פתיחת עונת הפוטבול של ת"א!!!

Jerzet

New member
פתיחת עונת הפוטבול של ת"א!!!

טוב, התכוונו לחזור לשחק קצת יותר מאוחר, אבל מה לעשות, הביקוש מהקהל גדול מדי. לכן, אני מכריז בזאת באופן רשמי שהחל מיום שישי הקרוב, 27.8, אנחנו חוזרים לשחק בספורטק בת"א. לכל מי שמעוניין, נפגשים ב11:30 במגרש הרוגבי בספורטק. במגרש ליד קיר הטיפוס, איפה שיש את השערים. לא צריך נסיון ולא צריך ידע מקדים. כל מי שבא, ברוך הבא!!! עדיף להגיע עם שתי חולצות, אחת כהה ואחת בהירה, בשביל חלוקת כוחות. עדיף שהם יהיו חולצות שלא איכפת לכם אם הם ייקרעו. כל מי שמעוניין להגיע יכול להשאיר תגובה כאן, ומי שצריך עזרה, או פרטים או הסברים אחרים יכול גם להשאיר פה תגובה. ודבר אחד אחרון: רשף, אתה מגיע. לא באת המון זמן, לכן הגיע הזמן להיפגש עם קהל הקוראים הנאמנים שלך! בלי תירוצים!

TheReverend

New member
יש מצב להוראות הגעה לחיפאים

אתה יודע מרכז וכאלה

Yo-man

New member
למגיעים מהצפון - הוראות הגעה

עם אוטובוס: לרדת בחתנת "סמינר הקיבוצים" בכניסה לתל אביב (300 מטר לפני הספורטק), וללכת לאותו כיוון אליו ממשיך האוטובוס עד הגשר. חוצים את הכביש והולכים ימינה עוד 300 מטר, אנחנו שם מתחת לעץ
, לפחות עד שהרוב יגיעו. עם רכב: לסוע בכביש ת"א חיפה, אפשר לרדת לאיילון בצומת גלילות ואפשר להמשיך ישר. דרך איילון ממשיכים עד מחלף שדרות רוקח (המחלף השני), ברמזור הראשון לוקחים שמאלה (ימינה זה לאוניברסיטה), ומיד אח"כ ימינה לכיוון הים. מי שרוצה להיכנס לחניון של הספורטק יעלה על הגשר, ימשיך עד הרמזור, יעשה בו פרסה ויכנס (בתשלום) כמעט עד סוף החניה - עד השערים של הרוגבי. מי שרוצה לנסות את מזלו בחניה לא יעלה על הגשר, ואז או שימשיך ישר, מימין לגשר, ויעלה על המדרכה שממול, או שלא יעלה על הגשר, יפנה שמאלה, אח"כ ימינה ויחפש שם חניה. לא דרך איילון ממשיכים ישר מגלילות לצומת תל ברוך, ישר לצומת רמת אביב, ישר לצומת הפלנטריום וישר לצומת רוקח, שם ימינה למדרכה או עד הרמזור וסיבוב פרסה לחניה, או ישר וימינה (מעבר לירקון) למקומות חניה של כחול לבן. בכל מקרה, כל אחד בת"א יוכל להגיד לכם איפה זה הספורטק, ומי שירצה יכול לשלוח לי מסר אישי ואני אתן מספרי טלפון, ליתר בטחון.

אל תדאגו ...

ב 15 לספטמבר אני בחזרה בארץ , אשמח לעשות את הדרך מבאר שבע לשחק איתכם . סבלנות לורן סבלנות

Yo-man

New member
יהיה חם ../images/Emo178.gif

אני גם מגיע, כמובן. ג'רמי, מתי דניאל חוזר ?

Jerzet

New member
דניאל...

מגיע ב-4 לספטמבר, יום שבת לפנות בוקר. לא בטוח כמה זמן הוא ישאר, אבל לפחות לשבועיים.

HartAttack

New member
רגע,זה משחק קבוע? כל יום שישי?

משחקים כל שבוע? כל יום שישי? וכל אחד יכול להגיע? בהחלט מגניב,אני חושב שאני אבוא בספטמבר.

Reshefgarcia

New member
כעיקרון...

כן,משחקים כל יום שישי,באותה שעה,באותו מקום... וכל אחד שמן,רזה,גבוהה,נמוך,ליינמן או קווטרבק מוזמנים לבוא ולהפגים את הידע שלהם... יש סיפורים,צחוקים,קטעים ודאחקות... ומדי פעם גם קצת פוטבול נורמלי...

HartAttack

New member
אני אבוא, נשמע לי ממש מגניב

לא שיחקתי פוטבול איזה 4,5 שנים לפחות, עוד לפני הצבא. וגם אז,זה היה חלטוריסטי לגמרי. נראה לי מגניב לשחק עם אנשים שאוהבים את זה כמוני ולא עם כמה חברים שאיכשהו שיכנעתי אותם לשחק ואחרי חצי שעה מתעייפים.

Reshefgarcia

New member
ונראה לך ש....

אנחנו חבורה של אצנים ממזרח גרמניה בשנות ה 80? אבל... בשביל זה יש מחליפים... כמו כן,אם אין מחליפים,עושים רוטציה על הליין...שהוא המקום שבו קשישים,שמנים ועייפים...(אני מתאים לכל ה 3) הולכים כדי לנוח... הוא אולי פיזי,אבל לא רצים הרבה...

TheReverend

New member
../images/Emo6.gif ספורט אמריקאי, רצים 10 שניות

נחים 10 דקות
ועל זה אומרים I love this game

למעלה