פתיחת חשבון בנק

רותי57

New member
פתיחת חשבון בנק

מי מתמצא בנהלים החדשים שהמטפלת חייבת לפתוח חשבון בנק משל עצמה בבנק הדואר. לאנשים שיש להם מעט שעות זאת לא בעיה אך לנו יש 34 שעות כלומר מחברת כוח אדם אני מקבלת כ3500 שח אך המטפלת מקבלת 700$ + 400שח דמי כיס + 200 שח ביטוח בריאות, ואם נשאר כסף (תלוי בחדש) הוא נשמר לדמי הבראה ולתשלום עבור מטפלת הבאה בימי חופשה של המטפלת הקיימת. איך מסתדרים עם המצב החדש

yudika

New member
למה בכלל לפתוח חשבון בנק ?

אמנם זה לא סיפור היא צריכה לגשת עם דרכון ושתי תמונות ולמלא שם טופס (רצוי לגשת איתה), אנחנו פשוט שולחים אותה לקחת את הצק, היא חותתמת עליו ואנחנו פודים אותו מוסיפים בש"ח את ההשלמה והופכים ל $ עבורה. ממילא אצלנו היא לא יוצאת לחופש ומקבלת 50$ נוספים לשבוע... כך שיש הרבה להוסיף. את ביטוח הבריאות שילמנו בנפרד ב5 תשלומים ופעם בשנה כשהיא יוצאת לחופש או במקרה שלנו כשהמטפלת עזבה עשינו גמר חשבון והוספנו כסף עבור דמי הבראה וחופש. אגב איזה שכר שעה אתם מקבלים לפי החשבון הזה ? אנחנו מקבלים 25.15 ש"ח לשעה.

רותי57

New member
פתיחת חשבון

אנו מקבלים 25.5 שח שעה. ונאמר כי פתיחת חשבון זאת ההוראה של ביטוח לאומי

ronnyw

New member
פתיחת חשבון בנק.

אני מכירה מקרה, בו משהי פתחה חשבון משותף עם העובדת הזרה שלה. מסתבר שזה אפשרי. החשבון בעצם מנוהל לגמרי על ידי המעסיקה הישראלית. הכסף מהביטוח להאומי נכנס לחשבון המשותף על שם העובדת הזרה. המעסיקה הישראלית מוציאה ממנו את הכסף מהביטוח הלאומי, ומשלת למטפלת בדולארים את מה שסוכם בניהם. נראה לי שזה סידור שנוח לכולם.

yudika

New member
גם אני פתחתי חשבון בדואר עם המטפלת

הראשונה שחזרה הביתה לאחר חודשיים. כשרציתי לפתוח חשבון חדש עם המטפלת הבאה, עשו לי בעיות : אי אפשר היה לפתוח שני חשבונות שלי, הייתי צריכה להוכיח שהמטפלת חזרה לארצה, בקיצור ויתרתי על העניין וכיום כאמור המטפלת מקבלת צק מהחברה ומסבה אותו אלי. טוב, צלצלתי עכשיו לחברה ומתברר שזו הוראה חדשה ואכן חייבים חשבון בנק, איזו שטות ! אז עכשיו אני צריכה לברר אם למישהוא נסיון בפתיחת חשבון שני עם מטפלת... איזו בדיחה !

למעלה