פתח של אלימות או הגזמה שלי ?

פתח של אלימות או הגזמה שלי ?

התלחלתי לצאת עם מישהו לפני כמה זמן. לפני כמה ימים הבאתי לו מתנה קטנה, והוא צחק עליה, אז חטפתי לו את המתנה. כתגובה הוא אמר לי להחזיר לו. ואמרתי שאני לא רוצה. (בעודי צוחקת) אז הוא עיקם לי את היד, (בה הייתה המתנה) וכופף לי אותה. ושוב אמר לי להחזיר. (עזב את היד) שוב, אמרתי שאני לא רוצה. ושוב הוא עיקם לי את היד. (זה ממש כאב - ואמרתי לו את זה) ושוב הוא אמר לי להחזיר ושוב אמרתי שאני לא רוצה ושוב הוא עיקם ואמר לי להחזיר וכבר היד שלי הייתה מקופלת.. והשמטתי את זה מהיד.. ואז הוא עזב אותי. אז לא עשיתי מה זה ביג דיל. אבל שאני חושבת על עוד דברים.. כמו שלפעמים הוא מתעצבן עליי סתם ומגיב בקיצוניות (מתעלם ממני, מגעיל אלי ליד אנשים) או מדבר באופן גס ובוטה אני מגזימה?

Cobe Anan

New member
דוגרי.

אולי הקטע הזה, ספציפית, היה בצחוק, והוא פשוט לא יודע לשים גבול. (גם אני בן-זוג מוכה...) אבל עצם זה שהוא מגעיל אלייך, גם אם הוא לא אלים- זאת נורה אדומה. גם הכי עצבני בעולם, אני אזכור כמה אני אוהב את דקלה. במה הוא שונה ממני? תעזבי את הבחור, יש עוד מיליון שידעו להתייחס אלייך כמו שבאמת מגיע לך! זהו. ............................................................................................................................................................................ קובי. דגל לבן זה לכוסיות!

twigy

New member
את לא מגזימה - תעיפי אותו

אבל את יודעת מה הבעיה ? את מתה על זה.

את צריכה לבחון את הנושא עוד קצת

לדעתי תני לזה עוד כמה ימים... תנסי לראות איך הוא מדבר עם חברים, עם המשפחה... תבחני אותו קצת.

למעלה