פתחתי שוק תן-קח!!!! לא להחמיץ!

gorgol

New member
פתחתי שוק תן-קח!!!! לא להחמיץ!

סימו לב גבירותיי ורבותיי! פתחתי שוק תן-קח! למי שיש סרטים\קסמים חזקים ורוצה להחליף אותם מוזמן להשאיר פרטים או להכנס אליי לאי סי קיו 258733688 יש לי המון קסמים נדירים! *מנטליזם *קריאת מחשבות *כיפוף מתכות (מזלגות,כפיות מפתחות מטבעות ועוד...) *מאות קסמים בקלפי *קסמים בכדורי ספוד *קלף חתום ע"י מתנדב יוצא מפרות וירקות *קסמים במטבעות ושטרות **יש שם קסם מדהים שאהבתי במיוחד! מציגים לקהל שטר של דולר נותנים למתנדב ליכתוב על פתק את הסריאל נמבר של השטר ואז הוא מוציא סיכת ביטחון מעלים אותה ומעלים אותה וגם את השטר ואז זה מופיע לו על הגב כשהסיכת ביטחון מהודכת לגה ובתוכה השטר.. ועוד המוןןן....

AMIT23y

New member
זה מותר?! להחליף קסמים מותר?!

אבל שמישהו שואל לא תגידו לו? אתם לא עוברים על חוקי איגוד הקוסמים? להחליף דיוידי זה לא חוקי ולספר אחד לשני זה לא חוקי גם כי התחייבתם שלא. העיקר שבא מישהו לפורום כולכם משחקים אותה שאסור לספר.. יודעים פסיכולגית ההתנהגות שלכם נובעת רק מרצון לתשומת לב,אתם רוצים להראות שאתם יודעים קסמים,אבל לא תספרו לאחרים איך עושים- בתואנה שזה אסור , רק לחברים כדי לשרת את האינטרסים שלכם שתוכלו להראות עוד קסמים ולרכוש עוד תשומת לב כנראה הייתה לכם בעייה שהייתם ילדים. אתם אינטרסנטיים וילדותיים.אף אחד לא יסתכל על הקסמים שלכם אם תמשיכו ככה. אתם פתטיים..

חביבי אני לא מתכוון להתנצח איתך.

יש לך דעה-כל הכבוד! אם איך שאתה מתנסח (כבר פעם שניה !) אתה הוא זה שבאת לחפש תשומת-לב ומחכה רק שיענו לך. אין שום בעיה אם שני אנשים רוצים להחליף ביניהם קסמים או ספרים ואפילו DVD, גם אם אני מאוד ארצה לבדוק אם שילמו על הכל ואם זה מקורי-אין מצב....כך שזה לא רלוונטי כרגע-זה אפשרי מבחינת הפורום. כל אחד יחיה וייתן לחיות ויעשה מה שהוא רוצה מחוץ לדפי הפורום, בפורום שלי אין דיבורים על חשיפת קסמים ו/או דיבורים על קלטות מועתקות, אימיול והורדות לא חוקיות-זה אפילו לא קשור לרצון זה חוקי הפורום של תפוז!!!! בפעם הבאה שתמשיך לכתוב כאן בצורה כזאת מזלזלת-תורחק לצמיתות! דאוס-אכס-מכינה.

gilush

New member
חוקי איגוד הקוסמים הם חוקים פנימיים

בלבד ואינם יכולים לחייב אנשים שלא נמצאים באיגוד עד כמה שידוע לי את חוקי המדינה קובעים בכנסת ולא באיגודים למיניהם

מסכים איתך לגמרי...

ואני גם לא מחייב אף אחד לעשות מה שאני אומר, אני רק אומר שבפורום הזה, כל עוד אני מנהל בו יש דברים שלא עושים: 1.לחשוף קסמים 2. לדבר או לעודד אנשים להוריד באימיול, לצרוב ולהתעסק בדברים לא חוקיים. יש מסרים פרטים, מיילים, מסנג'ר-בחדרי חדרים שכל אחד יעשה מה שבא לו.

AMIT23y

New member
אמיול?? איזה מין מנהל מצחיק אתה...

אתה אומר שאסור לעודד הורדות ואתה לא מפסיק להזכיר את אימיול...... כמה קסמים כבר הורדת משם ?? : ))

gorgol

New member
אז ככה!

דבר ראשון אני לא באיגוד הקוסמים! דבר שני עד כמה שידוע לי אין שום חוק באגודה שאוסר על החלפה מכירה וכ"ו של קסמים וכשאני מחליף אם מישהו קסם זה בידיעה מלאה שהוא לא יופץ! ודאוס! אתה אחלה מנהל.. יצא לנו קצת לדבר בפורומים אחרים ויצא לי ליראות הרבה הודעות שלך.. מחזיק ממך תמשיך קח!

למעלה