הצעה + טיפ לסוחרים .
היי Jony 181 קראתי את ההתכתבות שלך עם החברה פה ונראה שאין תשובה חד משמעית על איפה ועם מי לסחור, וכנראה שגם לא תקבל אחת כזו.
השקעת כסף בפתיחת חשבון עם ברוקר מסויים מעלה שאלות רבות ומרביתם מה אתם מחפש מהברוקר שלך, ועל מה אתה מוכן להתפשר, כמו בכל החלטה בחיים
לשאלתך, FXCM הינה אחת החברות הגדולות בעולם ועם המוניטין החזק בעולם, למרות שאני מכיר אותם כבר מספר שנים ושמעתי גם עליהם דעות לכאן ולכאן.
הבעיה פה בארץ ש FXCM הינה רק נציגות של הענקית בחו"ל, ולפעמים השם מטעה (אני לא אומר שהם לא טובים, אני רק אומר שגם אותם צריך לקחת בערבון מוגבל).
לגבי חברות אחרות, אתה צריך לבדוק מה הן מאפשרות לך, איזה מרווחים אתה הולך לשלם, אם אתה משתמש בשירות איתותים, האם חשוב לך שהם גם ידריכו אותך וילמדו אותך, אם יש להם רגולציה וכו,.
בכל אופן יש לא מעט חברות רציניות בשוק ולא מעט חברות פחות רציניות ולכן אני חושב שזו טעות לכוון אותך לברוקר אחד ספציפי.
אני כן אומר לך ש מההיכרות שלי עם Forex-Metal הם לא רעים בכלל, והמרווחים שלהם הם דיי נמוכים, בהשוואה לשאר, עם החברה InstaForex שהמליצו לך עליה, יש להם בונוסים מעולה ותחרויות מהטובות בעולם, מאידך המרווחים שלהם מהגבוהים שיש כיום בשוק.
אם תרצה עוד מידע על אי אילו מהחברות רק תבקש, בשמחה אני אעזור.
והנה הטיפ:
מרבית האנשים לא מכירים את השירות שלנו ולכן אני בטוח שהוא יוכל לעזור לך - אנו חברה שעובדת כבר מספר שנים בתחום המסחר אונליין, בעיקר בחו"ל ולא מזמן הכנסנו את השירות שלנו לארץ
דרכינו תוכל לקבל החזרים על המרווחים שאותם אתם משלם לברוקרים, פשוט וקל ולכולם זה טוב.
אנו מפנים אותך לברוקר, (תנאי המסחר שלך נשארים זהים), אתה סוחר, אנחנו מקבלים תגמול וחלק ממנו אתה מקבל בחזרה.
כיום אנו עובדים עם מספר גדול מאוד של סוחרים מכל רחבי העולם, ואתה מוזמן להצטרף.
שיהיה אחלה יום
צוות RebateMyPips
RebateMyPIps
להשוואת הברוקרים שאיתם אנו עובדים:
רשימת הברוקרים
בהצלחה