פתחו עיתון עוד כמה ימים

• פותח הנושא DrEx
  • פורסם בתאריך

DrEx

New member
פתחו עיתון עוד כמה ימים

תראו רצח... כוס אמקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק ערסססססססס כל פעם אני שומע את זה ומחר אני ידע בברור כל פעם אני שומע שאני לא יספר ל**** [אומרים את זהנ לאבא שלי דודה שלי אמרה] וכל פעם החברים שלו אומרים שהוא מכיר איזה איזור בעיר הכי טובבבבבבבב כוס עמקק הוא בוגדד המניאקקק אני בטוח שומעים את זה בטון דיבור שלהם מחר אני יתפוס את דודה שלי לשיחה בעבודה שתספר לי הכל... אני יהרוס להם תחיים כל מה שהם לא רצוו שאני יעשה אני יעשההה כוס אמקקקקקק לא איכפת לי לשבתת אבל לשבת עם כבודדד... סעמקקקק מה שווים כבר החיים תאמינו לי על הזין שלייי סעמקקק הבן אדם שחשבתי שהוא הכי טוב בעולם היתגלה כבןן זונההההההההה החיים שלו לא הולכים להיות קלים באמא שלייי......... סעמקקקקקקקק השאלה אם לספר לאמא שלי או לא... סעמק בא לי להעיר אותו עם מקל ולשבור לו את הפנים עכשיווווווו עכשיוווווווווווווו על הזין שלי כבד את אביך ואת אימךךךךךךךךךךךך.............. כוס אמקקקק אהה ואם הקללות לא נראות לכם אתם יכולים למחוק תהודעה מצידיייייייייייייייייייייייייייי בייי

moonie1

New member
קודם כל...

גם אם הסיפור נכון וכואב וגם אם לא- הקללות כל כך מיותרות, אתה יכול לכתוב הודעה זועמת אבל אין צורך לקלל כל מילה שניה. גם מקשה על ההבנה וגם מוריד רמה. דבר שני, לא הבנתי את הסיפור עד הסוף- אבל לפני שאתה עושה משהו נחפז (ולא מדברת רק על 'רצח', אלא על הטחת האשמות או אלימות) תברר אם כל זה באמת נכון או שהחברים שלך ואתה מאכילים אותך סרטים. אתה מוזמן לכתוב הודעה יותר מתורבתת ומנוסחת ואשמח לעזור יותר
יום רגוע.

DrEx

New member
היום אני יכתוב יותר רגוע...

דבר ראשון מצטער על אתמול... דבר שני הם לא מאכילים אותי סרטים הם צוחקים בין עצמם וזה כל כך ברור... גם לפניי שנהה אני ודוד שלי התחלנו לקלל אחד את השני והוא אמר לי אבא שלך מזיין מהצד וזה... אבל חשבתי זה רק קללה. בקיצור לפני שבוע אני מדבר עם חברים שלו וזה צוחק איתם עכשיו הם חושבים בן 16 זה קטן שלא מבין כלום. זה זוכר איך זה התגלגל קיצור יצא שהם אומרים כן במיוחד את איזור ח' הוא מכיר וכל כך ידעתי שזה בקשר לבנות... שלשום דודה שלי אמרה לאבא שלי שאם הוא לא יעשה איזה משהו [שקשור בעבודה - אבל בצחוק היא אמרה לו] אז היא תגלה לאמא שלי והוא אמר לה כזה לאאאאאאא שהבנתי כבר... אז היום אני לא ישאל את דודה שלי, אני ישאל אותה מחר כי היום היא לא עובדת בשעות שלי.

moonie1

New member
אני לא יודעת

קודם כל, באמת תברר אם כל זה נכון או שזה רצף גדול של אי הבנות (מה שבהחלט יכול להיות!) לפני שאתה עושה משהו לא טוב ונכון. וגם אם אתה איכשהו מגלה שזה באמת הסיפור, תפנה ישר אל אבא, תגיד לו שאתה יודע ותוריד מעליך את האחריות שבידיעה. אתה לא צריך להתערב בנושאים שבין ההורים שלך ולא קשורים לילדים. בהצלחה...

הדסו^ש

New member
../images/Emo45.gif גם אני חושבת כך

DrEx , הכי חשוב מבחינתך זה שתוודא שזה לא סתם סיפור או בדיחה שהתגלגלה ולא הובנה נכון. דבר שני, הייתי מציעה שתיקח כמה נשימות עמוקות ורק כשתהיה רגוע לגמרי תיגש לדבר על כך עם אביך כדי לראות מה יש לו לומר בעניין. אגב, כמה נשימות עמוקות יועילו מאוד גם לפני הכתיבה בפורום...

DrEx

New member
זהה נכוןןןןן

לא רוצה לרשטם סתםם כל מיני פשוט זה נכוןןןןןןן......

אני מזדהה עם כל מילה שלך

אני מזה מבינ אותך. אני לא מבין את מי שאומר שזה דבר שבין ההורים. סליחה אנחנו קשורים אליהם רגשית, אנחנו חלק מהם, בשבילנו הם לא זוג חברים ותו לא. הם א ב א ו א מ א. הדבר הקרוב לנו ביותר. שאנו אמורים לחשוב שזה הדבר הכי טוב. למה אנחנו וכל מי שחי במשפחה הרוסה או נהרסת כ``כ סובל. למזלי אני שמח שאני לא בבית. כמה סבלתי להיות בבית כשההורים רבים. עד היום אנלורוצה להיות בבית. גיחות קצרות וחלאס. זה חיים. אי אפשר להגיד לנו זה ענין של המבוגרים. אנחנו חלק מהם!!!! כשמגלים שאבא בוגד.. זה ה ו ר ג. בן קשה לו לראות את הוריו במצבים אינטימיים. בשבילו הם הורים לא חברים. אנשים תפנימו. אני מדבר מכל הלב.

DrEx

New member
חשוב לי להגיד

שהשקשר בין ההורים שלי מצוין. ואם לא ההיתי בעבודה הזאת בחיים לא ההיתי מבין שהוא בוגד באמא שלי. היום ראיתי את האוטו שלו ב-GPS סגור לשעה באחד האיזורים וששאלתי אותו איפה הוא הוא התחמק ואמר אני כבר מגיע לאסוף אותך. בנוסף הוא יצא והלך לאיזור אחר ואז חזר שוב לאוטו איזור כנראה שכח משהו. אה ואל תשאלו איפה אני עובד... בקיצור אני ממש לא יודע מה לעשות ואני ביינתים מתנהג רגיל כי במשפחה שלנו הכל כל כך טוב וחבל להרוס את זה, אני לא רואה את עצמי גר רק עם האמא.

למעלה