פתיחת הפורום!

פתיחת הפורום!

שלום לכולם, בשעה טובה נפתח פורום גוף- נפש. אני מקווה שפורום זה יתמלא באנשים, ברעיונות, בדיעות, בשיתופים, ועניין ובהרבה כיף. פורום גוף נפש נולד מתוך האהבה שלי לאנשים ולהתעסקות באדם, בבריאות, ביחסים, ובהנאה ממה שמציע לנו העולם הזה. הנושאים שבהם נעסוק בפורום רחבים במיוחד. שהרי מה לא קשור כך או אחרת לגופנו? לעצמנו?לנשמתנו? החל מהמזון אותו אנו אוכלים (רוחני וגשמי), דרך בריאות הגוף, ספורט, משברים, והשפעתם על הגוף נפש שלנו. אשמח שתעלו רעיונות חדשים לשיחה, ובכלל שנעודד מחשבה אחרת. שיהיה בכיף!
אלינור.

henex

New member
איחולי הצלחה לרגל פתיחת הפורום החדש !../images/Emo13.gif

אלינור גורנשטיין שלום רב! אני שמח שנפתח פורום בנושא גוף ונפש ! איחולי הצלחה מכל הלב! תוך זמן קצר אני מאמין שזה יהפוך לפורום מרכזי ! המשך יום נעים !

../images/Emo57.gif../images/Emo20.gifברכות חמות ובהצלחה../images/Emo20.gif../images/Emo57.gif

כמה נפלא, איזה נושא חשוב לפורום
איחולים חמים מקרב ה
להצלחת הפורום, ולהצלחתך אלינור. כל מדיה שתקרב אנשים למודעות לקשר הנפלא הזה, הרקום בחוטים עדינים, בין נפש האדם לגופו, ברוכה.

איזה יופי!!! אני בטח אכתוב וקרא כאן ../images/Emo13.gif

נהדר שנפתח פורום שעוסק בזה. יש הרבה אנשים שלא מודעים לקשר ההדוק בין "הגוף" לבין "הנפש"

dawadi

New member
ושוב נפגשים.....

היי מיכל! האמת שבאתי לאחל הצלחה לפורום של אלינור, ונחמד לראות אותך פה!!!!! מצד אחד אדרוש בשלומך. מצד שני, אני כבר אבוא אלייך לפורום עכשיו.... אוהב המון, צבי.

../images/Emo65.gifברכות ואיחולי הצלחה../images/Emo65.gif

עם העלאת הפורום החשוב הזה.... נעלה ונצליח
כי כבר רואה עצמי כחלק

dawadi

New member
יו!!!!!!!!../images/Emo45.gif

מזל טוב ! איזה יופי שפתחת פורום!!!!!! ועוד שכזה עם נושאים אלו! נתראה יותר מעכשיו, אני מניח.... אוהב המון, צבי.

מאיה07

New member
מזל טוב לפתיחת הפורום החדש!

אלינור, כל הכבוד לך! אנחנו מאוד מאוד גאים בך ומאחלים המון הצלחה! מאיה ואופיר

ברכות.הגעת בזמן הנכון ובמקום הנכון. בהצלחה

הוי כמה שזה חשוב. לא אחת יושבת ומהרהרת לי בדבר הנפש התועה וטועה לפעמים. ובאופן ישיר מזיק לגוף. כמה איחסי לגוף כשהנפש חלשה. אינשאללה שיהיה לנו כאן בית חם ופתוח לכל אשר על ליבנו ונפשנו בהצלחה לבית החם

ShukyD

New member
הרבה הצלחה ../images/Emo13.gif

התחלתי ללמוד בקורס דמיון מודרך ואני חושב שזה נושא שדי יעמוד במרכז אז אולי אני אמצא מקום פה

למעלה