פתיחת מעגל

פתיחת מעגל

שלום אני התחלתי להתעניין במאגיה עוד מגיל קטן ההיתי עושה כאילו אני מחשפה עם שיקויים ונרות ובזמן האחרון התחלתי להיות רצינית בעניין למדתי הרבה אודות המאגיה אני יודעת לשלוט על האנרגיה בי ומסביבי וכמו כן אני מרבה לעשות מדיטציה. אני מאוד רוצה להתחיל לעשות את הטקסים של הטלת הכשפים אבל נתקלתי בבעיה כי בכול האתרים הבדוקים) כתוב שלפני כול הטלת כשוף צריך לפתוח מעגל ועד עכשיו לא הצלחתי למצוא פירוש מדויק לביטוי זה או איך פותחיםמעגל בכלל. אשמח אם תעזרו לי. תודה מראש.

מעגל

ברוכה הבאה! בואי קודם נעשה קצת סדר במונחים: לרוב, כאשר אומרים פתיחת מעגל הכוונה היא לסיום העבודה במעגל. התחלת העבודה במעגל מכונה הטלת מעגל. לא כל כישוף מחייב מעגל. ישנם כישופים רבים אשר ניתן להטיל גם ללא מעגל ותועלתם לא נפגמת. בתאוריה, הטלת מעגל יכולה לעזור לכל כישוף שהוא, אך בפועל, לפחות ממה שאני גיליתי, זה לא תמיד נכון - ז"א, הטלת מעגל מעולם לא פגעה בכישופים שעשיתי, אך היא לא תמיד הועילה. למה מטילים מעגל? אני מניח שיש הרבה סיבות, שלוש החשובות ביניהן, לדעתי, הן: 1) יצירת "עולם נפרד", מחוץ למקום ולזמן, מטוהר ונקי מכל השפעות חיצוניות, אשר לתוכו אנחנו מכניסים רק את אשר אנחנו צריכים לטקס/כישוף. ברמה הפסיכולוגית, הדבר מסייע גם להכנס למצב התודעה המיוחד הדרוש להטלת כשפים (ברמה הטקסית, במיוחד כאשר מדובר בטקס דתי, מדובר בעצם באקט של "יצירת עולם", אשר נוגע בכל העולמות ומסוגל להשפיע על כל העולמות). 2) אגירת הכח ("אנרגיה"). לפני כישוף אנחנו מעלים כח שאותו נתעל לכיוון המטרה. המעגל שומר על כך שבזמן הכישוף הכח לא "יברח" (הדבר נכון במיוחד כאשר יותר מבן אחד משתתף בטקס). 3) הגנה. עצם זה שאנו יוצרים מקום מטוהר ונקי מהשפעות חיצוניות (חוץ מאלה שאנו מביאים עימנו), שומר מפני כל מיני דברים שבתורות הנסתר השונות נחשבים כ"מזיקים". בקישור הזה ישנה דוגמא אחת להטלת מעגל בסיסית.

ljs

New member
יצירת מעגל.

הכוונה ליצירת `שטח סטרילי` מסביבנו, נקי מאנרגיות שליליות וכל מיני דברים בסגנון. האקט של יצירת המעגל משמש גם כסוג של כניסה לפוקוס ולאווירה המתאימה, ולדעתי משמש גם להגנה. הטכניקה היא לנקות את השטח מאנרגיות שליליות, ואז להטיל מעגל מאנרגיה. (ייתכנו שינויים קלים בין המסורות, אבל הרעיון דומה)

כוח ושליטה.

אמרת שאת שולטת באנרגיה וכו וכו. המאגיה היא לא שליטה באנרגיה אלא יצירת התנועה, ניתוב ומיקוד האנרגיה לפי הרצון והתודעה. הרצון לשלוט בא מתוך חולשה.

mbinh

New member
תוספת לעונים ואת תוספת לפורום

אני אישית כן נוהג לעבוד במעגל ונוהג לחתום אותו בכל מיני סמלים רבי משמעות. אבל דעי שלא כל מכשף מטיל מעגלים. זה לשיקולך.

gwizard

New member
הגדרות

"יצירת התנועה, ניתוב ומיקוד האנרגיה לפי הרצון והתודעה" = שליטה באנרגיה.
הרצון לשלוט בא מתוך חולשה ? אז מה אתה עושה בתחום המאגיה ? מחכה שהאנרגיה תבוא אליך ? מבקש יפה ? או שאתה לוקח את רצונך, אוסף אותו ומשגר אותו ליקום להגשמת משאלותיך תוך ניצול כוחני של כל טיפת אנרגיה שיש מסביבך ? טוב, אולי זה תיאטרלי מדי, אך הבנת אותי אני מקווה.

למעלה