פתיחת הגלריות+ תוצאות הסקר:

Outlast

New member
פתיחת הגלריות+ תוצאות הסקר:

אוקיי, קודם כל- המון, אבל המון תודה לג´רי, שבזכותו ובעזרתו נפתחו הגלריות (הוא בעצם עשה שם הכל), אלפי תודות! אז כמו שאולי שמתם לב, הגלריות חיות וקיימות, ואתם מוזמנים להתחיל לשוטט. הצעות, הארות והערות יתקבלו בברכה (על-ידי לפחות...). עכשיו, תוצאות הסקר הקודם: השאלה הייתה- אתם בהישרדות, מה לא תהיו מוכנים לעשות? והרי התוצאות: 0 קולות, 0% לאכול חולדות צלויות. 6 קולות, 17% לאכול תולעים, ג`וקים וכדומה. 7 קולות, 20% לשתות דם של פרה. 12 קולות, 35% לא הייתי עושה אף אחד מהם (א`, ב` ו-ג`). 9 קולות, 26% הייתי עושה ה-כל! טובת הקבוצה לפני הכל ( כמה קל להגיד את זה, נכון?) סה"כ קולות- 43. אתם מוזמנים להצביע לסקר החדש [שיעלה בקרוב]. שבוע טוב!

Boran

New member
איך מעלים תמונות לגלריה?

שמתי לב שהגלריה של הישרדות 4 ריקה לגמרי והייתי רוצה להעלות לשם תמונות

Outlast

New member
אתה לא יכול להעלות לשם תמונות...

רק המנהלת (אני) או מישהו שיכול להיכנס לאדמין (ג´רי). אבל אתה יכול לשלוח לי תמונות ואני אעלה אותן.

mishmesh

New member
מי זה\זאת ג´רי ../images/Emo35.gif

ולמה יש לו\ה גישה לאדמין

Outlast

New member
ג´רי-

פשוט בנאדם טוב, מתמצא בפורומים של תפוז ומוכן לעזור. ויש לו גישה לאדמין כי נתתי לו את הסיסמא של הפורום...

Outlast

New member
ג´רי, איפה אתה?

פשוט אני מרגישה מוזר לענות על כל השאלות עלייך... איציק, תמיד אתה כזה סקרן? אה, והניק של ג´רי- JERRI יפה ואופה. תצביעו לסקר!

mishmesh

New member
אני סקרן ../images/Emo35.gif

אף פעם לא מזיק לדעת כל מיני דברים... ובקשר לסקר- (חרוז
) איזה סקר חביב... הצבעתי לאריק שרון, היית צריכה לתת עפשרות של אריק שרון+יאסר ערפאת...

Outlast

New member
אוי, יאק... תחשוב שוב-

אתה בטוח שאתה רוצה לראות את ראש ממשלתנו כורת בריתות, משתף אותנו בהגיגיו והכי נורא- דמיין את אריק בלבוש ´הישרדותי´ משהו, אני מעדיפה שלא... האמת שהקטע שחשבתי עליו הוא את מי הייתי רוצה לראות בקטעים שציינתי למעלה, או את מי הייתי רוצה לראות סובל. לכן התלבטתי קצת בן דודי לבריטני, נחשו מי ניצח...

למעלה