פתאום עכשיו, חודש וחצי אחרי שעברנו

_גלית_

New member
פתאום עכשיו, חודש וחצי אחרי שעברנו

דירה
(לקומה 7) מסתבר שכשאנחנו מזיזים את המיטה של תומר בלילה, כדי להרגיע אותו כשהוא מתעורר (זה לא קורה הרבה אלא מידי פעם), זה מאוד מפריע לשכנים מלמטה...
הם לא אמרו כלום עד עכשיו, כי "לא היה להם נעים", אבל כשהם פגשו אותנו במעלית הם הבהירו לנו בצורה די ברורה שזה כמעט הורס להם את החיים (כל כך פולני
מצידם...). בקיצור, האם למישהו יש רעיון איך אפשר למנוע את הרעש של התזוזה? מדובר במיטה חדשה לגמרי של שילב שהגלגלים שלה זזים חלק אבל כנראה שבכל זאת שומעים את הנסיעה בקומה שמתחתינו... תודה

יונית ש

New member
זה בדיוק בפחד הכי גדול שלי

שאפגוש את השכנים מלמטה במעלית ושיאמרו לי להפסיק לנענע את המיטה בלילה. אני כל כך מבינה ללבכם הרי הילדים שלנו כל כך צריכים את הנענוע. אולי שטיח כמו שהציעו לכם. אני לא צוחקת אבל אפילו 2 שטיחים אחד על השני. אני גם שימנתי קצת את הגלגים של המיטה (גם שלנו משילב) וזה קצת עזר. אני כל כך מקווה שתמצאו את הדרך כי לגמול אותם מהנענוע זה מאוד קשה. אני בכל אופן לא הצלחתי. מחזיקה לכם אצבעות יונית

אולי לנענע בלי להזיז את המיטה?

כלומר שהגלגלים לא יסעו, אלא "לנער" את המיטה? אני מקווה שהצלחתי להבהיר את הכוונה...ככה הגלגלים לא יעשו רעש ועדיין תהיה תנועה של המיטה... גם אנחנו פגשנו את השכנים החדשים מלמטה השבוע...אנשים מאוד מבוגרים שהעירו לנו על דפיקות ויובל באמת עכשיו בקטע של "פטיש" ועם כל דבר הוא דופק ואני קופצת בכל פעם שהוא מחזיק ביד משהו שעשוי להפוך ל"פטיש"... המזל הוא שזה זמני ובעוד פחות מחצי שנה נעבור לדירה החדשה שבקומה הראשונה!! רק מה, אני מקווה שאלה מעלינו לא יעשו לנו רעש!

יש פתרון לרעש..

בביבי שיק יש רגל גומי שמתברגת על גלגל המיטה..ובקלות אפשר לנענע וזה לא מרעיש...להיט!

אורית ג.

New member
תורידו את הגלגלים... ואז זה כל כך

יחקור שהשכנים יעברו דירה
אבל ברצינות : שטיח - כל כך פשוט. בתור אחת שעומדת לעבור דירה בגלל השכנים מלמעלה - אני יכולה (למרות שאני באמת אוהבת אתך
) להזדהות ולהצדיק אותם. אפשר גם (עם קצת כישרון מכני שאני בטוחה שיש לך ) להחליף את הגלגלים המעצבנים בכאלה גדולים ושקטים ורכים כמו של עגלה. זה טוב גם לבן הזוג שלא מנדנד אלא מנסה להמשיך לישון (אם תומר אתכם בחדר) וגם מקל על הנדנוד.

אולי זה הזמן להפסיק בכלל להניע?

אנחנו הנענו את המיטה של הגדולה שהתרגלה לנענוע וזה שעבד אותנו. היינו צריכים לשבת לידה חצי לילה ולנענע... אולי פשוט תניחו יד על גבו?

חתיכת לינולאום

זה חלק וגמיש, בולם רעשים ולא מפריע להזיז את המיטה כמו ששטיח יפריע. למה בכלל אתם מזיזים את המיטה???

_גלית_

New member
חגית, יש לך רעיון איפה אפשר למצוא..

לינולאום?? יש לנו אחד שתומר זוחל עליו ואני לא רוצה לשים אותו מתחת למיטה, כי הוא מצויין (מחוספס ונותן "קונטרה" לרגליים הקטנות שדוחפות בנסיון לזחול
), קבלנו אותו מההורים שלי והם אמרו שהם כבר לא מצליחים למצוא כזה נוסף... (זה שאצלנו עבר אצל כל האחיינים שלי ב 13 השנים האחרונות...)

_גלית_

New member
קודם כל תודה על העצות ../images/Emo140.gif ננסה...

וכמה הערות בנושא... אז ככה, תומר ישן מצויין בלילה, בד"כ בלי להתעורר בכלל, רצוף - לפעמים 8-9 שעות. אבל מידי פעם הוא מתעורר ואז ניענוע של כ 5 דקות מחזיר אותו לישון (ואני שמנדנדת אותו, בקושי מתעוררת בעצמי
) הוא לא נרדם בעזרת הנידנוד וכל העניין לא קשה לנו בכלל. אני לא מנסה לגמול אותו מזה, כי אני מרגישה שיש לו צורך בזה, (כמו שבמצבים קיצוניים, כמו מחלה למשל, הוא גם חוזר לישון איתנו ולינוק במיטה ללילה או שניים) כשנרגיש שזה מקשה עלינו, נשקול לשנות טקטיקה... בכל מקרה, אני בהחלט מבינה את השכנים ואמצא פיתרון כדי לא להפריע להם, מה שאני לא מבינה זה למה הם לא אמרו כלום עד עכשיו?? זה היה די מביך לגלות שהם סובלים כבר חודש וחצי מהעניין. (גם אם זה לא קרה הרבה - מספיק להם כנראה כמה דקות בלילה כדי "לחסל" את השינה...
) כרגע פרשנו שמיכה מתחת למיטה ואם זה לא יעזור, נעזר ביתר העצות הטובות שניתנו כאן!

למעלה