פתיחת משחקיה

פתיחת משחקיה

שלום לכולם. אני גרה בישוב בשומרון ומתעדת לפתוח בו משחקיה לילדים בגיל הרך. אני מניחה כי במקרה הטוב ההכנסות יהיו מקסימום בסך עשרת אלפים שקלים לחודש ברוטו. מה עלי לעשות מבחינת החוק . מס הכנסה, ביטוח לאומי וכדומה. עד היום הייתי אך ורק שכירה ואין לי שמץ של מושג מה עושים מבחינה חוקית כעצמאית. אודה לכל עצה. הילה.

Rוני

New member
בנוגע להפיכה משכירה לעצמאית

את יכולה לגשת למ.ע.מ. ולהוציא עוסק מורשה איזה סוג של עוסק הם קובעים לפי השכר הצפוי יש תקרות הכנסה בשנה לפיה מחליטים האם את עוסק פטור, מורשה או זעיר (הפטור כלול בתוך הזעיר עד כמה שזכור לי) למס הכנסה את נגשת שלשה חודשים אחרי את תצטרכי למלא ספר תקבולים אם יש מנהל חשבונות או רו"ח בישוב שלכם אולי יוכלו לתת לך יעוץ ראשוני חינם תקראי קצת באתרים יש המון המון חומר את הרישוי לעסק - תבדקי במועצה שלכם או במזכירות הישוב שלכם מה הדרישות אם זו משחקייה אולי יש גם דרישות של משרד החינוך ותביטי כאן באתר בהודעות קודמות יש המון לינקים לחומר על פתיחת עסק ועל רישוי שיהיה לך בהצלחה

zeevf

New member
ישנו שירות מצויין שאת עשויה

למצוא בו ערך. (לחצי כאן). אני מכיר את השירות והשתמשתי בו בעבר. לדעתי, מדובר בשירות יוצא מן הכלל.

Rוני

New member
מדוע להשתמש בשרות זה? הרי

רסיסים רוצה לפתוח עסק שיכניס כסף מדי חודש? למה ללכת בסיבובים כשאפשר ללכת ישר? פתיחת עוסק מורשה אינה בעיה גדולה כל כך ואז את תלוייה רק בעצמך

zeevf

New member
כדי להכניס רגל לתוך המים הקרים

בלי לקפוץ פנימה. פתיחת עוסק מורשה איננה בעיה גדולה כלל, אך ניהול הספרים עולה הרבה כסף ודורש הרבה זמן - זמן שאפשר לנצל כדי לעבוד. כמובן, שאין ברירה ואין דרך אחרת - אבל את ההתחלה, את הצעדים הראשונים, אפשר לעשות באמצעות שירות freelancer. כשרואים שהולך, קופצים למע"מ ופותחים תיק.

למעלה