פתאום קיבלתי פורפורציה

פתאום קיבלתי פורפורציה

אני חייבת לשתף אתכם במשהו , למען האמת די התלבטתי אם לספר לכם או לא , אבל מילא .. לכבוד הגעתה של העונה השביעית רציתי לעשות משהו קצת מיוחד לפורום שלנו .. וכחלק מהקשרים שנסיתי להפעיל, פניתי למנהלת הפורום האוסטרלי (בחורה ממש מקסימה ורצינית). ושאלתי אותה כמה שאלות מאוד בנאליות (כמו איך לכל הרוחות אפשר לצור עם השחקנים האלה קשר) ואז היא ענתה לי תשובה שממש הכניסה אותי לפורפורציה , היא ענתה לי משהו בסגנון של "מה גורם לך לחשוב שבכלל תצליחי לצור איתם קשר? קודם כל צריך לקבל אישורים לדבר איתם בכלל והם לא מדברים בכלל עם אנשים סתם ככה " ופתאום הבנתי כמה שזה משעשע, פה בארץ שלנו, רוב הסיכויים שאם תגידו בנות מקלאוד תקבלו אחת משתי תשובות , או שישאלו אתכם מה זה או שיגידו לכם אה זאת התוכנית השניה של הבנות בהולמרק, זאת שהיא לא בנות גילמור... אף פעם לא הבנתי מה זה.. ואם תחפשו אפילו בגוגל את השמות של השחקנים בעברית רוב הסיכויים שתקבלו מידע מהפורום הזה, או אפילו אם תריצו את שם הסדרה בעברית תקבלטו דבר ראשון בערך, את הפורום שלנו
. לעומת זאת באוסטרליה, הם מלכים! הם שמות ענקיים בערך כמו איבגי אצלנו, לנסות להגיע אליהם זה כמו לקבוע ראיון עם כוכב הוליוודי מהשורה . סתם הייתי צריכה לפרוק את זה כי זה הצחיק אותי ,כי אצלנו אין שום בעיה כמעט להגעי לכל אמן או לכל אחד ולדבר איתו (תקראו לזה חוצפה ישראלית..) אבל זאת עובדה ..

דנדושי1

New member
זה באמת מצחיק.

וכשרואים מי אלה שכן קשה להשיג אותם פה בארץ, זה מצחיק עוד יותר לדעתי. ונחמד שלפחות שם הם נחשבים כל כך.

shanistern

New member
נצל"ש לגבי הפרק של אתמול

שוב, אלכס משוחח עם בחורה, נחשו את שמה- פיונה מה הקטע של הכותבים? זו כבר הבחורה השלישית בשם הזה בסדרה, כולן בהקשר של אלכס מה, אין עוד שמות אוסטרלים של בחורות? מורי- סחתיין על ההשקעה והרצון להכין ספיישלים.

למעלה