פתח תקוואים יקרים שלי!

shanibi

New member
פתח תקוואים יקרים שלי! ../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif../images/Emo79.gif

מה שלומכם? התגעגעתי... איך היה כפר-סבא? הבנתי שהיה טוב אבל אני רוצה לשמוע פרטים ספציפים!
אז בבקשה ספרו לי איך היה הקונצרט? איך היו היצירות (כולל המקומות הבעייתיים...). מפאת מידע מסווג - אתם מוזמנים לכתוב לי מסר לתיבת מסרים שלי פה תודה, אוהבת אתכם!
שני, חלילנית בפנסיה
אגב,גם נגנים אחרים מוזמנים לספר חוויות מהפסטיבל השנה, ודיסקוליט - אני אוהבת את התלבושת החצילית שלנו!

allegro

New member
את רוצה חוויות- הנה לך חוויות

אני הטרומבוניסט הראשי של תזמורת ראשון ואני מצין קבל עם ועדה כי ביום שני, ה- 22.4.02 בערב, קיבלתי שוב הוכחה לחובבנות של התחרות בכ"ס. עד היום אי כעוס ונעלב עקב תוצאות התחרות. בלי שום שחצנות- אם יש פה מישהו שחושב שראשון לא הייתה צריכה לקבל מקום ראשון, שיקום, שיגיד, ואני מוכן להוכיח אותו על טעותו. רק דגים מתים שוחים עם הזרם, אלגרו

shanibi

New member
איזה שליליות בנאדם, רק תחרותיות

שולטת אצלך בחיים? לא טוב... (ואין לי מושג איך ניגנתם)

כנראה שלא הייתם מספיק טובים

תלמדו מהטעויות ותשתפרו. זה יהיה יותר טוב מאשר לבכות ולהגיד שזה לא הוגן כל היום.

allegro

New member
לדה לארג´

מספר ימים אחרי התחרות, ראיתי את הערותיהם של שלושה מהשופטים שהיו פשוט נדהמות. יומיים אחרי ההופעה המנצח שלי עדין קיבל טלפונים עם מחמאות. שתי תזמורות נוספות הודיעו גם הן על אי השתתפות בעתיד כשראו מה הלך שם. ובכלל- לאן נעלמו הערותיהם של עוד שלושה שופטים? כיצד יכול להיות שאף אחד מהשופטים לא בא מעולם כלי הנשיפה? תשובות- אצל דני רידר.

סליחה קודם כל לא רק דני היה שופט

היו עוד !!!!! דבר שני הערות הם רק לטובתכם הם כדי שתשפרו ותשתפרו

allegro

New member
לידיעתך..

א.דני בכלל לא היה שופט. ב. אין לי שום כוונה לחזור בי, ואני חוזר ואומר שאני חושב שניגנו מצויין. היו טעויות, אי לא משלה את עצמי. אבל כששלושה שופטים מתוך שישה( ואיפה השאר באמת?) נותנים הערות כגון: מדהים, סקצית ברס נהדרת, חצוצרות מעולות, ה- symphonic overture כאחד משיאי היום, אם לא הגדול שבהם אז מה קורה פה? אני לא אגיד כרגע את מה שבאמת צריך להאמר, רק מחשש שנמצאים פה נגנים מתזמורות מסויימות.

The Exorcist

New member
הערות נועדו לשפר

ויש אנשים שלא מקבלים דברים שלא נראים להם. כל הארץ ככה, אתם לא לבד...

allegro

New member
בבקשה...

אני מאמין שכל שנה תזמורת אחרת זוכה במקום הראשון(פשוט ברוטציה) כדי שאף אחד לא יעלב וימשיכו לבוא לתחרות. עובדה- אחרי השנה, מנצחים מקצועיים החליטו שהם כבר לא באים יותר.

למעלה