פתחתי שרשור במיוחד...

shalomEko

New member
פתחתי שרשור במיוחד...

להגיד לכל הזו*** שהרסתם לי... כי רציתי ללכת ל"צלצול" היום ועכשיו אני לא אלך כי כו****** חבורת מפגרים.... וגיליתם לי כבר פחות או יותר את העלילה..

GeJuFan

New member
אז למה קראת את ההודעות?

אף אחד לא אשם חוץ ממך שקראת את ההודעות למרות שלא רצית לדעת את העלילה. כל אלה ששירשרו לשירשור על הסרט הם לא המפגרים. אלא את. אל תבואי בטענות לאף אחד מותק. ההחלטה אם לקרוא או לא לקרוא את ההודעות הייתה בשליטתך המלאה. את החלטת לקרור ובכך הרסת לעצמך את הסרט.

The WizardMan

New member
חחחחחחח .. ניתוח יפה .. אבל תסבירי

לי איך זה שאת כל הזמן מדברת אל בנות פה בתור בנים ועד שפונה אלייך בן , את עונה לו בלשון נקבה ?! :)

GeJuFan

New member
אההה

ת'אמת אין לי מושג. אולי כוחו של הרגל. אולי בגלל שללשון זכר משתמשים באופן כללי. אולי בגלל שאני כבר רגילה שלרוב הפורצים שאני נמצאת בהם רוב הכותבים הן בנות. ואולי כי אני עדיין לא מכירה את רובכם אז קשה לי להבדיל? כל כך הרבה בחירות וכולן כל-כך נכונות. את תדאגו אם הזמן אני אזכור אותכם פחות או יותר.

GeJuFan

New member
אני מאוד רגועה

רק עיצבן אותי שהאשמת מישהו במשהו שהוא אשמתך המלאה.

NiGa

New member
שלום יה טאאאאמבל!

לך לראות! אני ראיתי ועדיין חושב שזה שווה ראייה! יודע מה, אולי כדי לא להרגיש נדפק לגמרי, תקח אותו בדי-וי-די, ואז כזה אתה יודע, לא הלכת לקולנוע ונדפקת עם סרט...

לא היית חייב לקרוא את ההודעות ../images/Emo4.gif

לפני שהייתי אתמול בסרט הייתי סתםכזה בפורום וניכנסתי להודעה הראשית של הצילו וברגע שראיתי שהיא הולכת או שזה הוא.. הולכים לדבר על הסרט פשוט סגרתי את זה ובערב כשחזרתי ניכנסתי... אל תפיל עליינו את זה.. אתה זה שלא עמד בזה וקרא ת'הודעות
סליפ סליפ... (WTF ?!)

למעלה