פתאום 30 בוואלה ספיישל אפשר לקבל כרטיסים מתנה לסרט, כנסו לדף הבית צד שמאל למטה...
ק קרלוצה New member 12/7/04 #1 פתאום 30 בוואלה ספיישל אפשר לקבל כרטיסים מתנה לסרט, כנסו לדף הבית צד שמאל למטה...
N nati 911 New member 13/7/04 #4 סרט מעולה!!!!! וואי ראיתי תסרט הזה שילשום (הורדתי למחשב)... סרט ממש יפה ג'ניפר גארנר מהממת!!! שחקנית מעולה! זה היה אחד הסרטים היפים שראיתי השנה... (ואני רואה מלא סרטים)... ד"א אני חדשה פה... וראיתי רק תעונה הראשונה של "זהות בדויה" לא זוכרת למה הפסקתי לראות....
סרט מעולה!!!!! וואי ראיתי תסרט הזה שילשום (הורדתי למחשב)... סרט ממש יפה ג'ניפר גארנר מהממת!!! שחקנית מעולה! זה היה אחד הסרטים היפים שראיתי השנה... (ואני רואה מלא סרטים)... ד"א אני חדשה פה... וראיתי רק תעונה הראשונה של "זהות בדויה" לא זוכרת למה הפסקתי לראות....
G gilmorefreak New member 13/7/04 #5 כי הפסיקו לשדר!../images/Emo6.gif ברוכה הבאה..אני מכירה אותך מאוד פורומים- לא זוכרת איזה..
N nati 911 New member 14/7/04 #8 תודה אממ נכון מפורום בנות גילמור (את זה הבנתי לפי הכינוי שלך).. ועוד פול פורומים שאין לי כוח לכתוב אותם.
תודה אממ נכון מפורום בנות גילמור (את זה הבנתי לפי הכינוי שלך).. ועוד פול פורומים שאין לי כוח לכתוב אותם.
כ כרומוזום New member 14/7/04 #9 מעולה? זה פשוט סרט גרוע בכל קני מידה, ואני עוד לא רואה ככ הרבה סרטים. אני לא זוכר מתי הפעם האחרונה שראיתי כזה סרט דפוק.
מעולה? זה פשוט סרט גרוע בכל קני מידה, ואני עוד לא רואה ככ הרבה סרטים. אני לא זוכר מתי הפעם האחרונה שראיתי כזה סרט דפוק.