פתיחה ראשונה...

Infected apple

New member
פתיחה ראשונה...

שלום - קניתי את קלפי אושו זן טארוט שממש אהבת אצל חברה לשעבר ואחרי חשיבה מרובה החלטתי לפתוח בעזרת ספר פתחתי יהלום.. בתקופה האחרונה אני מרגיש שמשהו לא בסדר איתי, שאני לא שלם עם עצמי, ניסיתי להבין מאיפה זה מגיע וזה מה שיצא בפתיחה אשמח אם יש לכם פירושים כי אני הצלחתי ממש מעט לדעתי.. קלף 1 בפתיחת יהלום מדבר על הנושא - "המקור" זה באושו, שווה ערך ל-אס מוטות. קלף 2 בפתיחת יהלום מדבר על השפעות פנימיות שאיני יכול לראות - "פוליטיקה" שווה ערך ל- קלף 7 סדרת חרבות. קלף 3 בפתיחת יהלום מדבר על השפעות חיצוניות שאיני מודע להן - "הרמוניה" - שווה ערך לקלף 10 סדרת ספלים. קלף 4 בפתיחת יהלום מדבר על מה דרוש לפתרון - "בגרות" שווה ערך ל- אס מטבעות. קלף 5 בפתיחת יהלום מדבר על הפתרון - "המורד" - קלף 4 בתעלומות ראשיות. אשמח אם תתנו לי עצות להבין את הפתיחה או לעזור ולהסביר אותה.. תודה רבה!!!

היי

מה לדעתך מסמלים הקלפים שיצאו? התבונן בהם אחד אחד, הישתקע באיורים - כל התשובות שם, רק צריך לדעת לראות אותם כתוב כמה מילים על מה שתמונות הקלפים גורמות לך להרגיש ונכוון אותך לקריאה נכונה...

Infected apple

New member
היי

ממ יש לי איזשהיא תיאוריה ואני ממש רוצה לקבל דעות אחרות לפני שאני אכתוב מה אני רואה.. אשמח לקל את דעתך..! תודה רבה :)

אתה לא צריך לחשוש לשתף אותנו

זו המטרה של הפורום. גם אם התרגום שלך לא מתיישם אז לא נורא ככה לומדים, בשביל זה אנחנו פה. על פניו נראה שיש פה סוגייה של לקיחת פעולה ועשייה בכיוונים חדשים (אס מטות, אס מטבעות) הקלף שמתאר את ה"בפנים" שלך הוא "פוליטיקה" - בטארוט של ווייט הוא מסמל חוסר יושר וחוסר ביטחון, שאלו רכיבים שבאמת נמצאים בצד השלילי של הפוליטיקה האמיתית. האם אתה ישר עם עצמך? האם אתה מטפח דיעות לא נכונות כלפי עצמך? האם אתה מעדיף לא להתמודד עם אמיתויות מסוימות?

Infected apple

New member
מממ

אני ניתחתי את הקלפים בצורה הבאה - "המקור"- (הנושא) - לא מצאתי את עצמי, אני עובד עם הראש ושכחתי מאיפה דברים באים אני חוסם את עצמי ופשט לא נותן לדברים לקרות כמו שהם צריכים לקרות.. "פוליטיקה" (השפעות פנימיות שאיני יכול לראות) - אני עובד עם הראש וזה מה שמשפיע עליי מבפנים, אני משכנע את עצמי איזה דברים לראות, מה שאני רוצה לדעת אני יודע ומה שלא אני פשוט לא יודע.. מכחיש ומדחיק.. "הרמוניה" (השפעות חיצוניות שאיני מודע להן) - גורם חיצוני שמשפיע עליי ואני לא יודע, מישהי שמשפיע לי על הלב, גורמת לי להיות אמוציונלי בעיקר בנוגע אליה ובכך לעשות טעויות, אני יודע מי זו ויודע שאני טועה אבל אני מנסה לא ללכת אחריה ולפעמים לא מצליח.. "בגרות" (מה דרוש לפתרון) - אני בדרך הנכונה, דברים משתנים ואני למדתי לקבל את הדברים כמו שהם צריכים לקרות מכאן והלאה יהיה שינוי (?) "המורד" - (פיתרון) - קלף מהארקנה הבכירה - קלף חזק שאותו מאוד קשה לי לפרש, אולי ללכת עם מה שיש לי - בלי לפחד, בלי להסס, בלי לחשוב, להיות מי שאני ולא אחר, לטוב ולרע.. פעם ראשונה שלי... תקנו אותי :) תודה!!!!

