פתח מעולם המתים?

Palass

New member
פתח מעולם המתים?

אני מודה שלא קראתי את הספרים מילה במילה אז יכול להיות שהשאלה שלי תנבע מכך...אבל, לא הבנתי בידיוק למה צריך פתח מעולם המתים? צריך לשחרר את המתים, זה ברור, כדי שהם יתנדפו ולא ישארו כלואים (אגב מה זה הועיל ל'סמכות'?) אבל מהרגע ש'הסמכות' נהרס למה המתים עוד נמשכים לעולם המתים ההוא? הם לא יכולים ברגע שהם מתים פשוט להתנדף? ביחד עם הדמונים?

נטעש

New member
נטע

אני חושבת שא) באמת כדיי שלא ישארו כלואים.. הם היו דיי מסכנים שם =/ ב) כדי לסגור מעגל ג) מי ששיקר והיה כביכול בן אדם שקרן כשהוא היה חי, אז לא היו מרשים לו לצאת, זה ניראה לי כביכול כעונש על בהיותו שקרן תתקנו אותי אם אני טועה...

Palass

New member
לא הבנתי כ"כ מה הקשר למה ששאלתי

אני אל התכוונתי למתים שכבר שם. התכוונתי למתים בעתיד שאולי בכלל לא יגיעו לשם...

Fairywitch

New member
האמת? שאלה טובה.

רק את הספר הראשון קראתי פעמיים, אז עוד לא התעמקתי באחרון. שאלה ממש טובה. אולי כי כשמתים לא מתנדפים באמת. כלומר- כן מתנדפים מהעולם שבו חיים, אבל הנשמות עוברות למימד מקביל, שנקרא עולם המתים. ואז באמת נשאלת השאלה- אז לאן הם הולכים משם, ולמה הם לא הולכים למקום הזה מבלי לעבור בעולם המתים קודם.

אני חושב שזה נועד

על מנת להשאיר לבני האדם עוד מסע אחד לפני שהם מתנדפים, מסע שבו יאלצו לספר סיפור אחד אמיתי על עצמם להרפיה כנפי חסד, מעין מבחן אחרון. זה דווקא רעיון לא רע- שלפני המוות הסופי תיאלץ להתמודד עם האמת על עצמך.

Palass

New member
../images/Emo45.gif

אוקי. זאת תשובה שספקה אותי!

למעלה