיש לפחות איזה 4 דרכים שונות לסיים את המשחק.. וכל דרך מובילה אותך דרך מאסטרים שונים והעלילה מתפתחת אחרת.. משחק טוב מאוד לדעתי..

nick fury

New member
המלצות נוספות

אחרי סבב הורדות שני, להלן ההמלצות: לסגה ג´נסיס: BRUTAL - PAWS OF FURY חמוד BUDOKAN - THE MARTIAL SPIRIT - קלאסי (אני עוד זוכר אותו מה-286) BUGS BUNNY IN DOUBLE TROUBLE חמוד DEATH AND RETURN OF SUPERMAN סופסופ משחק ראוי לשמו לסופרמן. אחלה משחק DRAGON - THE BRUCE LEE STORY קראטה במיטבו INDIANA JONES AND THE LAST CRUSAD פלטפורמה ממכרת MIGHTY MORPHIN POWER RANGERS THE MOVIE סתם התחשק לי PRINCE OF PERSIA הגרסה הזאת יותר צבעונית ויפה ROBOCOP VS. THE TERMINATOR ע-נ-ק!!!! אהבתי THE PUNISHER STREETS OF RAGE 1-2-3 גרסה צנועה למשחק FINAL FIGHT ל-MAME: STRIDER כמו שאמרתי, זה משחק ענק, לא משנה באיזו קונסולה. FINAL FIGHT אני זוכר ששיחקתי בזה במכונות המשחק. פשוט מעולה!

MegaTom X

New member
היי הראשון בטבלה היה לי למגה דרייב

היה לי קודים לשנות את החיה בכל שלב וגם היה לי קוד לחיים

AxBattler

New member
יעלבו???? ../images/Emo46.gif

יש לך מזל שאני לא מוחק את ההודעה הזאת שלך!!!
סדרת SOR, וביחוד פרקים 2 ו-3, לוקחים את FINAL FIGHT בסיבוב ועושים לו ולקאפקום אוניברסיטה באיך להפוך משחק מכות פשוט ליצירת מופת מהמדרגה הגבוהה ביותר. פיינל פייט והממשיכים שלו מבית קאפקום כמו THE PUNISHER, CADILLACS & DINOSAURS ודומיהם נראים מצויין אבל לא מתקרבים לעומק ולרמה הויזואלית והאדיופונית המדהימה של סדרת STREETS OF RAGE.

Piccolo

New member
מסכים..

אין כמו סטריט אוף רייג´.. רק לפני 5 שעות שיחקתי קצת עם אח שלי בזה והוא אמר שלא משנה כמה זמן עובר, המשחק הזה עדיין כיפי.. לעומת פיינל פייט שלמרות שהכרתי ואהבתי את המשחק הזה יותר זמן מאשר את סטריט אוף רייג´, עם הזמן המשחקים היותר חדשים של זה פשוט שיעממו אותי.. לעומת סטריט אוף רייג´ שבאמת ראו הבדל דיי רציני בין המשחק הראשון לשלישי לדוגמא..

MegaTom X

New member
צודק סטרייט אופרש פיצוץ! אבל..

אני לא סובל פינל פיאט זה כזה משעמם אני לא יכול לשחק בזה הדמוית שם כאלה דפוקות ולא מגניבות אבל סטרייט אופרש היה לי את כל הסדרה במגה דרייב אני שנים האיתי מחפש את המשחקים שלהם אבל לצערי היה לי את הגרסא האמריקית של סטרייט אופרש 3 והיא ממש מסריחה הגרסא היפנית הכי פצצתית אבל גנבו הרבה קקעים מסטרייט אופרש 2 ואחד ואני לא יכול לסבול שעושים את זה

למעלה