פתאום צניחת אנרגיה...

פתאום צניחת אנרגיה...

לא יודעת אם זו ההתקררות הקשה שנפלה עליי (ביום האביב הראשון פה הסתובבתי כאילו אמצע הקיץ וחטפתי אותה בהפוכה ומסובבת... ).... או שזה הריב הגדול שהיה לי עם בעלי לפני שבוע אני מרגישה פתאום צניחת אנרגיה ושכל המאמצים לטפס למעלה יורדים לטמיון... מכירים את ה Ups & downs האלו ? אין לי כח וחשק לעשות כלום פתאום. אוףףףףףףףףףףףףףף.

מזי א

New member
הרגשה

את צריכה לאסוף את עצמך, לא לתת לשום מריבה להוריד לך מהכוחות, ותמיד, אבל תמיד, רק לחשוב חיובי ככה לא תחשבי על דברים מרגיזים ויהיה יותר טוב תקחי איזה סרט מצחיק בוידאו/dvd תהני לך, תצחקי ותני להכככווול לעבור רק ליד שבת שלום
+

זה קורה....

וכשלי זה קורה, אני פשוט לוקחת את הזמן, ואת השקט אם אפשר, לא נלחמת בזה ופשוט נותנת לזה לעבור עליי ולעבור. נראה לי שהזמן האחרון מתיש לכולנו בלי קשר. מלחמות, מסכות וחרדות ואצלך את יכולה להוסיף לזה את התשישות המלווה לכל התעסקות פיזית, נפשית ורוחנית עם סרטן אז בטח שכל דבר קטן יכול לגרום לנפילה כזו. והנפילות האלו קורות גם בלי לחץ חדשותי. את פשוט צריכה לבחור לך את הדרך שהכי טובה ונוחה ובריאה לך - וקודם כל לך. העיקר שתרגישי טוב

עמית2002

New member
לאט לאט

מכיר את זה טוב מאוד. זה קרה לי לפני כמה ימים, למשך כמה ימים... ישבתי לילה אחד וניסיתי להבין למה זה קרה לי, לא מצאתי סיבות ברורות. לא נלחמתי בזה יותר מדי, לפני השינה אמרתי לעצמי - מחר אני קם מאושר ומלא אנרגיות.... אותו היום הייתי במצב רוח יותר טוב, פחות מהיום הקודם, אבל עדיין לא כמו שרציתי... בלילה שאחרי, עשיתי שוב מדיטציה ואמרתי לעצמי - מחר אתה קם שמח. אני יכול לומר לך שתוך כמה ימים זה עבר לי! לא צריך להלחם בזה, זה קורה.... צריך לדעת לתת לזה סבלנות 'ולדחוף' את זה לאט לאט החוצה. הדחיפה נעשית עם פעולות פשוטות שמביאות לך אושר והתרכזות בהם! ועם קצת דיבור עצמי (דמיון מודרך...) ביי עמית גל אלון

אתם צודקים....

אני בטוחה שכמו ההתקררות הזו, עוד כמה ימים זה יעבור לי... המצברים יתמלאו שוב אנרגיה... מה גם שאחי מגיע אליי לביקור מהארץ עוד כמה ימים ויהיה לנו מה-זה כיף! תודה לכולם !

לולו מתוקה זה יעלה בחזרה../images/Emo142.gif

אופי התנהגותי של מניה דיפרסיה זה מה שהופך אותנו לכאלה מקסימות.

ובפרט בימים שלפני הימים

המסוימים האלו בחודש יימח שמם, שמת לב ששלחנו באותה דקה את ההודעה ? ממש כישוף וקסם !

למעלה