פתיחת חשבון

Jony181

New member
פתיחת חשבון

שלום לכולם,
אני רוצה לפתוח חשבון בסכום 1500$-2000$
אני כרגע עובד עם Meta Trader ו Trade Interceptor

Meta Trader למחשב(אין לאייפד ואין מיקרו)
Trade Interceptor לאייפד(הפלטפורמה למחשב לא נוחה אבל יש מיקרו)

2 בתי ההשקעות שקשה לי להחליט בינהם זה GLOBAL TRADE וFXCM

אני אשמח לתגובות על כל אחד מבתי ההשקעות ואיפה כדאי לי לפתוח את החשבון...
וקצת מידע מה יותר אמין

תודה לכולם:)

Jony181

New member
יש כמה דברים

1.שכשאני רוצה למשוך כסף שהוא יגיע תוך מינימום ימי עסקים
2.שיהיה מיקרו כי אני רוצה לנפח את החשבון ויש מדדים שאי אפשר להכנס אליהם בלי מיקרו בגודל של חשבון כזה
3.ואתה יודע שזו חברה אמינה שעובדת כבר תקופה סתם רציתי לשמוע תגובות של אנשים על מה הם ממליצים

rafipips

New member
אז ככה ...

משיכה הכי מהירה ב - גופורקס
למיטב ידיעתי זו גם חברה אמינה
פתיחת עסקה מ - 1000 $ ומעלה .
הפקדה מ - 100 $ ומעלה .
ספרד קצת גבוה .
בעבר עבדתי איתם , המשיכה שהתבצעה היום , למחרת בבוקר הייתה בחשבון הבנק שלי .

SHG TRADER

New member
פתיחת חשבון

לאלה שמתכוונים להתחיל לסחור בשוק המט"ח, תפתחו חשבון אצל הברוקר הטוב ביותר באסיה!
הרשמו עכשיו וקבלו:

- כרטיס מסטרקארד למשיכת הרווחים ישירות מהכספומט הקרוב אליכם! מרוויחים ומושכים מזומנים!

- קבלו 30% בונוס על כל הפקדה מעל 500$ !

- תחרויות ופרסים לסוחרים מתקדמים - פורשה קאיין, לוטוס אבורה ועוד..

הרשמו עכשיו ותתחילו להרוויח כסף אמיתי!

נ.ב אשמח לענות על כל שאלה!

HUresT

New member
חברה עדיפה

אני יודע ש FXCM זוהי חברה גדולה עם מוניטין אבל אני אישית מעדיף חברות קטנות יותר כי לפעמים יש להם תנאים טובים יותר.. אתה יודע החברות הגדולות לא ממש שמות על הלקוחות אך לחברות הקטנות זה משמעותי ויש יחס יותר אישי. לי למשל יש חשבון ב FOREX-METAL ויש להם הטבות ממש טובות,קודם כל על ההתחלה קיבלתי בונוס ואחרי זה יש עוד משו שלא ממש הבנתי,משו עם כרטיס אשראי נוסף.. (DEBIT CARD) אני מתכוון לנסות את זה.

SHG TRADER

New member
חברה עדיפה

שלום HUresT
ההיפך הוא הנכון, חברה גדולה יכולה להרשות לעצמה מה שחברה קטנה לא תרשה לעולם. הדבר נכון גם לגבי תנאים וגם לגבי ההטבות.
אולי אתה צודק לגבי היחס (זה כן מתבטא בזמן המתנה לנציג למשל, או לגבי תשובה לשאלה מסויימת)
הגדולים תמיד מנצחים

בכבוד רב
SGH TRADER

ריץורץ

New member
מוזמנים לנסות ללמוד מסחר יומי ללא התחיבות

שבועיים חינם בזירת המשקיעים ללמוד לסחור בשוק ההון מהבית. הרצאות מסחר בשידור חי באמצעות האינטרנט! אנליסטים מדגימים כיצד לקרוא איתותי מסחר, לסחור נכון ולהרוויח. לחצו עכשיו לפרטים נוספים ולהצטרפות לשבועיים נסיון חינם! בנוסף קבלו גם 16 אלף דולר למסחר וירטואלי.

http://live.sekindo.com/live/liveClick.php?id=2399008&subId=DEFAULT

iantrader

New member
אתם מוזמנים גם לנסות משהו אחר...

העולם לא מסתכם רק בפורקס... תנסו אולי מסחר באופציות בינאריות של מט"ח זה קל, פשוט ורווחי.

Jony181

New member
FXCM

אני אשמח שמישהו שעובד איתם יגיד לי מה דעתו עליהם (FXCM)
תודה

rebatemypips

New member
הצעה + טיפ לסוחרים .

היי Jony 181 קראתי את ההתכתבות שלך עם החברה פה ונראה שאין תשובה חד משמעית על איפה ועם מי לסחור, וכנראה שגם לא תקבל אחת כזו.
השקעת כסף בפתיחת חשבון עם ברוקר מסויים מעלה שאלות רבות ומרביתם מה אתם מחפש מהברוקר שלך, ועל מה אתה מוכן להתפשר, כמו בכל החלטה בחיים:)

לשאלתך, FXCM הינה אחת החברות הגדולות בעולם ועם המוניטין החזק בעולם, למרות שאני מכיר אותם כבר מספר שנים ושמעתי גם עליהם דעות לכאן ולכאן.
הבעיה פה בארץ ש FXCM הינה רק נציגות של הענקית בחו"ל, ולפעמים השם מטעה (אני לא אומר שהם לא טובים, אני רק אומר שגם אותם צריך לקחת בערבון מוגבל).

לגבי חברות אחרות, אתה צריך לבדוק מה הן מאפשרות לך, איזה מרווחים אתה הולך לשלם, אם אתה משתמש בשירות איתותים, האם חשוב לך שהם גם ידריכו אותך וילמדו אותך, אם יש להם רגולציה וכו,.
בכל אופן יש לא מעט חברות רציניות בשוק ולא מעט חברות פחות רציניות ולכן אני חושב שזו טעות לכוון אותך לברוקר אחד ספציפי.

אני כן אומר לך ש מההיכרות שלי עם Forex-Metal הם לא רעים בכלל, והמרווחים שלהם הם דיי נמוכים, בהשוואה לשאר, עם החברה InstaForex שהמליצו לך עליה, יש להם בונוסים מעולה ותחרויות מהטובות בעולם, מאידך המרווחים שלהם מהגבוהים שיש כיום בשוק.
אם תרצה עוד מידע על אי אילו מהחברות רק תבקש, בשמחה אני אעזור.

והנה הטיפ:
מרבית האנשים לא מכירים את השירות שלנו ולכן אני בטוח שהוא יוכל לעזור לך - אנו חברה שעובדת כבר מספר שנים בתחום המסחר אונליין, בעיקר בחו"ל ולא מזמן הכנסנו את השירות שלנו לארץ

דרכינו תוכל לקבל החזרים על המרווחים שאותם אתם משלם לברוקרים, פשוט וקל ולכולם זה טוב.
אנו מפנים אותך לברוקר, (תנאי המסחר שלך נשארים זהים), אתה סוחר, אנחנו מקבלים תגמול וחלק ממנו אתה מקבל בחזרה.

כיום אנו עובדים עם מספר גדול מאוד של סוחרים מכל רחבי העולם, ואתה מוזמן להצטרף.

שיהיה אחלה יום
צוות RebateMyPips
RebateMyPIps

להשוואת הברוקרים שאיתם אנו עובדים:
רשימת הברוקרים

בהצלחה

למעלה