פתיחת חנות באטסי

פתיחת חנות באטסי

שלום לכולם,

שמי שירלי ובבעלותי חנות בגדי ילדים מקוונת.
החנות עלתה לאוויר לפני 4 חודשים.
יש לי כרגע חנות במרמלדה וגם אתר נפרד, ואני רוצה לפנות גם לקהל בחו"ל.
אני עובדת בחנות שלי במשרה מלאה, זה לא עיסוק נוסף.
מנסיונכם, הייתם ממליצים לי לפתוח חנות באטסי או שכדאי לחכות עוד כמה חודשים? או שבעצם אין משמעות להמתנה?

תודה,
שירלי

באטצי מוכרים רק מה שאת מעצבת או ייצרת בעצמך

אם הבנתי נכון את מייבאת ומוכרת הלאה - זה לא מקובל באטצי.

תשמעי, מה אטסי אם כבר השקעת באתר?

1. כמו שאמרו לך, אטסי מיועדת למכירה של מוצרים ישנים מאוד או שאת יצרת, כך שהשאלה היא האם "מותר" לך למכור שם.
2. השאלה השניה היא, בהנחה שיש לך אתר פרטי, מדוע להשקיע דווקא באטסי ( שלוקחים עמלה + כסף לפרסום על כל פרסום ומכירה), ולא ליצור אתר מקביל באנגלית ( שאולי עולה כסף, אבל הוא איננו תלוי במכירות /פרסום שלך)?

בנוגע להמתנה, אני לא ממש רואה הבדל האם לצור עכשיו או בעוד מספר חודשים, אלא אם יש משתנה אחר שאנחנו לא יודעים עליו.

לימיצ

New member
יש שני הבדלים עיקריים בין חנות באתר משלך באנגלית לחנות בETSY

בהנחה שהמוצרים שלך מתאימים,
השיקול אם לעבוד באתר עצמאי או לא תלויה בשני גורמים עיקריים:
1. עלות הקמה של חנות+ סליקה באנגלית, עם עדיפות לפייפאל כי ככה עובד העולם+ מערכת ניהול
2. תנועה - איך את מביאה תנועה לאתר שלך?

מה שהופך את העסק לטריקי הוא שהרבה מעצבות חושבות שאם הן פותחות בETSY חנות
תוזרם להן אוטומית תנועה לחנות. ראיתי את זה קורה באמת, אגב, לא מזמן, מכיוון שETSY מעודדים
חנויות חדשות לתקופה מסוימת מרגע שנפתחו- אבל אם התמונות לא טובות וכל הצגת המוצרים שגויה- זה לאעובד.
אלו מקרים רבים מאד, אגב, ולכן שומעים מעט מאד הצלחות של חנויות מתחילות שזכו לפופולריות מיידית.

שאלה נוספת שאת צריכה לשאול את עצמך היא אם את יודעת איך להביא תנועה לתאר שלך, באשר הוא (גם לחנות
שלך בETSY יש כתובת ייחודית), ואז , יחד עם שני הפרמטרים שהעליתי כבר, שווה לבחון מה הכי כדאי לך.

בהצלחה בכל שתבחרי

לימיצ

yauli747

New member
תשובה

כמו שאמרו לך כבר אז המוצרים שלך לא "מתאימים" לאטסי כי זה לא באמת עבודת יד... אבל זה לא מונע מאלפי אחרים למכור אז גם את יכולה לנסות ולמכור לא תפסידי שום דבר מלפרסם את המוצרים ולנסות לקדם אותם באטסי, הקהל יעד שלך יושב באטסי ומאוד מומלץ לפנות אליו!
&nbsp
בקשר למה שאמרו בקשר לאתר באנגלית, אז כמובן שמומלץ לתרגם אותו גם לאנגלית, מה שכן מאוד קשה להביא תנועה לאתר (כמו שבטח כבר למדת) ומאוד מומלץ שזה יהיה במקביל לאטסי וגם עבודה במדיה החברתית מאוד מומלצת
&nbsp
בהצלחה

למעלה