תוספת שלי

שלום איתי ובהצלחה בדרכך החדשה עם הטארות. נראה לי שפירשת יפה בשביל פעם ראשונה, תזכור שמה שחשוב בקריאה זה כנות עם עצמך. אם אתה מספיק כנה ומוכן לראות את המצב הלא נוח שבו אתה נמצא עכשיו אז הקלפים כבר יכוונו אותך לראות את זה ולהבין מה צריך לעשות. לגבי הקריאה: "הנושא": כמו שאני מבין, הקלף הזה עוזר להבין מהו הנושא שעליו אנו שואלים. זה עוזר להתמקד במצב הנוכחי - מול מה אנחנו עומדים. במקרה של הפריסה הזאת מדובר בקלף "המקור". זה אומר שנושא השאלה קשור לחיבור שיש לך ל"מקור". "השפעות פנימיות": המיקום הזה מדבר על דברים שאנחנו לא מסוגלים לראות. מעין זרמים תת-קרקעיים שזורמים בנפשנו אבל אנו לא מודעים להם ולהשפעה הרבה שיש להם עלינו. המטרה של הקלף הוא להראות לנו שיש את ההשפעות האלה וכך להביא אותם מהתת-מודע אל המודע. כשאנו מודעים להשפעות האלה ניתן להבין מה קורה לנו בחיים ובמערכות היחסים שלנו. במקרה של הפריסה הזאת יצא הקלף "פוליטיקה" וזה אומר שיש בך עכשיו משהו שמתנהג כמו פוליטיקאי, משהו חלקלק ומתחזה, לא אומר אמת. מומלץ לבדוק ולראות מה זה. "השפעות חיצוניות" - יש לי איזה הערה קטנה להגיד לגבי זה. התרגום של הוראות הפריסה הזאת בספר בעברית הוא לא מדויק. בעברית כתוב "השפעות חיצוניות שאיני מודע להן" בעוד שבחוברת המקורית באנגלית כתוב : "External influence of which you are aware". שזה מאוד שונה ממה שכתוב בחוברת בעברית. אני מעדיך ללכת עם המקור באנגלית. לגבי הפריסה ששאלת יצא לך קלף "הרמוניה". קלף יפה שמזכיר לנו את החיבור בין הלב לראש. במקרה הזה אני קצת לא מסכים איתך לגבי הפירוש שלך והייתי אומר שאותה מישהי שאתה אומר שמנסה להשפיע עליך בעצם יכולה לעזור לך לצאת מהפלונטר בראש בו אתה נמצא. הלב הוא אכן קשור לרגשות אבל יש בו עוד עומקים רבים והוא בעצם המקום בו הכל מתחיל. אם אנחנו נותנים לעצמנו לחיות מהלב אז כבר הראש מסתדר ואז יש הרמוניה בחיים. הלב והראש מאוזנים. "הפתרון" קלף "בגרות" קלף מקסים בעיני - מי שמגיע למצב של בגרות הוא מאסטר של העולם הפיזי. יש לו את היכולת לפרוח גם מבפנים וגם מבחוץ. לשם הקלף מכוון אותך. "פיתרון": "המורד" מקבל בשמחה את מה שכתבת... ועוד משפט: אם אתה לומד עכשיו את קלפי אושו זן טארות כדאי לא לנסות להשוות אותם לקלפי הטארות הקלאסיים כי זה עלול להביא לבלבול. תמשיך לנסות ולשחק את משחק החיים. בהצלחה!!! מעוז

כישרון טבעי ../images/Emo8.gif

זה הכל עניין של ניסיון וכן חשוב להתנסות בפירושים כמה שאפשר. אנסה לנתח את הפריסה לפרטים: הנושא - המקור/אס מטות - הבעייה מבוססת על זה שבוערת בך אנרגיה וצורך לצאת ולעשות משהו. הסדרה קשורה לאלמנט האש (עשייה). השפעות פנימיות שאיני יכול לראות - פוליטיקה/7 חרבות - אתה לא מודע לכך שאתה משכנע את עצמך לראות את המציאות כמו שנוח לך. השפעות חיצוניות שאיני מודע להן - הרמוניה/10 גביעים - הקלף הזה ניתן לפירושים שונים במיקום זה. או שהוא מראה שאתה לא מודע או מעריך את התמיכה שהסביבה שלך יכולה להעניק לך, או בתירגום אלטרנטיבי, אתה נמצא במסגרת נפלאה אבל היא עשוייה לתקוע אותך בשגרה שחונקת את היצירתיות שלך. (תרגום זה מקביל גם לקלף המקור/אס המטות) מה דרוש לפתרון - בגרות/אס המטבעות - אתה צריך ללכת בדרך חדשה, להתחיל פרויקט חדש או עבודה חדשה. פיתרון - המורד/הקיסר - הקלף מקביל למזל טלה, מזל שמאוד אקטיבי בעולם האמיתי וכל כך תזזתי שהוא לא יכול לשבת יותר מכמה דקות על התוכאס. הקלף מראה כי אתה צריך לקחת שליטה על חייך. שוב, עשייה. קראתי בפרופיל שלך שאתה דלי, נכון? אפשר גם את זה לחבר לפריסה - הצורך של הדלי לחידושים, הרגשת החונק של המזל כאשר הוא נמצא בנקודה של תקיעות ושגרה חדגונית... שים לב לקישור דלי-מרדנות-קלף המורד מה דעתך?

Infected apple

New member
נתנאל בר אור!!!

אני מזל טלה לא דלי (:) תודה לשניכם אשמח לעוד פירושים (:) ממש תודה..

למעלה