פתיחת ספריה בגן

1a2a3a2

New member
פתיחת ספריה בגן

שלום מחפשת נושא לפתיחת ספריה בגן בליווי בובות כפפה האם מיץ פטל מתאים? אשמח לקבל רעיונות מבעלי נסיון..

שלום גם לך ../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה לפורום שלנו
ראשית אני מתנצל בשמי ובשם שאר חברי הפורום על העיכוב במענה תקופת החגים הזו לא תמיד מאפשרת לנו להיות כאן כפי שהיינו רוצים
ישנם כ"כ הרבה ספרים וסיפורים שאיתם ניתן לפתוח את הספריה בגן ועם כל הכבוד והאהבה שאני רוחש למיץ פטל וחבר מרעיו למה להשתמש בסיפור נדוש ומשומש כשישנן עוד המון אופציות?! כדי שנוכל לסייע לך קצת יותר נזקק לקצת יותר פרטים: * איזה גילאים של ילדים בגן הזה? * האם את גננת שעושה זאת עבור הגן שלה או שאת עוסקת בתחום הבובות? * את מתכוונת לסיפור שאת רוצה לשלב בו בובות כפפה או שאת מתכננת להעלות אותו כהצגת בובות? וכמובן שיהיה נחמד להכיר אותך בשמך
נשמח לעזור ככל יכולתנו בשאלות אלה ואחרות חג שמח

1a2a3a2

New member
שעת סיפור

היי שמי מיכל פתחתי עסק קטן ואני עובדת עם גני ילדים טווח הגילאים נע בין שנתיים עד שש , אני בתחילת דרכי ואני בונה פעילויות סביב סיפורים המשלבים בובות ודמויות שאני תופרת ויוצרת ותפאורה, זו למעשה שעת סיפור.בתום הסיפור אני נוהגת לחלק לילדים ערכת יצירה הקשורה לסיפור .אני מחפשת כעת רעיונות לפתיחת - ספריה , ישנן גננות המחפשות פעילויות מיוחדות לארוע שכזה.ואני מחפשת רעיונות לסיפורים שיכולים לשמש אותי לכל השנה , יש לי פעילויות מקסימות לחגים וכעת אני רוצה לפתח "ערכות" שישמשו אותי לכל השנה , לבנות חוג שבועי /חודשי בנושא הספורים.אני אשמח לשמוע רעיונות וכיווני מחשבה. המון תודה מיכל

הצגה בספרייה לילדים

שלום לך אני רוצה להמליץ לך על אטרקציה שאנו מפעילים כבר תקופה המיועדת להעשרת ילדים דרך סיפורי עמים מיוחדים והצגות בהפעלה זו את יכולה להפעיל את הילדים בצורה שאת מבקשת דרך בובות ותלבושות וגם להעשיר את יצירתיותם בסיפורים המתאימים לאירוע. את מוזמנת לבקר אצלנו באתר ולקבל רעיונות נשמח לעזור לך ולייעץ סער- לוטוס סדנאות 0528548 www.lotus-s.co.il

למעלה