פתיחה בשבילי

שופופו

New member
פתיחה בשבילי../images/Emo29.gif

הי פתחתי עלי ועל בחור שאני בקשר התחלתי איתו שאלתי מה- מלך המטבעות רגשותיו-המיזוג ומחשבותיו- נער המטות של X- הקיסר אלי- אס המטבעות עכשיו- הקוסם תשובה סופית- התלוי הכוונה בעכשיו היא שזה היה היום, אחרי שהוא היה אצלי והלך אשנח אם תוכלו לעזור לי בפירוש תודה ולילה טוב לכולם.

צ ל י ל 8

New member
בוקר טוב ../images/Emo110.gif

הרקע אינו מספק, ולכן התשובה כנראה תהיה בהתאם... מה- מלך המטבעות רגשותיו-המיזוג ומחשבותיו- נער המטות של X- הקיסר אלי- אס המטבעות עכשיו- הקוסם תשובה סופית- התלוי אני לא יודעת מה עשיתם ביחד, אבל נראה כי הבחור יצא מבולבל. האם הגשת לו איזה אולטימטום? אני חושבת שהוא אדם קצת קשה. אני חושבת שניסית להפעיל אליו קצת חלץ. לי נראה שהוא יצטרך לעשות אי אלו ויתורים, אך אני לא בטוחה שהוא יהיה מוכן להם.

שופופו

New member
קצת רקע

הי תליל תודה על תשובתך המהירה אני אוסיף קצת רקע מדובר בקשר יחסית חדש ולא כל כך ברורות לי הכוונות שלו אלי, אם הן רציניות או סתם... מיניות, הבחור גרוש ולא ממהר לשום מקום, אני לעומת זאת מבהירה לו שקשר סתמי לא מתאים לי, בהתחלה לא חשבתי עליו בכלל ברצינות הוא היה נראה לי סתם... אבל לאחרונה הוא דוקא התחיל למצוא חן בעיני, הוא גם חיזר אחרי בערך חודשים, קשר טלפוני בעיקר שם אנחנו מסתדרים מצוין במפגש בינינו אני לא מצליחה להבין אם הוא מסובב אותי או מה הקטע שלו ואם בכלל יש פה על מה לחשוב הוא היה אצלי אח"כ אמר שנלך לטייל עם הכלב, ואז הוא אמר שהוא חייב ללכת ושהוא יתקר אלי יותר מאוחר אמרתי לו שיעשה מה שהוא רוצה, הוא לא התקשר אז רציתי לדעת מה קורה איתו בכלל אני אמשח אם זה עזר ותוכלי לפרש לי את הפתיחה שוב כי אני מרגישה שהקשר איתו כן חשוב לי תודה

צ ל י ל 8

New member
אז אני חושבת שכדאי

לנסח שאלה בצורה קצת אחרת... מה הפוטנציאל הרומנטי שלי ושל X בשלושת החודשים הקרובים? 5 קלפים+קלף סיכום

למעלה