פתיחת אתר אינטרנט

workpermit1

New member
פתיחת אתר אינטרנט

שלום רב, רציתי לדעת בבקשה האם פתיחת אתר מסחר אלקטרוני הפונה לשוק האמריקני , יכול להקנות אישור עבודה? הכוונה היא לפתוח אתר מסחר אלקטורני , להקים חברה אמריקנית לכל דבר ( DBA , IRS , SELLER PERMIT) ולמכור רק למדינות ארה"ב. האם על סמך זה , אזרח ישראלי בלבד , יכול לקבל אשרת שהיה? תודה רבה

Cappuccino

New member
תשובה

כעיקרון, לחברה ישראלית המבצעת בפועל סחר בינלאומי בהיקפים משמעותיים, בעיקר עם ארה"ב, קיימת אפשרות להעביר עובד בתפקיד ניהולי או מקצועי לארה"ב. אותו עובד, יקבל אשרת שהיה ועבודה לו ולבני משפחתו. מודגש שניתן להגיש בקשה לויזה זו, רק לאחר שכבר מבוצע בפועל סחר כזה ובהיקפים משמעותיים. פתיחת חברה, אינה מספקת לויזה מסוג זה.

workpermit1

New member
האם תוכל להגדיר

היקפים משמעותיים? כלומר , איזה הכנסה ברוטו האתר צריך כדי שאני ( בעל האתר - העובד היחיד בחברה) יקבל אישור לעבור לארה"ב? תודה רבה

Cappuccino

New member
החוק מדבר על

‘substantial’ שזה "ניכר" או "בולט" ולא על מספרים. ניתן להניח שכמה אלפי דולרים בחודש לא יעברו וכמה עשרות אלפי כן. אני מציע שתתיעץ עם עו"ד הגירה טוב, המנוסה בתת תחום זה. הוא יוכל לדעת מה הסכום הנמוך ביותר שהתקבל ולבסס תשובה בהתאם. בהצלחה ואם יהיו שאלות נוספות- לא להסס.

workpermit1

New member
אני רואה שרשמת " חברה ישראלית"

החברה לא תהיה ישראלית כלל וכלל , אלא רק חברה אמריקנית . האם תשובתך עדיין זהה? תודה רבה על העזרה הרבה.

Cappuccino

New member
החברה בבקשה חייבת להיות ישראלית

אבל זה לא מונע ממך להקים גם חברה אמריקאית בהמשך.

workpermit1

New member
אני לא מעוניין להקים חברה ישראלית

אני מעוניין להקים רק חברה אמריקנית , אתר מכירות אמריקני בלבד . בלי שום קשר לישראל . האם בדרך זו עדיין אוכל לקבל משהו?

Cappuccino

New member
אז הויזה הזאת לא מתאימה לך

מה שנותר זו ויזת משקיע, המחייבת בין היתר, השקעה של חצי מליון דולר לפחות.

שלית

New member
לא מדוייק

אפשר להוציא ויזת E-1 (שאני מניחה שאליה התכוונת) עבור חברה אמריקאית, כל עוד בעל המניות בחברה המחזיק מעל 50% ממניותיה הוא בעל אזרחות במדינה החתומה על האמנה (לצורך העניין ישראל) ואינו מחזיק באזרחות אמריקאית או גרין קארד. סחר בהיקף משמעותי יקבע בהתאם למוצר הנמכר ומחירו בשוק - לא ידרש אותו היקף סחר עבור יהלומים ועבור אורז...

למעלה