פתאם באה לי מחשבה...

Skar FaSe

New member
פתאם באה לי מחשבה...

לפעמים - או יותר נכון - לעיתים רחוקות, אתה מכיר מישהי ממש מדהימה שהכל to good to be true... - ואין מה להשוות את הבחורה לאחרות , בגלל שזה משהו אחר לגמרי! אמיתי לגמרי, הכל זורם טבעי, וקל, לא צריך להתאמץ בכלל, או לחשוב מה להגיד לה, איך לעניין אותה, או איך למצא -חן בעיינה לעבור ״ מבחנים״ ~ איך שהוא הכל זורם לבד, כי זה טבעי.. תיק -תק נפגשים, ותיק- תק היא נותנת לך לגעת בה, כי זה ברור שזה קטע הדדי בקטע , וכל ב״חוקים״ המקובלים וה״טבעיים״ של ה - :״לחכות״ - מדולגים כאילו לא קיימים בכלל, וכאילו אתם בכלל לא מכירים את ״החוקים ״ - הכל זורם כמו ריץ׳ - רץ׳ ׳~ Stuning~- ודוקאה עם בחורה כזאת זה נהרס - ובדרך- כלל על כלום! על סתאם !

-IN contrast - כל כמה ימים, בהתקלויות רנדומליות, אתה מכיר ים בחורות, מקבל טלפון, והכל סתאם כזה - בחורה כוסית , אינטלגנטית מעניינת , לא מאניקית ~cool sex ~ אבל הכל סתאם כזה ... ״ מה נגיד לה? ״ נו מה עכשיו?״ ״ מה נעשה איתה היום?״- אתה לא ממש מתגעגע אלייה - ודוקא איתה, אתהמוצא את עצמך תקוע בקשר הרבה זמן ... הב הקטע? איך זה ש זה ככה?

עדיף שתחשוב פחות...

ואם אתה כבר חושב, כדאי שתחשוב על טיפול נפשי שיעזור לך לבדוק למה יש לך יצר הרס עצמי כלפי הזוגיות שלך. רמז - זה לא קשור לבנות הזוג. זה משהו שלך.

מה מצחיק כשלא טוב לך?

אתה מתחבא מעצמך,כראה מפחד לאהוב ובכישרון של פיל בחנות חרסינה אתה הורס לעצמך פוטנציאל.לעומת כשאתה יוצא עם מישהי שאתה לא מתגעגע זה כמו עינוי סיני עצמי שנוח יותר.טיפשות.במקומך לא הייתי מנסה לעשות מזה בכלל בדיחה.לא הבנתי איפה בחורה כזו מעניינת ואינטיליגנטית כדי לזרום עם אחד שבא רק לסקס, וכמו שאתה באת -באו ויבואו אחרים. ממש אינטליגנטי לחטוף טריכומנוס/זיבה/פפילומה/וכו'... מפחיד?היסטרי? ממש לא. זו המציאות.אתה צוחק איפה שאתה צריך להיות רציני. ממש לא מצחיק ושנון לתאר את הבחישה בחרא.תתבגר ותגדל ביצים.

ממה שאתה מתאר אני מניחה

שזו פשוט התרבות.

בחורה שנחשבת 'מושלמת',
תתן מהר כי היא יודעת מה היא שווה,
ותעיף לעזאזל כשתראה שלא מתיחסים אליה 'ספציפית' (כי יש עוד אלף כמוהה)

הבחורה הזאת שלא יוצאת לך מהראש כנראה היחידה שעשתה לך מבחנים, ובגלל זה מצאת בה משהו מאתגר מעבר לעטיפה הנוצצת והריקנית.

