פתטי...

Jagged chaos

New member
פתטי...

אם יש עב"מים... אז או שהם ממש טיפשים ואין להם אינטלגנציה לתקשר איתנו בשיט או שהם אחושילינג אינטלקטואלים שאנחנו נראים להם טיפשים. קיצור----> צאו מהסרט... מקסימום תוכלו לעשות על זה סרט

100police

New member
או שהם פשוט לא מודעים לקיומנו, לא?.

אישית הסתכלתי מעל על הפורום החדש הזה, כמו חבריכם מכוכבים אחרים, ואישית הפורום אולי באמת רעיון טוב - אבל צריך לעבוד המון עליו.. בינתיים הוא נראה כמו פורום לא רציני ו\או בוגר, מלא בילדים שראו איזה מטוס בשמיים וצעקו שזה חייזר שעומד להשתלט על כדור הארץ. פורום חייזרים רציני הוא פורום שבו משתמשיו קודם קראו את הספר "מלחמת העולמות" ולא ראו את הסרט. פורום חייזרים רציני הוא פורום שדן על תמונות ולא צועק "ספוקי!" על כל תמונה של מומיה שכבר התייבשה (כן, זו בדיוק התמונה הזו. ראיתי אחת בעצמי, מול עיניי.). ומצטער על הביקורת המרושעת, אבל זה היה נדרש. ציפיתי מפורום כזה ליותר. אולי, בעצם, זו רק העובדה שהפורום עוד חדש. נחיה ונראה.

Blonde Devil

New member
וואי מה אתה בוכה....

פורום חדש... נפתח כולה לפני כמה ימים ורק עכשיו פורסם בדף הפורומים הראשי בתפוז! אפילו דף אחד מלא עוד אין פה! ברור שלא יהיה פה רציני בזמן הראשון... אולי בחודשים הראשונים עד שיהיו אנשים קבועים ורציניים! הפורום עוד לא פתח ת'עיניים וכבר באים בתענות!

הפורום לא קיים אפילו שבוע

אתה לא חושב שאתה כבר ממהר לשפוט? אתה לא חושב שהאופי שלו לא הספיק להתעצב עדיין?

Ultra Spidey

New member
למה אתה מגביל את האופציות?

או שהם הכי טיפשים או שהם הכי אינטיליגנטים? נו באמת

UnderTown

New member
לא בדיוק..

דבר ראשון, אני מאוד לא מתחבר למחשבה שאנחנו היצורים האינטיליגנטים היחידים ביקום.. אני גם מאוד לא מתחבר למדע, אני בטוח שיש קסם וכישוף, ואני מאוד רוחני... לא מסתדרת לי המחשבה שאין עוד יצורים כמונו ביקום.. כמה מטומטם צריך להיות?? בכל מקרה, אם אתה חושב שאתה תצליח לשכנע אותי שאין כאלה עם המילים "אחושלינג" או "צאו מהסרט" אתה הפטתי פה. לא כולם כאן ילדים קטנים שחושבים שחייזרים זה מגניב...

איך אתה יודע איך עבמים נראים?

מה ההשארות שלך? במקום להביע דעה אתה רק מטיף מוסר..תסביר את עצמך טוב כבר פגשת חייזר שאתה יודע איך הוא נראה?..אתה לא נשמע לי חכם במיוחד

אם לא נראה לך

אתה מוזמן להמשיך ולגלוש בפורומים שבנושאם אתה מאמין
בכל מקרה אנחנו לא מעריכים את דברי הגנאי שלך.תודה.

MetalSinagouge

New member
שימו זין...

שיסתתרו מאחורי מסכה מכוערת של ציניות- מסכה שמסתירה להם גם את איברי החישה. זה נושא מעניין, יש כ"כ הרבה סיפורים, כ"כ דומים. הרי העדויות קדמו לסרטים, ספרים ושאר מוצרים.

למעלה