יוביוב הירוק
Active member
פתיון עם גבינה?
קניתי אבקה מוכנה להכנת בצק לפתיון (מה לעשות. אני כזה חלש אופי). ממעט האיטלקית שאני לא יודע, קראתי על העטיפה שהאבקה מבוססת על גבינה ושמן סרדינים. אין לאבקה ולבצק שיוצא ממנה שום ריח של סרדינים (?), אבל הגבינה בולטת מאוד. פעם ראשונה שאני שומע על גבינה בתור מרכיב בבצק. מישהו יודע על זה? למה זה טוב? זה מתאים לבורקס?
קניתי אבקה מוכנה להכנת בצק לפתיון (מה לעשות. אני כזה חלש אופי). ממעט האיטלקית שאני לא יודע, קראתי על העטיפה שהאבקה מבוססת על גבינה ושמן סרדינים. אין לאבקה ולבצק שיוצא ממנה שום ריח של סרדינים (?), אבל הגבינה בולטת מאוד. פעם ראשונה שאני שומע על גבינה בתור מרכיב בבצק. מישהו יודע על זה? למה זה טוב? זה מתאים לבורקס?