פתיחת בר-מסעדה
שלום לכרישים )
... אני ועוד שוטף קיבלנו החלטה לפתוח מקום ( בר-מסעדה )
בגודל של 50-60 מקומות ישיבה לא כולל הבר, שזה בעצם עוד 7-10 מקומות ))
ניסיון: אני כבר בתחום שנים מלצר\אחמייש\ברמן\בריסטו.....
החבר גם שנים בתחום ( טבח התותך)))
אנו סגורים על אזור וקונספט, הרי חסר לנו ידע עסקית (העסק הראשון) !
1) ממה מתחילים?
2) האם ניתן לקבל קודם כל אישורים? לפניי שהשכרנו את המקום!
בנוסף כדי לחסוך כסף החלטנו לפתוח במקום שכבר יש בו מטבח! ( בר או מסעדה לשעבר)
1 ) האם זה רעיון טוב בכלל?
אני השמח לטיפים, והמלצות על כל מני קורסים שיכלו לעזור לי להרחיב את הידע עסקית ( במיוחד שקשורה למסעדנות ומזון)!
תודה רבא לכם אנשים)))) ומצטער על שגיות כתיב עולה חדש
שלום לכרישים )
... אני ועוד שוטף קיבלנו החלטה לפתוח מקום ( בר-מסעדה )
בגודל של 50-60 מקומות ישיבה לא כולל הבר, שזה בעצם עוד 7-10 מקומות ))
ניסיון: אני כבר בתחום שנים מלצר\אחמייש\ברמן\בריסטו.....
החבר גם שנים בתחום ( טבח התותך)))
אנו סגורים על אזור וקונספט, הרי חסר לנו ידע עסקית (העסק הראשון) !
1) ממה מתחילים?
2) האם ניתן לקבל קודם כל אישורים? לפניי שהשכרנו את המקום!
בנוסף כדי לחסוך כסף החלטנו לפתוח במקום שכבר יש בו מטבח! ( בר או מסעדה לשעבר)
1 ) האם זה רעיון טוב בכלל?
אני השמח לטיפים, והמלצות על כל מני קורסים שיכלו לעזור לי להרחיב את הידע עסקית ( במיוחד שקשורה למסעדנות ומזון)!
תודה רבא לכם אנשים)))) ומצטער על שגיות כתיב עולה חדש