פתיחת טבעת ברזילי/קפלן?

נושית 31

New member
פתיחת טבעת ברזילי/קפלן?

שלום לכולם,

אני בהריון בחודש שישי ומרגישה שוב הגבלה ביכולתי לאכול (לפני חודש כבר פתחתי 1/2 בעקבות הגבלה)
אני לא יודעת אם אוכל להמתין עד יום א הבא לתור אצל אבינוח באשקלון ולכן אשמח לברר
האם מישהו יודע/ ניגש בעבר למיון לפתיחת טבעת בקפלן או ברזילי (אלו הבי״ח שקרובים למקום מגורי)
האם הם פותחים חלקי ע״פ בקשה? או פותחים את הכל? האם צריך טופס 17 או הפניה או פשוט להגיע?
אשמח אם מישהו יודע את הבירוקרטיה?

תודה...

קוביd1

New member
פתיחת טבעת

למה לחכות עד יום שני הבא שד"ר אבינוח יגיע לאשקלון ,עדיף להתקשר לאחת מהמזכירות שלו ולהגיע בהקדם לפתיחת הטבעת
קצת מאמץ אבל זה חשוב מאוד במצבך
לא יודע עם בברזילי או בקפלן פותחים רק קצת ,בדרך כלל בחדרי מיון פותחים הכל
חבר'ה מי שיכול לעזור מידע או מניסיון מוזמן ,

קובי

יש לי התחכמות בשבילך!

אם את לקוחה של כללית את יכולה להגיע לכל בית חולים של כללית למיון נשים בלי הפניה (לא ברזילי הוא לא של כללית) ו"לספר שיש לך כאבים ואחרי זה לבקש שיעבירו אותך לכירורג שיבדוק גם את המיקום של הטבעת"
נכון זה לא אידיאלי וגם קצת שקר לבן אבל אם את סובלת אז זה חשוב שתטפלי בעצמך.

רק בריאות!!

קוביd1

New member
התחכמות

שונשון הפרוצדורה שאת רומזת עליה במיון נשים ואחרי זה כירורגיה יכולה לקחת המון שעות ,ואת יכולה ליפול על כירורג שאין לו מושג איך פותחים או סוגרים טבעות, באותו זמן שיתבזבז שם אפשר להגיע לד"ר אבינוח באסותא בתל אביב או היכן שהוא מקבל, ולקבל טיפול מקצועי מצוות רופאים המיומן בקטעים של סגירה ופתיחה של הטבעת

קובי

אופירA

New member
מנהל
הבנתי שבקפלן עובדים בסדר

ברזילי אין לי מושג. אבל את בלאו הכי צריכה להתקשר למיון לפני שאת הולכת לשם, ולשאול אם יש כרגע כירורג שפותח טבעת ב-1/2CC. ושיבררו את זה, כי אין טעם לבוא ולגלות שם שרוצים לפתוח את כל הטבעת.
אל תתני שיפתחו את כל הטבעת או יותר מ-1CC. אם הם מתעקשים, את יכולה לקום וללכת כי אסור להם לעשות שום דבר בניגוד להסכמתך. אם תתעקשי יפתחו לך 1/2 או 1.
יש מרפאת מכבי עם ד"ר שחר באשקלון. את יכולה לברר אם אפשר להתקבל אצלו? הוא פותח מצוין.
גם במיון של סורוקה יכולים לפתוח לך 1/2 - שוב, בתנאי שהתקשרת מראש ווידאת שיפתחו לך.
מקסימום סעי לבני ברק, לבי"ח מעייני הישועה, או לת"א לאיכילוב או לפ"ת לבילינסון או לאסף הרופא בצריפין (תמיד להתקשר קודם למיון) ותפתחי 1/2. בשום אופן אל תלכי לתל השומר.

תבררי בטלפון אם בשביל פתיחת חירום צריך טופס 17. אל תספרי על ההריון שלא יפתחו לך הכל (אבל גם זה אסור בלי הסכמתך).

למעלה