פתיחת חנות חדשה

נטע291

New member
פתיחת חנות חדשה

היי, אני בת 16 ואני רוצה להתחיל למכור שרשראות שאני מכינה. הבעיה היא דרך התשלום...
חשבתי על לפתוח חשבון אשראי צעיר ודרכו לקבל את הכסף (דרך paypal כמובן) הבעיה היא שאני לא יודעת אם זה אפשרי עם חשבון צעיר...
יש למישהו מושג? ואם זה לא אפשרי, מה האאלטרנטיבות?
תודה:)

בהצלחה!

אם אני לא טועה - בכדי לפתוח חשבון בפאיפל את צריכה כרטיס אשראי בין לאומי, ברגע שיש לך אחד ( או, לחלופין, יש לאדם שאת סומכת עליו ב 200% אחד) אין שום בעיה.

הבעיה היא, שאני לא יודעת עד כמה הבנק שלך יהיה מוכן להנפיק לך אחד כזה, אני מניחה ששווה לשאול אותם ( במקרה הכי גרוע, תקבלי תשובה שלילית).

לימיצ

New member
יוזמה ברוכה מאד בעיניי. אבל

כפי שרולי כתבה- לפי חוקי אטסי את יכולה לפתוח חנות רק אם את בת 18 ומעלה,
בלי קשר לפ]ייפאל בכלל, שאני כמעט בטוחה שגם שם חלים אותם חוקים..

דברי עם הורייך, ובקשי שיעזרו לך בענין הזה.
אני פתחתי לבת שלי חנות , והיא בת 10, כאשר אני מובילה כמובן את המהלך, אבל העבודות, הן שלה.
האמת היא שעשיתי את זה בשביל לצלם את אחד הקורסים שלי, ואז התחילו לקנות... אז זרמתי,
גיל 10 הוא כמובן מאד צעיר בשביל זה, אבל בסופו של יום, ובעוד כמה שנים,
בגילך למשל, או כשחברות שלה ימלצרו או יעשו ביביי סיטר, אני חובת שזו אלטרנטיבה נפלאה
ולכן מעודדת את ההכרות עם המדיה הזאת כבר היום.
לימיצ

אפשר לראות את החנות של הבת שלך?

הבן שלי גם רוצה שאני אפתח לו חנות, לא רוצה שיתאכזב. הוא עושה שרשראות עם צבעים של קבוצות כדורגל

לימיצ

New member
בודאי

החנות של ליביז

Hagargi

New member
מצטרפת לשרשור בנושא פתיחת חנות

שלום לכולם!

קודם כל אני אציג את עצמי, שמי הגר, בת 29 מת"א ואני עושה עבודות קרושה (סריגה במסרגה אחת).
אני רוצה לפתוח חנות באטסי ויש לי שאלה.
בתור בן אדם פרטי שפותח חנות אונליין כזו, איך זה עובד עם מס הכנסה? צריך להיות עוסק פטור\מורשה? או שיש איזושהי פרוצדורה אחרת?
אני כרגע שכירה ואשמח אם תוכלו לענות לי על זה.

מראש!

הגר

לימיצ

New member
ברוכה הבאה!

היי הגר,
ממליצה לך להתייעץ עם רואה חשבון בדיוק לגבי השאלות האלה.
הוא ידע לכוון אותך הכי נכון מה כדאי עבורך ואיך לעשות את זה כשכירה, עם רמתה הכנסה שיש לך,
ומול מה שתכניסי מהעסק הנוסף..

לימיצ

Rob Glock

New member
תמכרי בדוכן, תתני לבוגרי שנקר וכו' לעשות את הכסף הגדול באטסי

.

למעלה