פתחתי פורום לנזקקים.

מלאך2

New member
פתחתי פורום לנזקקים.

אם אתם חושבים שאתם נזקקים, זה הזמן להצטרף לפורם בקישור הבא: זה הזמן לשנות את הפערים בחברה הישראלית.

s h o o s h a

New member
ערב טוב אבי ושבוע טוב

בהודעה הראשונה שלך אתה כותב "שמח אני לפתוח פורום זה , כאשר הכוונה לחבר ביחד עם נכים נזקקים וגימלאים נזקקים. ולהקים מפלגה." תסלח לי על הסקפטיות ועל התמיהה: מ פ ל ג ה??? של מה? לְמַה? חושבת שנשמח לשמוע יותר על מטרות הפורום, כהתחלה, לפני שנפנה להבין על שום מה ולמה זקוקים כל נדכאי הארץ למפלגה שכן, לעניות דעתי, כל אלו שאותם אתה מבקש 'לחבר יחד' זקוקים לסיוע בהתמודדות היומיומית ולא למפלגה שתשכח את קיומם מרגע שיונחו הפתקים עבורם בקלפי. [ע"ע - מפלגת הגימלאים]. ולמיכל- אם נראה שהודעתי זו אינה ראויה להיות ממוקמת בפורום, תימחק נא לאלתר. שבוע נפלא לכולנו, שוש

מלאך2

New member
לשושה, ברור שאת צריכה מפלגה. מה לא ראית

שהגימלאים הקימו מפלגה, לשמור על זכויותיהם. כך גם אנו נעשה נקים מפלגה ונצמצם את הפערים בישראל. עכשיו ברור לך למה צריך מפלגה? למשל אביא לך דוגמה קטנה, למה זה שיש לו מכונית ששווה 3000 ש"ח ולא עובד , לא מגיע לו הבטחת הכנסה מהמוסד לביטוח לאומי? הרי עושים מהעניים צחוק וככל שתגיבי ככה גם ירמסו אותך. אבי.

מלאך2

New member
מה יותר טוב לאדם הנזקק

שיהיה לו אוטו ב-3000 ש"ח ולא יזדקק למכוניות, במיוחד בעשיה של קניה גדולה מהסופרמרקט. או אם הוא חולה ורוצה לנסוע נסיעה קצרה לקופת חולים שלא עובר שם אוטובוס? מה רוצים שכל הכסף של הבטחת ההכנסה יילך למוניות? אפילו אוטובוס ל-2 תחנות זה יקר, ועדיף להשתמש ברכב של ה-3,000 ש"ח. תחשבי קצת שושו.

m i c h a l i

New member
מצטערת אני לא ממש מבינה

מה המצע שלך? לא ממש הבנתי את מהות המפלגה שלך

מלאך2

New member
המצע של המפלגה שלי הוא:

א) לעזור לנזקקים נזקקים, קשיי יום, בקבלת תלושי מזון מהמדינה, כדי שהילדים לא יגדלו רעבים. ב)לעזור בפיתוח הסיוע לאנשים שיש להם קשיים תפקודיים במציאת עבודה, לא מוצאים עבודה, חותמים בלשכה, אין להם כסף. היתה להם מכונית בשווי של 3000 ש"ח שנסעה, ובגלל זה האדם הפועל לא מקבל הבטחת הכנסה. כן גם סכום הבטחת ההכנסה הוא נמוך מידי, וצריך לשפר אותו. ג)כל החברות הגדולות הממשלתיות שמעסיקות עובדים ברמת שכר של 20 עד 30 אלף ש"ח בחודש, יעלמו מהנוף ויהיה שכר מקסימלי, עד 15,000 ש"ח כך שיהיה מצב שכאילו עובד חברת חשמל שמרויח 20,000 ש"ח בחודש ירויח 15,000 ש"ח לחודש, ואת ה-5000 ש"ח העודף יחלקו ל-3 משפחות נזקקות כל אחת תקבל 1666 ש"ח לחודש. מה רע בכך. עובד חברת החשמל יסבול קצת והנזקקים יהנו המון., אין מצווה גדולה מזו. ד) הקטנת הפערים בין העשירון העליון לשני לשלושת העשירונים התחתונים. ויש עוד אפשרויות להגדלת קיצבאות הסעד במדינה, ותמיכה בנכים מכל הסוגים.

m i c h a l i

New member
אתה רוצה לקחת מאחד ולתת לאחר

לא ממש מדבר אליי למה אני צריכה להגביל את ההכנסה של מישהו אחר? לא ברור לי אני לא מאמינה במתן קיצבאות לכל אדם אבל בהחלט תומכת במתן קיצבה ע"פ מבחן הכנסות הוגן (שלא קיים כיום)

למעלה