פתאום שמתי לב

פתאום שמתי לב

שכל האלבומים ה"רגילים" של טיפקס הפכו להיות כולם אלבומי זהב או אלבומי פלטינה! בהחלט יש כבוד!

הוד11

New member
כן חייתי ביותר

למרות שיש מצבים לא כלכך הוגנים: יושבים בבית קפה זהב והעצב עבר לגור כאן לא.

../images/Emo140.gifהעצב לא עבר לגור פה

תיהיה שמח מה קורה לחשוב על עצב זה סתם מיותר כל כך טוב בעולם ואתה עסוק בעצב לא חבל על הזמן הזה שאתה יכול להיות כל כך מאושר מכלום, ובמקום... אתה בוחר להיות עצוב מכלום, חבל. ויותר מזה שאתה עצוב אתה לא מצליח להשתחרר כמה שטיות אני מדברת אהה חח בסופו של דבר הכול באמת שטיות
טוב אז שיהיה יום טוב לכולם

תראו אני מדברת יפנית : ביפנית......

מוזקשי נאיי (ניראה אותכם מבררים מזה המילה הזו ביפנית חחחח) אוי אז אני כן מדברת יפנית חחחחח(לפחות אני צוחקת על זה) ואכשיו באמת: מה הקשר. אתה כתבתה שהעצב הגיע לכאן אני אמרתי השמחה הגיע לכאן (מה שולטים עליכם בשלט רחוק? אם כן זה מזה עצובבבב) אני באמת אוהבת את כולם למה אתם כל כך קשיים מנסים לשחק אותה חכמים במעשים "ממש יפים" במקום באמת להיות חכמים (והחכומה זה לא לעשות את הדברים הלא הגונים) מקווה שאכשיו הצלחתה להבין ושהפעם לא דיברתי יפנית אריגטו גוזאי מאס (איך אפשר לא לסיים את ההודעה ביפנית חחח
)

לא הרבה ...

בהתחלה ממש בהתחלה כתבתי מישעימום אכשיו אני כותבת מסיבה פשוטה : אני לא רבה עם אף אחד עברתי את השלב הזה ממש מזמן שאני צריכה להלחם (למרות שזה הניצחון הכי גדול שיש) ובמקום שיבינו למה השתיקה, היא רק דרכה יותר נלחמה עם עצמה ונלחמת עם עצמה חבל
אני רוצה שיפסיק הבלאגן הזה ולנסות לסדר את הכול בצורה הכי חיובית שיש אולי זה דפוק מה שאני עושה אבל המלחמות העצמיות האלה עוד יותר דפוק ומרגיש לי ממש מגעיל אז לבחורה עם את קוראת חודש סליחות תיקחי לצומת ליבך אין לי איתך שום דבר באמת אוהבת באמת את כולם

Funky Giraffe

New member
העצב עבר לגור כאן = אלבום של טיפקס.

סלחו לי שאני לא מגיב בזמן האחרון, שמח לראות שאתם מתעוררים. אני משגיח מהצד כל הזמן. ברוכה הבאה, חדשה (אוריה?)

תודה ברוך הנמצא...../images/Emo8.gif

אבל אני לא ישנתי ההייתי הכי ערה שיש לא רציתי את המריבות שנוצרו ידעתי שאם אני יגיב בצורה לא מחושבת אנחנו יכולות לריב ללא הפסקה השאלה : האם זה יהיה שווה את זה לי אישית ניראה שלא ו (כמה שטיות אההה חח
) בכול אופן אני מאחלת לך את החיים הכי מאושרים שיש כבר עשיתי את זה אבל כניראה אני צריכה לעשות את זה שוב פעם (אין לי האמת בעיה לעשות את זה שוב ושוב ) אז:שיהיה רק הצלחה אושר בחיים שלכם ושכול משאלות ליבכם יתגשמו אמן שתצליחו ותאהבו תיתנו ותקבלו את כל מה שאתם רוצים (ולא מה שהמח רוצה אלא את מה שעמקי נישמתכם רוצה) טוב אני יכולה לרשום לכם עוד שעה אבל מיותר לומר עוד פה ... אז שיהיה את הערב הכי ניפלא בעולם
באמת אני אוהבת את כולם פה

