פתיחות עם בן זוג

מקסימה1

New member
פתיחות עם בן זוג

האם לדעתכם פתיחות עם בן זוג בשלב מוקדם יכולה להרוס את הקשר או שהוא פשוט לא מתאים? מדברת על פתיחות מילולית ריגשית.

זה בריא במידה ויש את הפרטנר הנכון

מה שיוצא מהלב והנשמה...גם נכנס ללב ולנשמה זה הסוד

benchy

New member
אם את מרגישה שזה נכון לעשות

אז לכי על זה.. אם הוא לא מקבל אותך כמו שאת..אז זה לא זה.

benchy

New member
חבל שבפורום חדר כושר לא

מסכימים איתי כ"כ מהר:) [הכותב הינו מדריך מוסמך:)]

lior 30 rg

New member
מה זה מילולית רגשית?

מה זה רגשית בכלל, לא מוכר לי המונח הזה? יותר מדי שנים בפורום סינגלס... יא מג'נטה, באתי לכאן לעשות לך בלאגן...

magenta73

New member
מה אתה עושה פה?

חסר לנו קונדום???

שמים1

New member
מקסימה ../images/Emo39.gif

אני חושבת שבשלב ראשוני לא כדאי להיפתח יותר מדי...זהו שלב הגישושים ההדדיים....כדאי מעט לספר על עצמך...בודאי לא לחשוף את כל עולמך.... למרות שבנושא זוגיות וחיזור אף פעם אין ממש חוקים לזה....תלוי מי עומד בפנייך...אם את רואה שהוא נרתע מפתיחות יתר....שמרי מעט לעצמך...עד שגם הוא ייפתח אלייך.....לפעמים זה לא הולך כלל.....וכך לא חשפת עצמך מייד. יש גברים שהקצב שלהם איטי יותר..והם קצת נבהלים ממבול של רגשות וסיפורים על ההתחלה. בהצלחה.

E D G Y

New member
מסכימה עם שמיים..

לצערי נתקלתי בלא מעט גברים שנבהלו כשנפתחתי יותר מידי ומהר מידי... כרגע עובדת על ויסות הפתיחות המהירה... יש לציין שזה פוגם לי בתחושת הזרימה הטבעית...

the match maker

New member
פתיחות פתיחות...

יש כאלה שזה מתאים להם, ויש כאלה שזה לא. אני מאמין, שגבר בוגר לא צריך להירתע מפתיחות שכזו, אבל תלוי על איזו רמה אנחנו מדברים. בדרך כלל, רואים בתחילת הקשר לאן הקשר הולך, בלי הצורך לדבר על הדברים. אם בכל זאת את מרגישה צורך לדבר עליהם, אז צריך להסביר לבחור שאת לא יודעת לאיפה הדברים הולכים ואת רק רוצה להיות בטוחה שאתם בדרך למצב הזה. כך זה לא ילחיץ אותו, וזה יהיה בסדר איתך וכולם מרוצים. ואם זה לא מתאים לו, אז שילך קיבינימט.

למעלה