"פתאום 30" הכרנת בכורה ב 24/6 בסוף! לא ב 17
I inbal145 New member 28/5/04 #3 לא../images/Emo70.gif../images/Emo10.gif נו ב-א-מ-ת../images/Emo46.gif../images/Emo122.gif מתעללים בכל דבר שקשור בג'ניפר גארנר שבמדינת ישראל הקטנה
לא../images/Emo70.gif../images/Emo10.gif נו ב-א-מ-ת../images/Emo46.gif../images/Emo122.gif מתעללים בכל דבר שקשור בג'ניפר גארנר שבמדינת ישראל הקטנה
ב בלי כינוי New member 28/5/04 #5 חבורת *ונות אני טס לחודשיים לארה"ב ב20.6!!!!! אני לא בטוח אם זה יציג כ"כ הרבה זמן שם!!! שילכו לה*דיין עם טלעד!!!!!
חבורת *ונות אני טס לחודשיים לארה"ב ב20.6!!!!! אני לא בטוח אם זה יציג כ"כ הרבה זמן שם!!! שילכו לה*דיין עם טלעד!!!!!
M me myself N MichaL New member 28/5/04 #6 מגניב שאת טסה!!! תהני!! אבל פעם אחת לשם שינוי זה לא קשור לטלעד... טלעד זה טלווזיה. זה סרט...
ב בלי כינוי New member 28/5/04 #7 כמה דברים 1) אני בן!!!!!! 2)אני יודע שטלעד זה טלוויזיה אבל גם הם מעצבנים אותי!
M me myself N MichaL New member 28/5/04 #8 עוד כמה דברים.. 1. סליחה!!! אני יודעת שאתה בן ואני ממש מצטערת... התבלבלתי...(אני פשוט רגילה שאנחנו פורום בנות.. ) 2. גם אני שונאת את טלעד. אבל פעם אחת זה לא קשור לשרשור... (אני מצטערת שאני קטנונית...)
עוד כמה דברים.. 1. סליחה!!! אני יודעת שאתה בן ואני ממש מצטערת... התבלבלתי...(אני פשוט רגילה שאנחנו פורום בנות.. ) 2. גם אני שונאת את טלעד. אבל פעם אחת זה לא קשור לשרשור... (אני מצטערת שאני קטנונית...)
ב בלי כינוי New member 28/5/04 #9 את רוצה להגיד לי שאני הבן היחידי באוהב זהות בדויה/הבן היחידי בפורם?
M me myself N MichaL New member 29/5/04 #10 ממש לא! פשוט הרוב בנות והיתה תקופה שממש לא היו בנים (אם אני לא טועה.. או שהיה אחד..)