הייי שיהיה לילה הכי הכי בעולם

אז ככה נכון, שאולי איך שאני עושה את הדברים בצורה מאוד ישירה בלי מסכות, אולי זה לא מובן איך אני לא מפחדת, אולי זה אפילו מפחיד קצת. אבל זה שווה כי בסופו של דבר הכול יתגלה ככה אני חושבת, וככול שיש יותר מסכות ככה יותר קשה להשתחרר אז זה לא משנה מה יחשבו מה יגידו אני עושה כי אני מרגישה שזה הצורה הנכונה, אולי תחשבו שאני לא פועלת נכון כרגע, אבל הזמן יגיד...(אסור לשנות את הטוב גם אם אתה סובל) יש לי איזה משל נחמד: היה בחור חכם שאהב ממש את הבורא , טוב לב ומאוד עשיר הבחור תמיד יגיע להשגיים טובים בגלל הטוב שלו. יום אחד פגש הבחור בשטן. השטן ניסה תמיד להשים לו רגל והבחור תמיד נפל, השטן אמר זה לא בכוונה. ניגש השטן לאלוהים ואמר : תיראה הוא לא בסדר הוא מתנהג לא יפה ואם תיקח לו את כל השלל שלו הוא יפסיק לאהוב אותך. אלוהים הקשיב לשטן ולקח את כל השלל של הבחור אכשיו הבחור במבחן. הבחור לא הבין איך הכול יתהפך בחייו אבל אמר הכול לטובתי ופנה לאלוהים "אלוהים אתה יודע כמה אני אוהב אותכה וכמה אני מבין שכול מה שאתה עושה, הוא לטובתי הניצחית." אלוהים אמר לשטן אתה רואה הוא עדין ממשיך לאהוב ולהאמין בי. אכשיו מגיע לו שהחזיר לו את השלל שלו השטן אמר מה פיתאום תן לו עוד מבחן אלוהים נתן לבחור עוד מבחן. אלוהים שרף את ביתו של הבחור הבחור בכה אבל פנה לאלוהים אני לא יודע מה עשיתי אבל אני מאמין בך ויודע שלא תרצה לפגוע בי סתם כנראה עשיתי משהו לא טוב ואני צריך לקבל עונש. אקבל את העונש באהבה ובהבנה ומאמין שתעזור לי בעתיד תמיד אני יאמין בך ויתפלל ומתישהו תקשיב לי ותעזור לי אלוהים ראה שהבחור אוהב ומאמין קרא לשטן ואמר תיראה הבחור עדין מאמין וככול שאני לוקח ממנו דברים הוא רק מאמין יותר אכשיו החזיר לו את הכול ויותר ואתן לו עוד כמה זכיות ועוד מתנות בסוף מה שקרה זה שהשטן ניסה לעשות רע ובמקום רק גרם ליותר טוב לא שאני אומרת שמישהו פה השטן אבל מישהו ניסה להשים רגל ולא מכוונה רעה בדיוק ההפך אני מבינה את זה הכול זה מבחנים בעולם, ולפעמים צריך להסתכל על המעשיים שלנו למרות שהמח רוצה את זה ממש ולא בשבילי אלא בשביל לא להרוס את הנשמה הנשמה זה הדבר היחיד שלא מת טוב קיבלתם עוד ספר שלם אהה מתה על ההודעות הארוכות חחחחחח
טוב שיהיה לילה מושלם לכולם ומלא מלא

ערב נפלא לכולםםםם../images/Emo8.gif

ציפיתי שתרשמו משהו בקשר לסיפור מה לא יפה
חחחחח תודו אחלה סיפור בטח ניקרעתם מצחוק חחח אבל אכשיו בטוח אתם יודעים שזו אני סתםם סתםם אבל למרות הכול המסר רצה להגיד משהו למרות... שזה מאוד מצחיק. טוב בכול אופן אוהבת את כולם כייייי.... כולם זה אחד
ואת האחד אני מזה אבל מזה אוהבת וכלנו זה יצירה של האחד איזה אמן האחד הזה תיראו מה הוא יצר אותנו בעולם פתוח עם מח סגור חבל
אז שיהיה את הלילה הכי יפה רק בשבילכם מכול הלב אוריה

למעלה