הייי שיהיה לילה הכי הכי בעולם
אז ככה נכון, שאולי איך שאני עושה את הדברים בצורה מאוד ישירה בלי מסכות, אולי זה לא מובן איך אני לא מפחדת, אולי זה אפילו מפחיד קצת. אבל זה שווה כי בסופו של דבר הכול יתגלה ככה אני חושבת, וככול שיש יותר מסכות ככה יותר קשה להשתחרר אז זה לא משנה מה יחשבו מה יגידו אני עושה כי אני מרגישה שזה הצורה הנכונה, אולי תחשבו שאני לא פועלת נכון כרגע, אבל הזמן יגיד...(אסור לשנות את הטוב גם אם אתה סובל) יש לי איזה משל נחמד: היה בחור חכם שאהב ממש את הבורא , טוב לב ומאוד עשיר הבחור תמיד יגיע להשגיים טובים בגלל הטוב שלו. יום אחד פגש הבחור בשטן. השטן ניסה תמיד להשים לו רגל והבחור תמיד נפל, השטן אמר זה לא בכוונה. ניגש השטן לאלוהים ואמר : תיראה הוא לא בסדר הוא מתנהג לא יפה ואם תיקח לו את כל השלל שלו הוא יפסיק לאהוב אותך. אלוהים הקשיב לשטן ולקח את כל השלל של הבחור אכשיו הבחור במבחן. הבחור לא הבין איך הכול יתהפך בחייו אבל אמר הכול לטובתי ופנה לאלוהים "אלוהים אתה יודע כמה אני אוהב אותכה וכמה אני מבין שכול מה שאתה עושה, הוא לטובתי הניצחית." אלוהים אמר לשטן אתה רואה הוא עדין ממשיך לאהוב ולהאמין בי. אכשיו מגיע לו שהחזיר לו את השלל שלו השטן אמר מה פיתאום תן לו עוד מבחן אלוהים נתן לבחור עוד מבחן. אלוהים שרף את ביתו של הבחור הבחור בכה אבל פנה לאלוהים אני לא יודע מה עשיתי אבל אני מאמין בך ויודע שלא תרצה לפגוע בי סתם כנראה עשיתי משהו לא טוב ואני צריך לקבל עונש. אקבל את העונש באהבה ובהבנה ומאמין שתעזור לי בעתיד תמיד אני יאמין בך ויתפלל ומתישהו תקשיב לי ותעזור לי אלוהים ראה שהבחור אוהב ומאמין קרא לשטן ואמר תיראה הבחור עדין מאמין וככול שאני לוקח ממנו דברים הוא רק מאמין יותר אכשיו החזיר לו את הכול ויותר ואתן לו עוד כמה זכיות ועוד מתנות בסוף מה שקרה זה שהשטן ניסה לעשות רע ובמקום רק גרם ליותר טוב לא שאני אומרת שמישהו פה השטן אבל מישהו ניסה להשים רגל ולא מכוונה רעה בדיוק ההפך אני מבינה את זה הכול זה מבחנים בעולם, ולפעמים צריך להסתכל על המעשיים שלנו למרות שהמח רוצה את זה ממש ולא בשבילי אלא בשביל לא להרוס את הנשמה הנשמה זה הדבר היחיד שלא מת טוב קיבלתם עוד ספר שלם אהה מתה על ההודעות הארוכות חחחחחח
טוב שיהיה לילה מושלם לכולם ומלא מלא