פתיחת דוכן

nemesh24

New member
פתיחת דוכן

שלום, אני מעוניינת לפתוח דוכן ואני ממש חדשה בתחום. הבנתי שצריך לפתוח קודם לכן עוסק פטור/ מורשה, האם הדבר כרוך בעלות כלשהי? במידה ואחרי תקופה קצרה אתחרט ולא ארצה להמשיך האם זה אפשרי או שלא תהיה באפשרותי לסגור את התיק? כמו כן אני רואה אנשים שמוכרים באתרים שונים גם לשם כך צריך עוסק מורשה? אני צעירה ואני חוששת שזה יכול להיגרר לחובות או למצבים של הפסד כלכלי.. תודה על העזרה

assaflimor2

New member
שלום לך,

לאחר שבחרת את המוצר שלך ואת מאמינה בו צריך ללכת לרואה חשבון שיפתח תיקים במס הכנסה ומע"מ וכן - עוסק מורשה. כל חודש להביא קבלות וחשבוניות - בקיצר כאב ראש לא קטן....אך משתלם (תלוי למי...) לאחר כמה חודשים של הסתובבות בארץ מסקנותי הן: 1. לבחור טוב טוב אבל טוב טוב את המוצר.... 2. עלויות המוצר רצוי שיהיו כמה שיותר זולות. 3. המוצר צריך להיות גמיק או מוצר שאנשים ממש יחטפו אותו. 4. להגיע לירידים שמתאימים לדוכן שלך!!! לדוגמא בגדים רצוי שיהיו בירידי בגדים, יד שנייה ליריד מוצרי יד שנייה, מוצרים לבית הספר/יצירה יצירה לילדים/מזון לילדים (פיצות, גלידות וכו) - אמורים להיות במקומות שילדים מסתובבים בהם. 5. לא להתפתות להגיע לירידים המוניים אבל בסופו של דבר הם לא מתאימים למוצר שלך. 6. להגיע ליריד מוכנים לא רק נפשית אלא גם פיזית... ללבוש בגדים מחמיאים (רצוי בהירים) בקיצור להראות טוב. 7. וחיוך מקסים תמיד ישבה את לב הלקוח.
ולזכור תמיד שעלות השכרת דוכן ליום זה עסק ממש לא זול...מינימום דוכן יכול לנוע בין 150 ש"ח ל350 ש"ח. מאחלת לך בהצלחה ופרנסה טובה

bartal4

New member
מסכים ומוסיף

אפשר לפתוח גם עוסק זעיר יותר "פשוט" מעוסק מורשה יותר קל לסגור מאשר עוסק מורשה במידה ולא מצליח . * אם לא בוער לך בעצמות או שיש לך איזה מוצר שמעיף את עצמו כדאי לך להמתין עם הדוכן עד שהמיתון יירגע קצת כי מאוד מאוד קשה כרגע . * בהצלחה !

למעלה