פתאום רואים שכולם אכלו אותה

מוצארט

New member
פתאום רואים שכולם אכלו אותה

אצלינו הם היו מלכים, ותראו אותם היום... אופיר חיים - אחרי דישדוש באירופה, חזר לקבוצה הכי לוזרית בארץ, וגמר את העונה עם פציעה. אלעד בונפלד - חוץ מהצילומים שלו בתחילת העונה עם חליפה במסגרת ליגת האלופות, עכשיו הוא האופציה האחרונה על הספסל. שוקי נגר - חוץ מהצילומים שלו בתחילת העונה עם חליפה במסגרת ליגת האלופות, ומשחק אחד או שניים במסגרת הנ"ל, הוא כבר שכח מה זה לשחק כדורגל. שלא לדבר על הרכב פותח. אליניב ברדה - חוץ מהמשחקים נגד הפועל ב"ש, ואולי הבלחה או שניים בגביע הטוטו, הוא רק על הספסל, ולעיתים נכנס כמחליף. עכשיו גם אבא שלו עושה בלאגן, והוא מחוץ להרכב. ואני שואל - עד-כדי-כך גרוע בב"ש, שעדיף כלום? מצפה לתגובות.

zuli4

New member
אני כל הזמן חשבתי ככה..

כל מי שעוזב את ב"ש אוכל אותה.. ותראה את אלון מזרחי..עזב, נהיה לו חרא וחזר על ארבע!

RED OR DEAD BS

New member
ואני עונה ..

כן עד כדי כך גרוע בב"ש, זה לא קשור רמה המקצועית של הקבוצה, לא קשור למיקום של הקבוצה זה קשור ליחס מינימלי של כבוד.

רוצה תגובה,הנה שלי!

מגיע להם!!!,פשוט מאוד. אז נכון שז'ינו הוא לא ה"אבא" הרוחני,ונכון שהלחץ עושה פה לא מעט רעש לשחקנים,אבל אם הם מעדיפים לשבת בקבוצות ארחות על הספסל..לבריאות! והכי מעצבן..............זה ש.. הם יכולים לחזור לב"ש,יש להם את האפשרות. אלי גוטמן כבר לא פה.אלי כהן הלך גם הוא,ולופא ידוע כמאמן שהצעירים אצלו מקבלים הרבה צ'אנסים. אליניב ברדה- לא השתנה.אבא שלו חושב שכדורגל בבוגרים זה עדיין כמו בנוער,שהוא יכול לדבר עם המאמן.למה מי הוא?ברדה שחקן ענק,אבל אבא שלו הופך אותו לממש קטן!.בנוסף,אנחנו,האוהדים,רוצים לראות אותו כאן שוב,והוא לא יפסיד כלום אם יחזור לנגב. אלעד בונפלד- פחחח...בדיחה! הגיע למכבי,כי הבטיחו לו ניסים ונפלאות,ולמרות שהוא לא רואה דשא,הוא לא מדבר על ב"ש.אז שיאכל את מהקערה שממנה הוא בישל!חבל שהוא לא חוזר,כי הקהל באמת אוהב אותו,ולא לשכוח,שסתיו בשנה הבאה פורש! שוקי נגר- לא שווה התייחסות,כי הוא לא באר שבעי. זוהר חוגג- לדעתי עשה בשכל שירד לליגה השנייה,שם הוא מתאקלם לא רע,וללא ספק,אם היה נשאר פה בעידן כהן וגוטמן,היינו רואים עוד שחקן ענק שחומק מהידיים. הלוואי ששנה הבאה נראה אותו לצידו של בונפלד.

RED OR DEAD BS

New member
אני לא מבין מה אתה רוצה מאלעד

או אליניב? איך שחקן יכול לחזור לקבוצה שהיו"ר שלה נותן לו שכר מינימום ומתייחס אליו כמובן מאליו? ז'ינו אמר לאליניב שהוא ימכור אותו לחיפה, או חיפה או יציע, ובמה אתה חושב שאליניב יבחר, איך אתה מצפה ממנו לחזור לאחר היחס שקיבל מז'ינו, את בונפלד משכו עד לשבועיים לפתיחת הליגה והבטיחו לו חוזה, החוזה שלבסוף הציעו לו היה מגוחך, בסופו של דבר גם אלעד הצליח להשתחרר, איך אתה רוצה שהוא יחזור? תהיה בטוח שלשניהם כואב מאד על מצבה של הפועל באר שבע, אך הגורם היחיד (
) שמונע מהם לחזור הוא אלי ז'ינו.

נכון,אבל אל לנו לשכוח..

"לופא" הכשיר את שניהם שעלו מהנוער,ולא משנה מה ז'ינו יעשה,אם הם רוצים לחזור,ז'ינו ישלם להם,ולא משנה כמה..בזה אני בטוח. תאר לך הרכב כזה: אסי\שוער אחר. אלול חליבה יפרח חוגג אליהו בונפלד יינון אליניב זה מה שהיה בליגה השנייה!.חוץ מיינון.

RED OR DEAD BS

New member
ומי הבטיח להם שבפעם הבאה

שתבוא עוד הצעה מקבוצה אחרת הם לא ימכרו למרבה במחיר ויעשו להם ת'מוות כדי שהם יעזבו מעצמם? כדורגל זה לא רק כסף! במיוחד בקבוצת הבית שלך, אתה היית מוכן לקבל יחס כזה בבית שלך? ואח"כ לחזור כאילו לא קרה כלום?

למעלה