פתחתי שירשור חדש חיברתי כמה ......

פתחתי שירשור חדש חיברתי כמה ......

משפטים, ויצא איזה מוסר הסכל יפה כזה. תקראו ממש יפה, שווה להעיף מבט: "כול עיוור עכשיו רואה להיכן זורם הכסף כול כבשה צריכה רועם שנועם יפה ברצף הוא שואל ויש תשובה מטלפן אל השמיים הוא נותן תקווה" לכול בן אדם יש תקווה בלבו שיום אחד יתגשמו החלמות אבל בכדי שהחלמות יתגשמו אנחנו צריכים לכבד בן אדם לאדם, די אם כול המשחקי...........מונפול, אלוף המונפול....... "אתה באת ממקום רחוק ונשכח, אמך הנעלבת ואביך המקופח העבירו לך גנים של רצון לנקמה" אבל אין צורך לנקום,הרי כול פעם שאני נוקם,אני נוקם רק בעצמי ונלחם עם עצמי,למה המשחק המטופש הזה בשביל אגו מטומטם? אלוף המונפול בשביל לנצח תעשה הכול מתי תלמדו, שהחיים הם קצת יותר מסתם משחק. אלוף המונפול,כלנו ניפול, מתי תלמד להבחין, גם באנשים שמסביבך. את תשמע, עלוקה, אלוף המונפול אני כבר לא צריך אותכה אני מספיק גדול! אתה משחק עם החיים שלנו, כמו ילנדון קטן. המונפול כבר בקופסה, בתוך מחסן בגן. תצא מהמשחק הזה שלך המטומטם. ותן לנו לחיות לפי חוקים של בני אדם." לדעתי החוק הראשון שצריך להיות, זה לכבד אדם אדם לא? מכירים את המשפט אדם לאדם זאב .....לפעמיים אנחנו באמת ככה כמה חבל! אני מבינה שאף אחד לא רוצה לעשות למישהו רע, אבל לפעמיים אנשים לא מנסים להסתכל מסביב, הם יכולים להיות אחד לשני ממש אכזרים לפעמים, ובשביל מה, איזה משחק שהוא ביני לבין עצמי, (מה עוד לא הבנו את זה חח) ובשביל משחק המונפול, שמבחנתי האגו....הזה . כול פעם מחדש חוזרים על אותה טעות! מה נסגר? ואני קולטת את המשחק, ולבנתיים העצב עבר לגו כאן...... "העצב עבר לגור כאן אצלנו בבניין והוא שכן טוב,,,,, העצב עבר לגור כאן, כבר הרבה שנים אפילו יש לו ילדים קטנים, האחד קורים לו כאס והשני אשמה, והם גרים אצלנו בדירה שכורה." אז לפעמיים העצב מגיע לביקור זה לא בכדי להפריע. הרי העצב נולד בשביל להביא את השמחה האמתית לא נראה לכם? אנחנו חיבים ללמוד לכבד אחד את השני,לא להעיף בגלל שמישהו מסוים מפריע לו הקיום של מישהו אחר (זה קורה הרבה בחיים לא? חחח) אין דבר כזה מלחמה הכול בראש שלנו,שמו לנו איזה מנועלים בראש וכאילו אנשים לא מנסים לראות משהו אחר כמה עצוב!! אז חייב לשנות סרט בכדי שיהיה טוב להוריד את המנעול (לפחות לנסות) להשתחרר ולהבין שבמלחמה אין מנצחים!!! (גם אם גה נדמה שאנו מנצחים) מקווה שתבינו את המסר: תבינו...........תבינו.........תבינו כבר ויאללה פתחתי איזה פינה כזו אם כמובן תרצו לנסות לחבר כמה משפטים ולהוציא מזה....איזה ..... משהו..יכול..... להיות .... מגניב לא? טוב שיהיה לכולם לילה שישי נחמד חח

וסליחה אם אני חוצפנית ...........

לא שואלת, לוקחת..... ככה פינה בלי לשאול. אז אם גה לא בסדר פשוט תגיד! אבל.....אבל......אבל.. אני חושבת שפינה כזו יכולה להיות מעניינית לא?

למעלה