פתיחת מזל

האמיתית

New member
פתיחת מזל

שלום רב אני רוצה למצוא אדם העוסק בפתיחת מזל ושיש לו ניסיון מוכח, בהמהלך החיפוש הגעתי לעשרות מיסטיקנים שונים אשר אין לי אפשרות לבדוק את טיבם האם אוכל לקבל מכם המלצות לאנשים העוסקים בכך? בתודה מראש על כל סיוע שנה טובה

מצטער לאכזב....

אך - על פי היהדות אין דבר כזה פתיחה במזל, וכל מי שתמצאי שהוא בעל 'נסיון מוכח' זהו במקרה הטוב ניסיון הנובע ממזל...
אני מציע לך להשתדל למצוא מקורות מהימנים יותר ומבוססים יותר להתייעצות. אם תגידי מהו סגנון ההתייעצות שברצונך לעשות, אולי אוכל לעזור למצוא דמות מתאימה, שעוזרת גם על פי 'ראייה רוחנית' יותר מהרגיל, בנוסף לשכל האנושי.

האמיתית

New member
הסבר:

אני כמעט בת 31 ומאז ומתמיד נלחמתי (ללא הצלחה) בכל תחום בחיי: בריאות, זוגיות, קריירה וגם בנושאים טריוויאלים יותר. כמה שאני מנסה לקדם את עצמי בחיים, כך אני חוזרת אחורה. תמיד חשבתי שהכל תלוי בי, בכשרונות, ביכולות שלי וכח הרצון ובהשקעה. היום אני יודעת שזה לא נכון ושיש איזשהו כח עליון שמציב קשיים וחסימות בחיי ושכל המאמצים שלי הם לשווא. שמעתי על המושג הזה "פתיחת מזל" ואני חייבת לנסות, זו התקווה האחרונה שלי

arriy80

New member
אין "הוקוס פוקוס" ביהדות

בדרך היהדות אין קסמים. הכל ע"י עבודה עצמית, כשהאדם בעצמו משנה את "מזלו" ע"י מעשיו הטובים, או להיפך ח"ו. ה"מזל" הוא בעצם ההנהגה בה נוהגים עם האדם לפי מעשיו. יש מגדולי ישראל שידעו להבחין בשורש האדם במעשיו ובבעיותיו, ולפי זה הורו לו מה לתקן וכיצד, וכך "מזלו" גם ישתנה.

קליט

New member
אפשר לבקר אצל ר` דוד אבוחצירה

מנהריה , שהוא אדם גדול . בנוסף לכך ישנם המון מצוות ביהדות שמסירות דינים ומביאות שפע , כמו ; שמירת שבת, טבילה במקווה גם לגברים ונשים , ברכת המזון בכוונה, להקפיד על נטילת ידיים על הבוקר ,(3 פעמים על כל יד לסירוגין). ללמוד תורה, אמונה בטחון הודיה ותפילה להקב``ה . תפילה מעומק הלב . להתנהג ביושר בעניני כספים . צדקה לעניים . תחשבי טוב - יהיה טוב, וישנם מומחים להסרת עין-הרע . אני אינני מכיר, אך ישנם הרבה שעושים זאת, כדאי לשאול איזה הרב .

למעלה