היי תומס-אני הקמתי חברה בשביל אתר.
היי תומס הייתי במצבך וכיום אני בעלת אתר. אכן פתחתי קודם חברה בשביל שאוכל להקים אתר אינטרנט. נשאלת כאן השאלה, האם אתה רוצה להקים אתר אינטרנט בלי משקיע או עם משקיע מפני שזה יעשה לך מעט סדר בדברים. במידה ואתה צריך משקיע או שאתה משקיע כסף, תצטרך לפתוח חברה בכדי שתוכל להכניס את הכספים לחשבון חברה מסודר, תוכל לדווח על הוצאות ולקבל אחר כך החזרי מס שונים. במידה ותשתמש בשירותים של פרילנסים, יוציאו לך חשבוניות. לכן תצטרך כן להקים חברה. במידה ואתה לא צריך השקעת כסף אלא רק השקעת זמן יכולת כישורים ומחשבה, אינך צריך להקים חברה בשלבים הראשונים של הקמת האתר, כשתראה שיש פוטנציאל להפקות הכנסות ותראה שיש בסיס למיזם שלך, תוכל לחפש משקיע ולעניין אותו עם משהו יותר מוחשי בשביל הוצאות פרסום. כמובן שישנם אתרים שהתחילו מעבודה בסלון ללא שום הוצאות כסף מעל המידה, וישר עברו להכנסות ואז הלקוחות שלך ממול כבר ידרשו כל מיני אישורי מס במקור, חשבוניות ממך וכו´.. דבר אשר יכריח אותך לפתוח חברה. קצת מניסיוני, התחלתי את המיזם שלי מהחדר בביתי, עיצבתי, תיכנתתי, ואיפיינתי, לקח לי חודשים לעשות זאת לבד, כשראיתי שהכל תלוי ויעמוד על עיניין של זמן, הבנתי שאני אצטרך השקעה בכדי לזרז את התקדמותו, מצאתי משקיע, הייתי צריכה עוד כסף, המשקיע נתקע ללא כסף, מצאתי משקיע אחר שהחזיר למשקיע את הכסף שהושקע, ואותו משקיע קנה מניות. אשמח לספר לך יותר באי מייל הפרטי. אתה מוזמן עינת