פתחתי אתר מעריצים ליוסי בטיפו

yaelala14

New member
פתחתי אתר מעריצים ליוסי בטיפו

זה אתר המעריצים הראשון ו המדויק ביותר בטיפו כל השאר סתם לא נכונים האתר נבנה מזמן אבל החלטתי לפרסם אותו רק עכשיו השתדלתי שהאתר יהיה הכי טוב ונכון שרק אפשר ואני רוצה לשמוע את חוות הדעת שלכם אריאל אני ישמח אם גם אתה תביע דעה את חוות הדעת ניתן לכתוב בפורום של האתר אז בבקשה כנסו!! כתובת האתר היא: www.yossiazulay.tipo.co.il

moranush86

New member
האמת? מותק אל תעלבי אבל...

האתר הוא אתר על הראל מויאל ולא על יוסי אזולאי. זה שיש שם כמה תמונות של יוסי, לא אומר שהשקעתם ביוסי. זה אתר מעריצים של הראל מויאל ובשביל להפוך את זה לאתר מעריצים גם של יוסי, את צריכה לעשות שינויים עמוקים מאוד. אבל שוב - אל תעלבי לא משהו אישי... ביקשת דעת...

yaelala14

New member
מורן את לא ראית את האתר בכלל

זה אתר אך ורק!!!!!!!ליוסי אזולאי תיכנסי ותראי לפני שאת סתם מדברת

אוקיי,אבל בבקשה תשרשרי ריבונו של

עולם!!!! או שתיכתבי הכל בהודעה אחת או שתשרשרי הכל לשירשור אחד..אחרת את מעיפה לדף אחר נושאים יותר חשובים כל מה שאת צריכה לעשות זה לעשות הוספת תגובה על ההודעה שאת רוצה להגיב וזהו!!!כל ילד אוטיסט בן שנה יכול לעשות זאת בהצלחה..

וחוץ מביוגרפיה וכמה תמונות אין

באתר משו קשור אליו.. תאמיני לי,אם באתר הרישמי בקושי יש מידע עליו אז באתר שלך לא יהיה הרבה יותר זה בטוח..

yaelala14

New member
אני כל יום מוסיפה דבר חדש

אבל את יכולה לחפש בטיפו אתרים על יוסי ושלי הוא האתר הכי נכון הכי מעוצב והכי מעודכן שיש שם

yaelala14

New member
לא בפורום הזה! בפורום של האתר שלי

בפורום של האתר www.yossiazulay.co.il ואין בו שום דבר שקשור להראל מויאל!

אז מה?

אני תוך שעה מכינה לך אתר יותר מושקע ומעצוב בטיפו זה לא בעיה
בניתי שם אתרים בשעה אחת,ויום אחרי שכחתי מהם בכלל..

יא כמה זמן לא שמעתי את זה../images/Emo6.gif

טנקס
חחח פעם הייתי ממש אבל ממש צינית ומכל משפט שלי אנשים נשפכו בגללי
וזה כיף לגרום לאנשים לחייך לשניה לא?..

moranush86

New member
ניקול יא מצחיקה!!! ובקשר לאתר...

קודם כל, חשבתי שזה אתר אחר ואני מודה, לא טרחתי להיכנס... אבל הנה נכנסתי ואני רואה שהאתר רק בתחילת דרכו, אז שיהיה לך בהצלחה... יש הרבה מה לשפר אבל עם הזמן אני מקווה שייצא לך אתר מהמם ומושקע! בכל מקרה יהיה בהצלחה ו... חבר'ה! יש אתר מעריצים ליוסי עכשיו......

אורטל 31

New member
כה הנה גמני עכשו ראיתי את צודקת יש

הרבה מה לשפר ולהשיג חומר וזה..אבל לאט לאט....שיהיה בהצלחה..!:)

בהצלחה! כל הכבוד...

אתר מעריצים....אופייני..... כל הכבוד על היוזמה, כיף לראות שאנשים עושים בשבילו, זו אחלה עבודה! גם אם האתר לא מקצועי.

למעלה