Skar FaSe

New member
~ זה לא כל- כך ככה ~

תרבות, סביבה, "what the f*u*k ever", אבל כל 1 הוא אינדיבידואל - מה גם שהסביבה משפיע - כשאתה מסתובב עם אנשים מסוימים, אתה מושפע, ומתחיל להיות כמוהם - השאלה היא, אם אתה רוצה את זה, או לא. ובכלל, ולא בגלל זה מצאתי בה משהו מאתגר מעבר לעטיפה הנוצצת והריקנית. - אנשים מרגישים אחד את השניה. - עם כל בן- אדם את/ה מרגיש/ה אחרת. - והרגשתי את זה איתה בהכל! מהנוכחות שלה לידי ~בחיוכים הא מיתיים שלה, איך שהעיניים שלה נצוצות כשהיא חייכה (- ואני לא מדמיין) שראיתי שהיא מאושרת ואוהבת באיך שהיא דיברה,והתנהגה איתי, ביחס שלה, ובהכל! - ואפילו כשהיינו מדברים ויראטואלית, מרגישים את זה כי זה ״עובר״ - אתה מרגיש שהבחורה אוהבת אותך!
ובקשר ל - : ״ מבחנים״ - בהתחלה היא בכלל לא עשתה שום מבחנים - היא התעניינה, אבל רוב מה שיצא לה מהפה זה : ״ כישפת אותי״ ,״ איך אני אוהבת את הריח של העור שלך״ ~ ״הייתי כמו בחלום איתך״ , " אני אקנה בזאת שאתה תאהב אם מהשהו יתפקשש לנו ״ - וכל הזמן רצתה להפגש בלי לחכות בכלל - איך שהייתה מתעוררת בבוקר היתה יוצרת קשר - וגם באמצע הלילה היתה שולחת לי smsים אם היתה ערה-
--? היא התחילה עם המבחנים כשהיא התחילה להתאכזב מקטעים ספציפיים שהיא -- ( - - ?חשבה שהיא ) קלטה - וגם אז זה לא היה בקטע של להכשיל אותי אלא בקטע של להנסות להבין אותי (ולא לתקוף אותי) - לדוגמא: היתה שואלת / אומרת : ״ זה נראה שאיבדתה תקווה״ "למה איבדת תקווה ?" מה קרה?" "למה שמת פס על כל העולם ועל עצמך? למה לא אכפת לך מכלום״ ״ אני חושבת שפעם היית אחר ״ - ( זה לא נכון אבל ככה זה נראה לה) - והיא הקשיבה לי, היא נסתה לדעת אם אני רוצה לשנות כל מיני עיניינים בחיים - נסתה להבין אותי - לא העיפה ותקפה - ולמרות כל מה ש״הפחיד״ אותה, - היא לא וייתרה, ולא העיפה, וכן רצתה! כשלבן- אדם לא אכפת ממך,(אחרי שהוא מתאכזב ממך)--- >הוא לא מתעניין - הוא מעיף אותך - והיא לא ! בגלל זה אני מעריך אותה! ולא בגלל ה ״ עטיפה הנוצצת...

הבנתי

קודם כל אז אם היא התאהבה בך וגם כשהתאכזבה לא עזבה מיד, והיה לך זמן.. למה לא נידלקה לך נורת אזהרה לפני שאיבדת אותה?
תראה, ברור שכל אחד אינדייודואל, אבל אתה בעצמך הכללת את הנשים בסביבתך כיפות-משכילות-זורמות ועל פי זה כתבתי בהכללה.
לפי ההודעה שלך הזאת אני מבינה שהיא אישית נגעה בך ולא משהו כללי כמו 'אתגר/עניין' שהיה יכול לשחרר אותך ממנה אולי.
להיות תקוע זמן רב על מישהו שלא רוצה אותך זה אכן קשה אבל הרבה פעמים כשנמאס לסבול זה דועך. שמעתי שזה קרה לאנשים אחרי 5, 12 ו20 שנה...מקרים עצובים, אין לי יותר מה להגיד...

אתמול ראיתי פרק של סיינפלד

והנה ג'ורג' אומר בדיוק את מה שכתבת פה!
http://watchseries.ag/episode/seinfeld_s4_e18.html
&nbsp
אולי הפיתרון שלו יתאים לך?

Skar FaSe

New member
אין לי כח ל - Download

&nbsp
ולא צריך את seinfeld ~ אין שם שום כלום מסתורי חולני משהו שדורש פתרונות יצירתיים אאו מיוחדים
סתאם את מגזימה ועושה פילים מזבובים לא הכל גרוע

אין לך כח לכלום, אז שינוי לא יגיע, שום דבר חדש גם.

אולי יש לך כח להחליף תקליט? או למצוא מקום אחר לנגן אותו? כמו...בלוג משלך.
(הומור עצמי למקרה שיקפצו כאן).

שלום

קשרים צריך לפתח לאט ובהדרגה, בגלל חיבה ואהבה, בנתינה רגשית כנה ורצינית ובעיקר במסגרות. אז הם חזקים.
&nbsp

למעלה