פתיחה על האקס...

tusha2

New member
פתיחה על האקס...

שלום לכולם, אני פעם ראשונה בפורום ורציתי לדעת אם משהו יכול לעזור לי לפרש פתיחה על האקס שלי. שאלתי היתה כך: האם ישנו פוטנציאל חזרה למערכת זוגית עם x... (רשמתי את שמו המדויק) התשובה היתה (מימין לשמאל בהתאמה): מלכת חרבות, קוסם,מלכת מטבעות,5 מטבעות,אביר מטבעות, כוח, 9 גביעים, 4 גביעים וקלף סיכום: כוכב תודה ושבת שלום

קצת רקע היה עוזר

טושה, כתבי קצת רקע על עצמך ועל X, וכמו כן מה את בדיוק רוצה. נראה לי שהשאלה לא ממש מנוסחת נכון ואפילו אם כן - הפריסה לא מדוייקת.

tusha2

New member
היי קפוצינו

טוב אז אומר כמה מילים על הקשר ביננו: היינו יחד שנה ונפרדנו במרץ האחרון ביוזמתו (לקחנו חודש הפסקה בעקבות משהו שנורא כעסתי עליו וכמעט גמרתי את הקשר בגללו-לא בגידה פיזית, אלא גרוע יותר-בגידה באמון) לאחר חודש הסכמתי לסלוח, אבל עלו בפניי המון טענות על דברים שלא מצאו חן בעיני בכל מערכת היחסים, וביקשתי שנשפר אותם אבל בסופו של דבר הוא סיים את הפרשה ביננו, בטענה הכי מגוכחת ששמעתי...

ליאת39

New member
הי טושה

רשמת 9 קלפים מול 7 מילים.... יש יותר מדיי קלפים לשאלה!

tusha2

New member
בוקר טוב ליאת

אם כך, את יכולה לומר לי כיצד עלי לשאול נכון את הקלפים על מנת לקבל תשובה מדויקת יותר?

ליאת39

New member
בטח...

"מהו פוטנציאל החזרה למערכת זוגית ביני לבין איקס" (5 קלפים + קלף סיכום), או כמו שבטח צליל תמליץ על פריסה קלטית שתראה בכלל מהו הפוטנציאל במערכת היחסים שלכם, שכן אם קיים... אז סביר להניח שעם מאמץ כזה או אחר הוא יתקיים.

tusha2

New member
היי ליאת

תחילה, תודה על ההתייחסות. אז ככה עשיתי את 2 סוגיי הפריסות שהצעת ואשמח מאוד אם תעזרי לי בפירוש ולהלן התוצאות: פריסת שאלה (5+סיכום) מהו פוטנציאל החזרה למערכת זוגית ביני לבין X? התוצאות (מימין לשמאל): 7 מטות, העולם, 2 מטבעות, כוח, הכוהן הגדול וסיכום-5 מטבעות פריסה קלטית: מהו פוטנציאל מערכת היחסים שלי ושל X התוצאות: 1- 4 מטבעות 2- 10 מטבעות 3- 6 מטבעות 4- 5 מטבעות 5- 6 חרבות (עבר קרוב כ-4 חודשים) 6- קוסם (עתיד קרוב כ-4 חודשים) 7- מלכת החרבות 8- ירח 9- 8 גביעים 10- אס חרבות

ליאת39

New member
טוב, אז...

אתייחס לפריסה אחת, מכוון שנהוג לא לשאול אותה שאלה פעמיים, גם אם הפריסה שונה, במיוחד אם לא עבר שינוי כלשהו בין פריסה לפריסה. מהו פוטנציאל החזרה למערכת זוגית ביני לבין X? 7 מטות, העולם, 2 מטבעות, כוח, הכוהן הגדול וסיכום-5 מטבעות. את נמצאת בעמדה של מאבקים פנימיים וקונפליקטים פנימיים, אינך בטוחה בעצמך ואינך יודעת מה לעשות, אני מניחה שבגלל זה הגיעה השאלה. בעיקרון יש לכם פוטנציאל נהדר לחזור, כל העולם שלכם, אך מערכת היחסים נמצאת כעת בשלב של התלבטויות, פרשת דרכים, אין לדעת לאיזה כוון הולכים והרגש אינו רגוע. את מעוניינת לשלוט בקשר, לתת מכוחך, ההצעה להיות עדינה יותר והוא נמצא בשלב כנראה של חיפוש אחר משמעות, עוד בודק דברים ומתייעץ וחושב לכוון מחייב. אך לסיכום נראה ששניכם עוד לא בשלים לחזור אחד לזרועות השני וקיים מצב של חשש מנטישה והחשש מלהיות לבד ואולי זו הסיבה של רצון אולי מצידך לחזור אליו. אין הרגשה של אהבה אלא בדידות. לא נראה לי שזה זמן מתאים לחזרה. אשמח לקבל את דעתך על כך!

tusha2

New member
תודה ליאת-תגובה

בוקר אור, אני ממש מודה לך על הניתוח המעמיק. האמת ממש קלעת בול! שיחקת אותה, כל הכבוד! אני אכן בהתלבטויות וחששות מהקשר שהיה. מצד אחד אני נורא רוצה שהקשר במידה ויחזור (אם בכלל) יהיה אחרת (מבחינה לטובה), הייתי רוצה לממש המון דברים שהיו חסרים בקשר ולממש אותם בעתיד, מאידך אני נורא חוששת כי אני פוחדת להפגע יותר... נראה לי שכרגע באמת זה זמן לא טוב לחזרה כי הרגשות עדיין טעונים ועדיין אין לי מערכת זוגית אחרת כדי להיות בטוחה שאני עדיין אוהבת ורוצה לחזור לאקס... אגב, נכון שאני טיפוס כוחני ודומיננטי ועליי להרגיע את הרוחות מעט... כשאמרת שכרגע הוא מחפש משמעות, מתייעץ, ורוצה למשוך לכוון מחייב למה הכוונה? "כוון מחייב" הכוונה מיסוד הקשר שלנו עד לכדי חתונה? תודה רבה

ליאת39

New member
לא יודעת....

""כוון מחייב" הכוונה מיסוד הקשר שלנו עד לכדי חתונה?" ~ אולי כדאי לשאול מהן כוונותיו הרומנטיות כלפייך.... אך לפני כן, הייתי מציעה לך קודם להתמקד בעצמך, במה את באמת מעוניינת ורוצה וכשתגיעי להחלטה... לבדוק!!! בהצלחה

tusha2

New member
האמת...

את צודקת ב-100% . כשנגיע לגשר נחצה אותו, אני עדין לא בשלה לחזרה. אולי אשאל את הקלפים שוב בתקופה מאוחרת יותר (כמה חודשים) "מה נשתנה"... בכל אופן את מקסימה והיה לי ממש כיף לקבל חוות דעת ממך ושוב תודה

למעלה