רוב הזמן נח
Well-known member
..
נערך לאחרונה ב:
אז יכול להיות שכרטיס מסך עם זיכרון DDR4 יתאים? ואם לא יתאים, זה יכול לגרום נזק ללוח אם?אני מניח שאתה מדבר על כרטיס מסך חיצוני ולא כחלק מהלוח הראשי ..
במידה וזה המצב אז אין קשר בין הדברים
חבל שאתה בגלל חוסר ידע קובע עובדות לא נכונות. בחר כרטיס מסך של כל חברה בעבר ובהווה ותראה במאפיינים של הכרטיס עם אילו זכרונות הוא מיוצר.אין דבר כזה כרטיס מסך עם זיכרון DDR !
אולי לוח אם.
ממתי מוסיפים זכרון לכרטיס מסך? לא הבנתם מה אני שואלהוספת זכרון לכרטיס גרפי ? זאת הכוונה ?
זה לא קשור למה ששאלתיעוזר ?
אז איזה כרטיס מסך חדש יתאים ללוח שהיה לו כרטיס עם DDR3 ? כי כבר אין כרטיסים של DDR3 בכמות הזיכרון שאני צריך. 4 גיגה לפחות. אני צריך משהו מקביל חדש יותר שיתאים. פתחתי שרשור חדש עם כל הפרטים הרלוונטים.חבל שאתה בגלל חוסר ידע קובע עובדות לא נכונות. בחר כרטיס מסך של כל חברה בעבר ובהווה ותראה במאפיינים של הכרטיס עם אילו זכרונות הוא מיוצר.
דוגמאות בשפע ->
כרטיס מסך
כרטיס מסך מבוסס על טכנולוגיה של nVidia, אינטל ו-AMD ברשת אייבורי מחשבים וסלולר. מגוון כרטיסי מסך Geforce, ARC ו-Radeon של המותגים המובילים במחירים משתלמיםwww.ivory.co.il
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.