פתחתי בלוג ווידאו ביוטיוב. כולכם מוזמנים :)

ommerl

New member
פתחתי בלוג ווידאו ביוטיוב. כולכם מוזמנים :)

אהלן חברים. אני שמח לבשר על פתיחת בלוג ווידאו בנושא זוגיות. אני כל כמה ימים אעלה סרטון קצר בנושא כלשהו. אולי יהיו גם סרטונים ארוכים יותר.. מי יודע.
אשמח לשמוע את דעתכם על הסרטון ואני פתוח לרעיונות לנושאים לדבר עליהם. הכלל האישי שלי הוא לצלם מה שעושה לי כיף לדבר עליו אז אני מקווה שתהנו גם!

קבלו באופן חגיגי את הסרטון הראשון.... http://youtu.be/bmM-1z3Wf6c

אהבתי את הנקודה

והרעיון שיכול להרגיע ולעודד, שלא חושבים עליו ממש אבל הוא בהחלט הנכון. הדבר היחיד שאני מציעה לך זה לנסות לנסח בצורה יותר ממוקדת. הכוונה שלושה משפטים שאומרים אותו דבר במילים אחרות לצמצם לאחד. ככה זה יותר חד ברור ומסםיק מעורר בשביל לעקוב. בהצלחה עם היוזמה!

ommerl

New member
תודה רבה

אני תמיד פתוח לביקורת. אשתפר מפעם לפעם..

מדהים עד כמה דברים בעצם פשוטים

אני עדיין לא משוכנעת שאפשר באמת להיות עצמינו לחלוטין בסיטואציות שנוטות להיות מלחיצות, אבל זה בהחלט נכון.

ommerl

New member
העיקר זה הכוונה...

אני עובר מקלישאה לקלישאה...
&nbsp
אבל באמת העיקר זה הכוונה. אם את שואפת להיות עצמך, את תשתפרי בלהיות עצמך גם בסיטואציות מלחיצות.. בנוסף ניתן לטפל ישירות בלחץ אבל זה לא משהו שאפשר לפתור בטיפ קצר ביוטיוב..

satori79

New member
נהדר, מעולה, תודה!

ומה עם תחזוקה של זוגיות?
:)
דייטים מעולם לא היו בעיה קשה מדי עבורי, אם זה זרם זה זרם ואם לא אז לא..
ותמיד יש עוד אחת באופק, או כמה.
לתחזק זוגיות, זה אישיו בשבילי.. :)

ommerl

New member
תודה רבה!

תחזוקה של זוגיות זה נושא מאוד מעניין. זה אתגר בפני עצמו.
&nbsp
תודה רבה על הרעיון. אולי אצלם ווידאו קצר על זה. בינתיים העצה הכי טובה שעולה לי לראש לתחזוקה של זוגיות היא שילוב של העצה של רוברט קיוסאקי לגבי איך לעשות כסף עם העצה של אושו לגבי אהבה:
&nbsp
קיוסאקי אומר "תתן את מה שאתה רוצה לקבל, עם כוונה אמתית לתת ובלי שום ציפייה לקבל".
ובמקרה של זוגיות: אתה צריך לדעת מה אתה רוצה לקבל, ואז לתת את זה. אתה רוצה להרגיש אהוב? תגרום לבת הזוג שלך להרגיש אהובה! זו טיפ כללי, הוליסטי, אתה מוזמן להכליל את זה ולראות איפה זה ממש טוב.
&nbsp
אושו אומר: "באהבה אל תהיה איש עסקים. היה מהמר".
בחיבור עם העצה של קיוסאקי זה בעצם אומר- תתן את מה שאתה רוצה לקבל, אל תצפה לקבל ואל תתחשבן על אם קיבלת או לא קיבלת. תהמר. תן הכול וקבל הכול.
&nbsp
מן הסתם שאם אתה עם בת זוג שלא מתאימה לך ושלא מחזירה לך שום דבר בכלל, אולי זה לא קשר שצריך להימשך.
&nbsp
אני לא סתם זורק ססמאות באוויר.. אלה עצות שאני מיישם עם בת הזוג שלי כרגע וזה מעולה לשנינו.
&nbsp
מקווה שעזרתי

למעלה