רוב הזמן נח
Well-known member
מישהו צופה בערוץ דרך ממיר או יס/הוט?
כי נראה לי שזה נעלם רק מהשידור באינטרנט. כנראה לא שילמו מספיק.
מי צופה ב13 סתם ערוץ תעמולהמישהו צופה בערוץ דרך ממיר או יס/הוט?
כל ערוץ היום עושה תעמולה למשהו.מי צופה ב13 סתם ערוץ תעמולה
מה רע בערוץ 14? הקול השפוי במדינהכל ערוץ היום עושה תעמולה למשהו.
יש ערוץ לא תעמולה?מי צופה ב13 סתם ערוץ תעמולה
אם זה היה ככה ביידן לא היה מייצר קשיים ודורש שנכניס סיוע שמאריך את המלחמה.יש ערוץ לא תעמולה?
האמריקאים רוצים לבנות "דרך משי" משלהם כמו שסין מתכננת,במזה"ת.
הבעיה שלהם זה הערבים שנגדם.
לכן נתנו הוראה לביבי וכוחות הביטחון לתת להם להיכנס ב 7.10
שיהיה תירוץ לנקות כמו שעשו ב 11.9.2001 במגדלי התאומים.
החטופים זה טריק להשאיר את השמאל בעזה - אחרת השמאל היה דורש לצאת עכשיו.
בשידורי האינטרנט פרסומת משלהם והם לא מעלים את הפרסומות ששודרו במהלך התוכנית בזמן אמת. כך כשאני משלים תוכנית ב-mako הפרסומות הם גם לא באותם קטעים של השידור וגם לא אותן הפרסומות שבזמן השידור.מישהו צופה בערוץ דרך ממיר או יס/הוט?
מקו זה ערוץ 12. פעם בערוץ 10 השידור באינטרנט היה בלי הפרסומות. כשעברו לפרסומות אז בשידור באינטרנט שמו כל מיני קטעים קומיים מכל מיני תוכניות. היום בערוץ 13 זה כבר הפך להיות שידור זהה באינטרנט. אבל עכשיו כנראה יש להם איזה שהוא קטע בפרסומות שלא משודר בשידור החי באינטרנט.בשידורי האינטרנט פרסומת משלהם והם לא מעלים את הפרסומות ששודרו במהלך התוכנית בזמן אמת. כך כשאני משלים תוכנית ב-mako הפרסומות הם גם לא באותם קטעים של השידור וגם לא אותן הפרסומות שבזמן השידור.
ברגיל ב-12 זה צריך להיות זהה לשידור הרגיל בטלויזיה. אני מנחש שבגלל שאין לך בדפדפן חוסם פרסומות אז אתה מקבל גם כל מיני פרסומות שהאתר שלהם מחדיר לשידור החי.בשידורי האינטרנט פרסומת משלהם והם לא מעלים את הפרסומות ששודרו במהלך התוכנית בזמן אמת. כך כשאני משלים תוכנית ב-mako הפרסומות הם גם לא באותם קטעים של השידור וגם לא אותן הפרסומות שבזמן השידור.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.