פתור או לא פתור?

tkgsf

New member
פתור או לא פתור?

שלום אני בוגר תואר ראשון בניהול באוניברסיטאת בן גוריון מאילו בחינות אני פתור ואיזה עליי לעשות על מנת לקבל רשיון לייעוץ השקעות וניהול תיקים מן הרשות לניירות ערך? תודה

noam4u

New member
פטורים

בוגרי מנהל עסקים פטורים מבחינות בכלכלה, מימון וסטטיסטיקה וחשבונאות. עליך לעבור את הבחינות באתיקה, מקצועית א ומקצועית ב

tkgsf

New member
המשך השאלה

רציתי לשאול אותך באופן אובייקטיבי על באיזה מוסד אם בכלל אתה ממליץ ללמוד לבחינות אילו? תודה

pasya

New member
נועם טועה לגבי פטורים!

יש לך תואר בניהול ולא במנהל עסקים (שני דברים דומים,אבל שונים מבחינת זכאות לפטורים).תבדוק עם הרשות לגבי פטורים,לפני שתתחיל באתיקה ומקצועיות!

noam4u

New member
ציינתי במפורש שהפטורים למנהל עסקים

כפי שכתבתי קודם, לתואר במנהל עסקים יש פטורים. לגבי מקום לימודים, יש המון מכללות בנושא ולאחרונה פרסמתי פה את "המדריך לבחירת מקום לימודים" עם כל הדברים שצריך לבדוק. חוצמזה, דבר עם רונן במשרד שלי כי יש סבסוד משמעותי לבוגרי בן גוריון למסלול הזה.

pasya

New member
לגבי המלצה למקום לימוד !

מי שמנהל אם הפורום הוא נציג ובעלים של מכללה ללימודי שוק ההן "אורין שפלטר". הוא די צנוע מבחינת פירסום עצמי,אבל הוא מייצג מקום לימוד מאוד רצינ ,מקצועי,עם כל החומרי הלימוד הדרושים ועם צוות מעולה.אני ממליץ לך בחום לפנות אליהם ולעשות אצלם את כל מקצועות שיהיו חסרים לך.בהצלחה!

aabbccdd4

New member
ובתור אחד שלמד שם..

אני רק יכול לשבח על המקום הנפלא הזה.. יותר נכון על המרצים .. יבגני מלך .. אף פעם לא ישאיר אותך כשאתה לא מבין משהו.. פשוט מלך נועם אלוף .. בד"כ הנושאים שהוא מלמד למבחן לדעתי הם היותר משעממים והוא ידאג להעביר לך את זה בצורה הרבה יותר מעניינת והומוריסטית..\ רונן תותח - אגח"ים הוא יודע ברמה מטורפת רק שיאט קצת את הקצב ולא תהיה לי לו מילה אחת להגיד עליו .. בעזרתם עברתי את המבחנים - מחזור אחרון מקצועית א + ב לימודי ערב במכללה בת"א.

למעלה