פתיחת חנות וירטואלית - 2all / אלמנט ישראלי

פתיחת חנות וירטואלית - 2all / אלמנט ישראלי

צריכה המלצות על שתי האתרים האלו שדרכם אפשר לפתוח חנות וירטואלית.

אם למישהו יש המלצות על אתרים מומלצים אחרים שדרכם כדאי לפתוח חנות וירטואלית במחירים שפויים והוגנים, מחפשת משהו בסיסי ונחמד בתור התחלה, אז אני אשמח לשמוע.

בנוסף אם אפשר קצת מידע שחשוב לי לדעת ולשאול לפני שאני ניגשת לבחירת החנות.
יש המון המון פרטים קטנים שכדאי לדעת כמו חיבור לחברות האשראי, חברות סליקה וכל מיני פרטים טכנים- מה לי כבעלת החנות צריך להיות חשוב לדעת על מי שמציע לי לפתוח חנות וירטואלית אצלו?

תודה מראש ! :)

Guy Yafe

New member
בהמשך למה שכתבתי בהודעה הקודמת

אני מציע שתשקלי גם את וויקס. לדעתי הוא הכי מתאים לך, ואיתו תקבלי את הפיתרון הכי איכותי. בכל מקרה התחילי עם האתרים שמציעים בניית חנות לדוגמה או תקופת ניסיון וראי מה הכי מתאים לך.
&nbsp
בשום אופן אל תתפתי לדומיין בחינם. רכשי את הדומיין בעצמך.
&nbsp
לגבי סליקה:
בתור התחלה בצעי סליקה באמצעות פייפאל. זה הכי פשוט והכי זול עבור מספר מועט של מוצרים.
&nbsp
&nbsp

לגבי וויקס

היי גיא תודה רבה על המענה המהיר ועל העזרה,
נכנסתי לאתר שאמרת- לוויקס. העיניין הוא שהכל שם באנגלית ואני צריכה אתר בעברית ואיש קשר כאן בארץ לדבר איתו על על העיניין כי אני ממש בתחילת דרכי.
&nbsp
יש לך מושג על האתרים שכתבתי, איך הם? איך השירות שלהם? איך הקידום של האתר?

Guy Yafe

New member
וויקס היא חברה ישראלית

קצת קשה לי לענות על השאלות שלך מפני ששלושת החברות שציינת הן מתחרות שלי (אני בונה אתרים וחנויות וירטואליות בעצמי), וכמובן שאין לי נסיון אישי עם אחת מהן.
&nbsp
אני מציע שתיכנסי לכל אחד מהחברות שציינת. אני משוכנע שכל אחת מציעה תקופת התנסות בחינם והפניה לשירות הלקוחות.
נסי כל אחת מהן ובדקי עם מי הכי נוח לך. אם האנגלית היא חסם כל כך קשיח מבחינתך, יכול להיות באמת שעדיף לך לפנות לחברות האחרות או לחילופין לפנות למישהו שיבנה לך את האתר דרך אחת הפלטפורמות או דרך פלטפורמה יעודית.
&nbsp

גור4242

New member
פייפאל כבר לא מאפשרים תשלום בכרטיסי אשראי (זה די חדש)

היום מי שרוצה לשלם לך דרך כפתור הקניה של פייפאל, צריך לפתוח חשבון פייפאל בעצמו. לא יודע מה בדיוק עבר לפייפאל בראש כשהם החליטו על השינוי המטופש הזה, אבל זה המצב.

וזה הרג לי את המכירות באתר, הקטע הזה. בקיצור, ממש לא מומלץ.

Guy Yafe

New member
שילמתי עכשיו באשראי פרטי בפייפאל

לא היו בעיות מיוחדות, חוץ מהממשק המכוער הסטנדרטי שלהם.

גור4242

New member
מוזר... אצלי האופציה פשוט נעלמה

יכול להיות שזה הפך לאופציית פרמיום או משהו?

Guy Yafe

New member
דבר עם שירות הלקוחות שלהם

יש להם איזה דגל שמאפשר או מכבה את זה, והנציג יכול להדליק אותו.

למעלה