פתיחת מחברות מישהו יודע אם יש במחלקה פתיחת מחברות ואם כן באיזה תאריך ומה הפרוצדורה. תודה
B bravs New member 8/7/06 #1 פתיחת מחברות מישהו יודע אם יש במחלקה פתיחת מחברות ואם כן באיזה תאריך ומה הפרוצדורה. תודה
C chayahd99 New member 9/7/06 #2 תלוי... זה משתנה בין קורס לקורס. פשוט כדאי לפנות למרצה או למזכירות ולברר. כמו כן כדאי לעקוב אחרי פרסומים בלוח המודעות במחלקה.
תלוי... זה משתנה בין קורס לקורס. פשוט כדאי לפנות למרצה או למזכירות ולברר. כמו כן כדאי לעקוב אחרי פרסומים בלוח המודעות במחלקה.
נ נטע67 New member 11/7/06 #3 לדבר עם המרצה לי אמרו במחלקה ליצור קשר עם המרצה של המבחן והיא תקבע איתי מתי בעקרון זה מול מרצה וזה תלוי בו/בה.
לדבר עם המרצה לי אמרו במחלקה ליצור קשר עם המרצה של המבחן והיא תקבע איתי מתי בעקרון זה מול מרצה וזה תלוי בו/בה.
U Uma will kill bill New member 12/7/06 #4 שאלת תם - מה זה פתיחת מחברות? אני חדשה, אתחיל ללמוד במחלקה, ובאוניברסיטה בכלל, בשנת הלימודים הבאה
D DGtal New member 13/7/06 #5 פתיחת מחברות - הסבר יש מחברות מיוחדות שמשמשות לפתרון רוב המבחנים באוניברסיטה. אם מישהו רוצה לראות על מה ירדו לו נקודות הוא יכול לבקש להסתכל על המחברת ולערער אם המרצה טעה בבדיקה (לפעמים זה מצליח).
פתיחת מחברות - הסבר יש מחברות מיוחדות שמשמשות לפתרון רוב המבחנים באוניברסיטה. אם מישהו רוצה לראות על מה ירדו לו נקודות הוא יכול לבקש להסתכל על המחברת ולערער אם המרצה טעה בבדיקה (לפעמים זה מצליח).